Musik

Lite melodifestival. Såg tyvärr inte igår men lyssnat på låtarna idag.
De som sticker ut och som jag hejjar på är Darin Zanyar och Anna Bergendahl.
Så himla bra låtar, och tycker vi borde skicka en ballad denna gången.
På finalen sitter jag garanterat bänkad :D


  

Sådärja

Nu ska jag fixa till mig och dra till Willys. Och fixa till mig menar jag deodorant och myskläder :P blir storhandling idag, välbehövt! Skönt att ha det gjort.

Igår var vi i vingåker alla fyra ihop med caspers mamma och kille. Det var jättetrevligt, och vi kommer givetvis att fortgå med att träffas med jämna mellanrum. Det känns väldigt nyttigt för alla och speciellt för Casper, det är för hans skull vi gör detta. Annars käka vi där på en grill efteråt och gick på factory outlet. Där hitta både jag och alex lite kläder :) för mig blev det tränings och myskläder, i märket puma, jag är aldrig något för märken eller skämt bort mig så på sistone, men nu såg jag till att köpa mig två puma myströjor :) snygga märken dock tycker jag är puma och addidas. För de som vill veta?

Nej nu ska jag dra igång här så får alex fixa hemmet medans jag är borta. Tråkigt nog att åka helt själv med alla matkassar, så j-vla tråkigt men men.

Lek & Bus

Har det varit för grabbarna idag på Lek&Bus landet med farmor & farfar. Nu lär de vara trötta de gamla :) barnen med är trötta märker man. Blir nog tidig kväll för de, för vi har tänkt att åka och bada i Vingåker i ett badhus, Caspers mamma ska med också. Vi tänkt göra en liten utflykt allihopa, så Casper ska känna en lite mer gemenskap med sin mamma & pappa också. Vi ska försöka med det lite mer med jämna mellanrum. Inte lätt att vara mer än en familj, det är så många mer att tänka på. Och man försöker göra det bästa av situationen :) dock är Casper lite krasslig nu i hals och så, men han ska få vila och lägga sig tidigt, för han blev ganska ledsen när vi sa att man helst inte ska bada om man är sjuk. Men vi får se över denna situation och hoppas han inte blir värre.

Annars har jag beställt en del barnkläder från internet, första gången... man är så van att åka till affär men tänkt ge det en chans och fick rättså mycket kläder för tusenlappen, på Linus&Lotta... finns olika märken dyra och billigare och ett billigare var märket name it, så det vart likadana vårjackor och lite mer grejer. Hoppas de är bra!

Ikväll ska jag till kusin Malin, där ska jag & evelina käka tacos och se på lets dance :) kommer bli superkul. Skönt med en hemma kväll med tjejerna, inte alltför ofta det sker!

Ibland förstår jag inte...

Ibland förstår jag inte vart tiden går?
Nu är snart Hugo 3 år, kändes som att han var nyfödd igår.
Vi har varit gifta i över 1,5 år.

Jag minns att innan Hugo kom kändes tiden som en evighet.
Men sen så har åren svichat förbi i ögonvrån.
Jag är snart 25 år! Huuuja :)












VART TAR TIDEN VÄGEN?

Kaos

Den lilla korta biten till svärmor & svärfar igår, den var kaos. Snön piskade en i ansiktet så det gjorde ont. Najs. Det kändes som barnmisshandel att ta ut Hugo i det vädret. Men det vart snusnäsduk i ansiktet och mössan nerdragen för Hugo. Såg säkert bra ut!? När vi gick hem mot kvällen så var det inte lika illa i luften. Tackolov! Men vi fick supergod schnitzel, fy satan vad god. Så hade svärfar bakad färskt bröd som vi fick med hem också. Min svärfar kan laga mat den saken är klar. Det är faktiskt alltid han som står vid spisen :) bakar och lagar mat, en riktig husmor :) men Alex har inte fått alla de generna, haha. Hans intresse är mest att äta maten :)

Nu är Alex ute och "skottar", han fick låna grannens maskin... hur snällt som helst! För vi var bokstavligen insnöade. Idag är det mycket finare väder, blir kanske att gå fram en sväng på stan. Eller bilen, för måste ioförsig handla lite mat till kylen, har tänkt att gjort en fläskfilè gryta idag. Festa till det en söndag.


Det kommer mera.

SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ !

Shit men familj som vi är så behöver vi frisk luft, hahaaa. Nä men vi ska till svärmor & svärfar och äta schnitzel, så visst offrar man sig då att ge sig ut i denna yra. Bilen får stå kvar, på med termos och hela kittet och så drar vi. Alex och jag ska gå fram till maxi sen och köpa godis :) japp så det blir kanske kälke för oss då? Annars har jag städat, skulle tränat men pumpen var inställd. Så blir nog ett pass imorgon istället. Jag får skärpa mig snart och lägga upp ett strikt schema som måste följas.

Så adjö vi ses i snöstormen!

Härligt

Visst är det härligt med snö. Vi vill ha mer, Vi vill ha mer! Tacksam för vår härliga granne som gick med snöskottmaskinen på vår trottoar också :) TACK! Nu ska Alex ut och skotta uppfarten "lite", för vi tänkte åka fram alla tre till stickans och käka lite nu när jag är ledig. Mysigt med kvalitetstid. Har saknat Alex så himla mycket denna vecka nu när vi knappt har träffats, men så är det varannan vecka. Längtar tills jag är mammaledig igen och när Alex får vara pappaledig igen :) men först måste man ju kanske ha ett barn först?

Ikväll kommer Evelina över och gör mig sällskap. Imorgon ska vi bara ta det lungt, njuta av ledig tid tillsammans.

Igår var vi på kryddparty, jag min moster och Hugo... vart lite sent för Hugo men han vakna som vanligt innan 6, yeaaaj :) han lär vara trött idag. Så det där med att lägga barnen senare för att de ska sova senare på morgonen... det funkar inte!

Drömmer oss bort för övrigt med vårt hus, har hittat en hemsida när man kan köpa fönster och dörrar... så vi får se vi vill byta ut resterande fönster och skaffa altandörr till altanen, byta ytterdörr. Dock vill vi inte låna upp oss för mycket. Vi vill inte ha mycket på lån. Så vi får se hur vi löser detta, för vi ska dränera till sommarn och det ska vi INTE göra själva. Och en carport är en önskning, men det är mer, bygger man den själv eller beställer? Ilandsproblem må jag säga.

Tråkigt

Blir en tråkig uppdatering då min energi är nästan slut. Mycket tankar kring mycket och att jobba tar musten ur en när man kommer hem efter jobbet. Dock samtidigt skönt att jobba, veta att man gör något bra varje dag. Just nu ligger Hugo och tittar på tingeling. Han & pappa låg och sov i tre timmar mitt på dagen, så att lägga honom 19 som vanligt är inte på frågan... men han ser lite trött ut nu... så blir nog sängen innan 20 ialf. Lilla gubben har ju varit sjuk men har piggnat på sig och äter välling och knäckemackor och nyponsoppa ialf :) Imorgon blir det jobb men kommer åka hem en timma tidigare och vabba ... så på så sätt är det bra när Alex jobbar kväll när Hugo blir sjuk, då blir det inte så mycket vabbtimmar sammanlagt.

Oh vikket roligt inlägg, shit asså ... bloggpris borde gå till mig.

Stressa av!

Helgerna är heliga för mig, för oss... jag sträcker mig så långt det går att inte ha några tider att passa. Speciellt söndagar, de ska bara vara. Idag ska jag bara städa lite, hoppa in i duschen och ha på mig myskläder :)

Vi har varit lite småsjuka i veckan, jag har haft feber till och från men jobbat ändå (power to me) och Alex har haft huvudvärk men Hugo har fått det värst, han har rykt på feber och för övrigt äter han inge bra och nu när han är sjuk äter han sjukt lite och imorse luktade han aceton ur munnen, som är vanligt då man ätit väldigt lite och är sjuk. Lilla gubben!

Och den andra gör inget annat än att äta oss ur huset... så något mellanting finns det inte här... så det tredje barnet kanske blir en lätt och lagom? :)

Fast så liten är han inte längre, men för mig är han det. Han blev nyss arg på mig och då stod han och kolla med sitt onda öga och underläppen åkte ut och veva med armen mot mig som om det vore ett hotfullt slag i luften... haha, jag gör inget annat än att försöka hålla mig för skratt. Han är så go :)

Work

Kom hem straxt efter 17 idag, handlat hem så vi har käkat tacos hela familjen... går alltid hem. Nu sitter barnen å pappa och tittar på Ice age 3. Sen blir det bingen för barnen. Snart kommer Malin & Henrik över, blir nog en spel vs. lets dance kväll. Annars är jag ganska trött efter en lång dag på jobbet. Jag har haft feber till och från hela veckan, men bara lite lite feber... men visst känns det i kroppen och knoppen. Nu är det helg ialf, nu ska jag vila upp mig :) imorgon ska Alex spela poker, då får jag & barnen vara hemma och käka lite godis och se på film hade jag tänkt. Men morgondagen ska starta med ett pass som vanligt.


Blandat

Har jobbat idag, åkte direkt från jobbet till gymmet idag. Var superskönt att komma hem till mat, och inte vilken mat som helst. Alex hade verkligen stått och gjort ris med kyckling-wok :D wooow! För de som inte känner Alex så är han ingen kock som sin pappa, eller jag tror faktiskt att han kan mer än vad han tror, för det var riktigt gott :) Just nu har vi lagt barnen och de sover, Alex är nere i källarn och lyfter lite skrot... väntar på min kopp te för kvällen och gärna en knäckemacka med räkost på :) då är kvällen fulländad.

Annars? Jag saknar min Therese, som har det helt underbart i Thailand. Ja ja, hon saknar nog inte Sverige just nu. J-vla skitsnö, nu får det vara nog... ingen mer snö TACK!

Hatar sånna små ärenden man måste göra.
Vi måste nog gå till banken, för Hugo har nog gömt min & alex bankdosor?
Vi har klarat oss utan de, men snart måste vi nog ha de :P
Ringa en gubbe angående bilen, laga plasten som spruckit vid framhuven.
Jag måste se till att gå med i facket, försäkringar och akassan NU.
Jag bara hatar sånt.

Tack för mig.
Lingonpastej

Breakfast

Jag lyxa till det ordentligt nu på min lediga dag :)




Nybakat bröd av svärfar
Handplockade blåbär av mor med youghurt & mûsli
Hårdkokt ägg
Grönte



Min dag har startat underbart, frukosten var gjord på kärlek. Jag ska göra detta var enda dag jag är ledig från jobbet. Jag ska unna mig det, att frukosten får ta sin lilla tid. För mitt humör är nu på topp oavsett att jag blev väckt kl. 5 på morgon av min lilla solskensstråle som absolut skulle leka. Har redan satt på disk och tvätt, så nu blir det Melissa Horn i ljudupptaget och dags att städa :)

Galet

Igår var hela dagen galen, städa från morgon fram till släkten kom då vi fira min examen. Trodde aldrig jag skulle få så mycket som jag fick. Pengar, shabbychic saker till köket, blommor & sötvattenspärlor i örhängen :) så mycket fint! Ska nog ta mer examen? :D näh nu är det dags att börja jobba på riktigt, tjäna lite pengar. Idag blir det hajmalsfile till lunch, sen ska vi till Monica, Niklas & Selma och fika lite :) sen blir det nog en promenad! Ta det lungt idag. Har dock dåligt samvete, har inte tränat i veckan? dåligt, dåligt... man tappar en del på en vecka. Men får ta igen det nu i veckan då. Svårt att träna när man är ensam varannan vecka. Men får hitta på någon lösning?



Denna bjuder jag på. Face warp (jag)




Ha en bra söndag allihop!
Chiao

Najs

Fredag kvällar är underbara! Ikväll kommer Evelina & Linda över, vi ska käka tacos och dricka lite vin och se lets dance, kanske lite spel :) Är just nu hos min mamma och ska ta med mej hem min lilla gubbe... ska försöka få med han hem, för moomoo har ju lass (=glass)

Imorgon blir det examenskalas på dagen, lite smörgåstårta och träffa underbara släkten :)

Smaskigt

Vill ni höra nått smaskigt? Jag drömde inatt att jag hade mjölk i mina tuttar, den där känslan av uppblåsta när man ammar. Konstig känsla men känslan var så tydlig i drömmen. För jag var lite orolig igår över att min mens inte kommit, så ja fast spiral trodde jag att det hänt något :) men så var det inte... köpte test igår av ren panik, testa och visa neg. Men så kom min mens imorse också, haha. Slappna säkert av :) men samtidigt som jag var lättad var jag lite besviken. Och gullig som min man är så sa han till mig i telefon, att han åkt och dagdrömt och vant sig vid tanken och hade hoppats lite för det skulle ju vara mysigt! Gulliga karl :) men inte nu. Men snart kanske det är dags, min kropp vill bli gravid... för jag börjar bli smått skengravid titt som tätt? haha... Nu vart det smaskiga detaljer för att vara blogg, men det bjuder jag på idag. Lite roligare att läsa då.

Tråkig

Lång tråkig dag tror jag det kommer bli, ska på introduktion för anställda idag hela dagen och vi ska käka på alleskolan och det känns väll sisådär?... ja ja. Har nyss käkat frukost, Hugo tittar på barnprogram och nu ska jag klä på mig lite kläder. Igår var det final i paradise hotel, och jag förstod att jackie & patrik skulle vinna när de andra fick rösta. Annars så följer jag en ny serie vampire diaries, skitbra serie! Så man har något att göra på kvällarna när alex jobbar.


Någon som minns?

Jag kan inte minnas när jag var så fet!?
Nej man glömmer bort känslan.
Ändå vill man på det igen...








Tror jag hade gått över tiden här?


Dagens

Dagen började kl.6 då Hugo skitit i blöjan. Då var det bara att gå upp och jag kan inte somna om när jag väl gått upp. Annars så är det inga problem att somna om i soffan fast Hugo är vaken. Men jag har lite svårt med det. Så jag gick ut och skotta lite sådär 6.15 på morgonen, var faktiskt skönt med lite frisk luft, nästan som en chockartad upplevelse. Var igentligen meningen att jag skulle skotta fram soptunnan, men tog uppfarten också och snygga till den ;)

Jag är ledig idag, men har lite måsten idag. Iväg med bilen för att se vilka reparationer den behöver då det har spruckit lite i framhuven på plasten, inte kul. Och måste ringa hallsbergs kommun angående imorgon då jag ska på introduktion för nyanställda, men vet inte tiden? hm. Måste även handla lite till kylskåpet.

Jag håller hela tiden uppskik över andra hus. Men aldrig något bra som dyker upp, just med att man inte vill byta skola och dagis på barnen och att man ska tycka om huset. Jag tycker om att bo här, men vi behöver större och det kommer nog få bli att renovera källarn så det blir ett extra rum där nere. Men vi måste då dränera som vi har tänkt till våren. Och funderar på att byta ut resterande fönster och dörrar. Dvs. spara mer el tack vare det. Och en carport vill vi ha. Men vi vill inte låna alltför mycket heller, så denna gången vi lånar blir den sista känner vi, fast vi är idag inte över miljonen. Så nån miljon på lån är inte så konstigt idag?

Alltid är det något att göra med hus :) men det är det som är charmen!

Konstigt

Jag mår mest konstigt nu, illamående och trött... tog mig en soyaprotienshake (äckligt men bra), för vanlig mat orkar jag inte. Min första arbetsdag då jag gått upp i 75%, känns jättebra :) för imorgon är jag ledig! Då blir det bara att njuta och umgås med familjen. Idag har annars jag, mamma & hugo varti hos min syster, per & noah. De har flyttat till hus i åbytorp, så nu blir det nära mot när de bodde i örebro. Jättefint var det och noah har blivit så stor. Det roligaste, vi har inte träffats på länge men han tydde sig till mig ändå, skulle komma till mig när han var ledsen :) gullegris!


Snart är det annorlunda familj, får sätta mig med en kopp te i handen och mysa själv framför tv:n... ska bli skönt att vara ledig imorgon och så får jag träffa min man också :)





I din värld av mörkret syns dina brister, mina fel
Som sprickor där ljus kan tränga in
Och jag inser plötsligt, kärlek får man bara se
När tak och väggar rasar in igen i ensamheten

(Kent)

RSS 2.0