Älskade

Jag vill hylla min älskade karl, för att han är osjälvisk och älskar sina barn högt! Han gör ALLT för sina barn! Jag vill inte att du ska tro något annat. Jag hade aldrig skaffat barn med dig om du inte vore den ansvarsfulle pappa som du faktiskt är. Att se efter vad ens barn önskar, säger eller väljer... så stöttar du. Som en förälder ska göra.



Första Advent

Idag är det första advent och vi har inte gjort något speciellt :) ingen jädra julskyltning, blåste storm ute.. inte en chans att hålla på att springa ute då. Nä utan vi tog det lungt imorse, titta lite på avatar och sen drog vi till mina päron och käka fisk :) mmm. Vi fika även lussebullar, så lite advent har vi allt haft! Sen drog vi en kort sväng till Malin & Henrik, de håller på att byta fönster. Blir döläckert ;) Nu är vi hemma och ska mysa till ensam mamma söker och sen en skräckis såhär en vanligtvis tråkig och ångestfylld söndag. Jobb imorgon. Yeas. Men tre veckor kvar sen är man (förhoppningsvis) ledig två veckor, men ser ut som så :) sen är jag omplacerad efter jul i vanlig barngrupp då jag ska försöka undvika de tyngre lyften.


Igår, ja då bjöds det på vänner som Teljan, Mogge, Jonas och Calle var på besök hos oss.. vi spela Alias. Och det gick hett till och var en tuff match då alla var nära att vinna ... mitt lag skulle igentligen vinna, igentligen! Men vi bjuder på det. Hahahaahaa... Nä det är underbart att bara få skratta! Det mest naturliga lyckopillret man kan ta. Tack vare underbara vänner ♥





JulKula

Min mage börjar runda sig bra nu :) kommer vara en redig julkula... men jag börjar tycka det är skönt nu när det börjar synas när man är gravid, innan man blir alltför stor och tung, det är nu tiden lagom är bäst kommer :) nu man ska må bäst! Peppar peppar, så har illamåendet börjat avta mycket, lite på morgon. Och huvudvärk har jag inte haft konstant sen två veckor tillbax :D Börjar få lite ont i bäcken och fogar, men hoppas hoppas att det bara är lite skit man behöver stå ut med.

För nu har energin kommit tillbaks lite och jag julpynta igår :) Till Hugo köpte vi en pepparkaksdräkt, som han ville ha på Lucia. Men han skulle ha på den direkt så resten av dagen igår så var han pepparkaka från topp till tå... han skulle sova i den och nu på morgonen så ska han ha den på sig... måste försöka få av den sen :P Lycka till!

Jag vet, jag har varit jävligt dålig på kort... MÅSTE skärpa mig... då inte bara att lägga upp utan att även ta kort. Dåligt Johanna!

Gammalt eller nytt?

Vi var så inne att köpa en NY vagn, men så idag så kände jag bara NEEEÄ. Min mammas kusin har en vagn, den modell vi är ute efter. En emmaljunga city cross... en svart. Varför lägga pengar då på något nytt? nej helt onödigt känner jag. Så ska bara åka nån dag och titta på den, men det lutar faktiskt åt det hållet... eller det blir snarare så :) inte blir man gladare av att en vagn är en -08 eller en -11? nej.




Det blir skitbra :)
Vilken tråkig måndag, Hugo fortfarande sjuk... så flexa av med Alex idag blir nog så några dagar till. Men längtar tills veckan är slut och veckan efter denna vecka tar slut, för sen är det dags för ultraljud. Jag må tjata, men är som ett barn på julafton. Eftersom det troligtvis är vår sista, men det får framtiden utvisa ;) jag är öppen för en sladdis...om man orkar? men Alex är mer anti. För jag menar när vi är 35 år så är Casper 18 år... ganska självständig om man säger så, och Hugo 14 år och den minsta 10 år. MEN man kanske inte orkar börja om när alla barn börjar bli stora heller. Det får tiden utvisa!

Bitter?

Har en aning bitter karl här hemma... efter en insident... då jag prata med Hugo, gav han sin hostmedicin innan läggdags, den är inte god men han tar den. Samtidigt i bakgrunden så hör jag min älskade karl som berättar vad han gjort under fagen, städat och hängt tvätt. Tror han vill höra hur duktig han var (men reflektera inte mer eftersom jag var mer involverad att ge Hugo sin medicin) ... då jag säger till Hugo:- Oh vad duktig du är... Hugo...... hahaha då hörde man en mindre irriterande röst i bakgrunden... :- självklart är han duktig när han tar medicin.... hahaha... ja vad säger man, karlar är som barn ibland :)



Till något annat så kände jag mera sparkar i magen idag ♥

Spännande!

Olika myter när det gäller pojke eller flicka i magen?

- Magen står rakt fram, syns inte bakifrån (pojk) hade detta med Hugo
- Magen är mer rund, och lägger sig runt om (flicka) har detta nu, röven och låren har växt
- Illamående (flicka) mått väldigt illa, mådde inte illa med Hugo

Ett test då du håller en ring hängandes i ett hårstrå ovanför magen:
- Gungar den fram och tillbaka (pojk) gjorde med Hugo
- Gungar den runt (flicka) gör nu


Så igentligen säger allting att det ska vara en flicka i magen denna gång. Endast enligt myterna, som säkert är fel :P Men jag har ingen känsla över vad det kan vara, jag blir mer och mer nyfiken då vi ska på UL den 7:e ... längtar så. Trodde aldrig jag skulle vara så nyfiken, eftersom med Hugo visste jag att det var en pojke i magen innan UL :) kände det på mig! Men nu är det blankt ... och snopp eller snippa spelar oss ingen roll det är bara spännande nu innan man vet :) Antingen så blir jag helt ensam SNIPPA i huset och en massa SNOPP. Eller så kanske jag får en till mitt lilla gäng. Oavsett så är det lika kul, att vara ensam prinsessa och vara två :) det låter vi ödet visa ♥

Hoppsan

Idag var tisdagen över. Gårdagen bjöds på jobb och en kväll med tjejorna :) Tejlan & Sofie! Jättemysigt! Och välbehövligt ♥

Just nu har lillprinsen falsk krupp... det är tufft. Men speciellt för den som vabbar, då Alex :) han tar vaknätterna nu... som har blivit några på rad nu. Han är en zombie, men en gullig sådan :) han klagar heller inte! Han tycker nog om att vabba och ta hand om barnen :) det får han gärna göra. Kan inte säga att jag sover som en kung, sover lite oroligt med mycket drömmar.


Smultrongården

Idag tog min svärmor ut mig till smultrongården, som ligger lite utanför örebro. OHJ vilket mysigt ställe, jag blev så avundsjuk på den familjen som gjort denna fina gårdsbutik, så underbart att gå in dit... alla fina saker... bara värme... jag köpte två fina plåtburkar, blommiga och söta. Sedan köpte jag present till min syster, vi ska dit idag eftersom hon fyllt 36år, hon får en fin  ljuslykta . Blir att åka dit lite mer gånger, gärna på sommaren ... man kan fika där också! och det fiket var ju mysigare än mysigast. Tänkte på att jag ska ta med Tejlan ut dit :) det skulle hon tycka om!

Just nu inväntar vi lillbusen, som är på bio med Michaela :) han kommer nog vara supernöjd och trött :)





Inatt

Drömde jag någonting som kändes alltför verkligt. Jag drömde att vi hade fått ett flickebarn, hennes namn var Smilla. Hon var så liten och mörkt hår uppe på huvudet. Jag kunde nästan ta på drömmen, vakna med ett leende på läpparna :)




dagligt

vad gör man när man är sjuk? gluttar youtube såklart.





detta tar priset,... hahaahaha

deprimerande

men denna graviditet var allt emot vad jag förväntat mig... detta tar på psyket! Jag har inte mått hundra sen jag vart gravid. Mitt illamående har kommit tillbaks. Jag är trött. Konstant huvudvärk. Järnbrist. Lågt blodtryck. Sammandragningar och ont i bäcken... I can go on! haha nä men det är lite ironiskt och jag vet att det finns andra som mår sämre, helt klart. MEN jag förstår att man gråter, skrattar och skriker om vart annat. Detta är menalt nedbrytande... jag håller tummar att jag ska få lite ork snart. Har nu gått 16 fulla veckor. Fick datum till Ultraljud... den 7 december. What? jag höll på att börja gråta. Det är ju om 4 veckor. Då har jag ju gått 20 fulla veckor. Ganska sent men men vad fan gör man... börjar gråta och tycka hur patetisk man är för det?! Fyra veckor går ju fort. herregud.

Fick åka hem från jobbet igår p.g.a migrän... ja vad fan gör man? idag mera huvudvärk än normalt och feber till och från. Ja men visst är livet härligt just nu! oj oj :D

Jag är trött men fick mig ett leende på läpparna igår :) snart så!

räddaren

i nöden är Farmor Eva ... jag vakna med halsont, snuva och feber ;( Barnen gjorde sin egen frukost, hörde de där nere när jag låg i sängen. Samtidigt som man vill vara allert så var det skönt att se hur självständiga de faktiskt är. Men jag kom "igång" men kroppen vill bara ligga ner... inte världens roligaste morsa kanske? Farmor som tur nog var ledig idag kom och hämta de vid 11 snåret. Så nu ligger jag här i soffan, det är godtagligt... finns mycket att göra men nu ska jag faktiskt bara ligga här och hoppas det inte blir värre.

Igår var Tessan och Mogge här :) de fick ta med eget kaffe då vårt tagit slut, hahaaa.. ni är underbara! <3
Idag ska jag bara vila och hoppas på att jag orkar tacos sen, stora killen ska sova hos farmor och farfar och lilla blir kvar med oss. Eller oss, Alex ska ju spela poker... de skulle spela här men vem vill ha ett gäng grabbar när man har feber? och vill se idol!

Svensson Svensson

Då sitter vi här hela familjen framför tv:n efter att ha ätit middag, går det mer Svensson? njo men våra härliga vänner kommer och kör Robinsson dejt ikväll, Tessa & Mogge <3 Så när barnen sover... när katten är borta så dansar råttorna på bordet.

Imorgon är jag och barnen lediga, senare på dagen kör vi gratis mat hos farmor & farfar. Sitter aldrig fel med Tacos. Är väldigt glad att inte må illa lika mycket nu som för några veckor sedan :) är i vecka 16 nu, tiden går fort. Men det får det gärna göra nu. För jag längtar tills julen, vill och hoppas på 2 veckor ledig...





Det har alltid varit du och jag tessan :) <3 sen vi var små.
oh nu vart jag lite sympatisk... 

RSS 2.0