Allt hänger på pengar

Fick mina pengar från  CSN idag. Gissa om det kliar, VILL och SKA köpa några höst/vinter skor hade jag tänkt.
Sen kommer jag få lite extra från sommarjobbet, de sista pengarna.
Och Malin nu kommer dina pengar ramla in för möblerna  denna månad =)

Lite små nervös inför lördagen, ska gå modevisning på marieberg. Vi ska dansa lite sen gå lite walk, men danserna sitter ialf, men det är just det att gå som är mest nervöst. ah, det brukar lösa sig i sånna lägen =) jag ska gå för BikBok och Vila, klockan 12.00 och 13.00 för de som är nyfikna .

Annars så är jag ledig dessa dagar, skönt. Men har lite plugg inför dugga och en liten eldbok jag ska göra, orkar inte gå in på närmare detaljer.

SNART! nästa helg ska jag och min kära man till Varberg på Asia spa, och få alla möjliga behandlingar, ska bli så jädra skönt, fast jag kommer sakna Hugo så j-vla mycket! Vi kommer ju va borta i 2 dygn, aldrig varit från han så länge. ush


Kära lilla häst



Min häst jag red på, Tyr heter han



Mule



Häst




Detta är Fjalar

Foton



MAMMAS ÄLSKLING



   



Fullt upp!

Haft fullspäckat i skolan senaste veckan. Har ridit islandshäst. Helt underbart var det, ska lägga upp lite bilder i helgen har jag tänkt ialf. Fick så fina bilder av hästarna. Och sen har vi varit borta hela dagen igår och övernatta i Blankhult, om det säger något? Det ligger vid kilsbergen, kom hem 8 imorse. Är lite seg men det går, idag ska jag bara spendera tid med min familj =) ska bli så skön helg så ni anar inte.

Tack o hej leverpastej.

Häromdagen slog det mig hårt att jag saknar mina kusiner oändligt mycket! Bara så ni vet =)

Skallebank

Vikken huvudvärk jag har. Kom på att jag sovit med Alex kudde, som praktiskt taget är utrotad ... min nacke och mitt huvud klarar inte av platta omjuka kuddar. Och efter två nätter och världens huvudvärk imorse kom jag på, f-n jag sover med Alex kudde. Så nu knaprar jag alvedon, men jag är helt dåsig och illamående, ungefär som att vara bakis. Det är väll min slags tur? =P har ju dans idag. Vill inte vara borta från den! så hoppas att det ger sig. För jag vet inte sist jag hade sån huvudvärk? Brukar aldrig ha sånt.

Men till n¨got annat så söker vi VFU (praktik)  platser i skolan nu. Finns inte så mycket att välja på här i Kumla, när man går natur och skapande. Det är mer förskola, förskoleklass men det är dåligt med förskoleklasser. Men mitt första val var förskolan i Ekeby. Som min kusin har pratat  gott om, så är väldigt nyfiken på deras förskola. Sen vart min andra val F-5 på skogstorp skolan, men har inte riktigt förstått vad F-5 innebär? förskoleklass eller fritidshem kanske? aja ialf. Sen var tredje valet Myggans förskola, Dit har jag faktiskt sökt till Hugo när han ska börja. Men oftast blir det kanske första valet. Så det blir nog kanske ekeby förskola för mig.

Eh nu babblar jag, känner att jag mår lite piss nu, måste sluta. Chiao

Kära

Kära bilen blev våran igår. Och vi är mer än nöjda, vi fick mycket för priset. den var nedsatt 20 tusen bara för att de ville få bort massa bilar, för få plats med massa nya. Men oj vilken pärla, våran lilla pärla. Dock har jag inga spar pengar kvar, men det är det värt. Inget lån ialf, det är hur skönt som helst, speciellt när man fick en så fin bil på köpet =) både jag och Alex är helt saligt kära i vår nya bil.

Skrotbil

Fick höra att min bil är skrotvärde, endast. Så den ska skrotas och in kommer förhoppningsvis en ny bil imorgon. Vi ska åka ner i Sverige 30 mil för att hämta den, kunde tyvärr inte tinga den förns vi är påväg i bilfärden. Så HOPPAS att den finns kvar imorgon .... Hoppas hoppas hoppas. Skitfin är den. En Ford Focus -01 silver metallic. 39.000:-

SUPER. Dock mina sista spar pengar , men det är det värt! (Håll tummarna för oss)



Thank yo Systemkamera




















P.S kommer lägga upp mer bilder från lite vimmel som var hemma hos oss i helgen ;)

RSS 2.0