Galet

Eller snarare tvärtom? Ingenting händer nuförtiden. Vet inte vad jag ska blogga om, mer än vanliga aktiviteter som i stort sätt händer varje dag. Ska nog ge mig in till Marieberg idag, är dålig på att finna energi att leta något plagg för huvudtaget. Förra månaden var jag på marieberg EN gång, haha. SKAM Johanna! Nej, men jag är ganska tillfredsställd, har inget större begär att shoppa som förr. Jag varken orkar eller vill. Men får släpa mig in idag, vill ha en ny tröja och sugen på lite pyssel & knåp. Får se vad det blir?

Jag målade med Casper och Hugo förra veckan, Casper tyckte jag målade så fint :) och han undrade vaför jag inte målade mera, om jag tycker om att måla... ja när man blir vuxen då finner man inte tid och ro som förr. Men ibland finner jag den tiden. Och då är det min frizon. Får se till att ge mig tid att måla...

Idag blir det lasange, enkelt & gott... för att vara lite nyttig river jag några morötter i köttfärsen. Morötter tycker jag är lite underskattat. Jag har det nästan alltid i mina köttfärsrätter, och kokta morötter till fisk är underbart. Men att riva ner i maten är perfekt sätt att lura i barnen grönsaker ;)

???

Vad händer idag då? ingenting. Bjöd över mamma på kaffe, får se om hon kommer? Annars så har jag lust att kanske åka till marieberg eller ruma? eller ta det imorgon. Skulle vilja ha en en stor t-shirt, tills på lördag. Ska träffa lite tjejer hos Mimmi, ta nått glas vin, jag kommer ta det lungt :) jag och alkohol är inte bundisar längre, ska orka morgondagen efter också :P Eh jag tror inte jag orkar åka nånstanns idag ändå, ush blir mörkt så tidigt att man behöver något som piggar upp en också... ja ja Lyxproblem.

Har fått ett rullande schema, mitt första riktiga jobb schema :) blir 2-3 dagar i veckan, beroende på hur pass mycket jag klarar av att hantera med skolan, då var det bara att jag säger till så sätter de in en vikarie för mig en dag, så 2 dagar i veckan ska jag absolut jobba. Det fixar sig! Så jag börjar på måndag nästa vecka.

KärleksNovell

Häromdagen hade jag "tråkigt" och skrev en liten novell. Inte mycket för världen, men var lite roligt. Har överseende att jag aldrig skrivit liknande innan. Men för den som har lust och tid får gärna ta del av den om den vill :) lite twilight, greysanatomy & dagboken inspirerad m.m ... som sagt har inte tänkt gjort något seriöst utan lite hobbyploj. :)




HAN

Han ser på mig, med en djup ödmjuk blick. Blicken stannar kvar länge, så länge att jag känner mig naken, varm och förvirrad på samma gång. Varje gång Hans blick möter min så känner jag likadant. Hans varma fingertoppar smeker min kind och hans andedräkt är så söt och varm, den doften får mig att tänka på sommartorpet då jag satt på terrassen med en varm kopp choklad i handen, för varm att dricka men ändå så dofta den så ljuvligt så läpparna drogs mot kanten av koppen trots hettan. Hans läppar är min kopp choklad, jag kan inte motstå Hans varma, mjuka, söta läppar. Varje gång Han kysser mig domnar jag bort i hela kroppen, livlös och levande på samma gång. Jag tappar min kontroll när Han är i min närhet, en marionettedocka och Han har mina trådar. Jag tycker inte om när jag tappar min förmåga att tänka klart, att allt annat blir en dimma, förutom Han som står där så klar. Som ett ljus i ett mörker, Hans rosenröda kinder och fylliga mörka lockar som faller mystiskt, hans isblåa ögon går inte att undvika… de är isblå och varma på samma gång, de skrämmer mig och ger mig trygghet på samma gång. Han viskar i mitt öra, med en öm och mjuk men samtidigt väldigt mörk röst :- Du behöver inte vara rädd min älskade. Jag svarar med en svag men samtidigt trygg röst :- Jag är aldrig rädd för dig, jag är rädd för mig själv. Jag känner mig försvarslös i din närhet, jag skrämmer mig själv.



Hur kan Han få mig att vända mig ut och in? Jag är normalt sätt aldrig ärlig, att prata och visa mina känslor är något jag aldrig normalt sätt gör. Han får mig att sluta knuta mina känslor inom mig, känslan att explodera av värme inombords. Jag kan inte gömma mig när Han är i min närhet, det är fullkomligt omöjligt.



Vi sitter just nu i mitt rum, men det känns inte som mitt rum. Det känns som att jag är någon annanstans. Jag vet inte var och jag bryr mig heller inte. Jag kan vara vart som helst med Han. Vi brukar ha långa tystnader, inte på ett krystat sätt. För varje ord Han säger är som en smekning, de mest meningsfulla ord för mig så att jag ibland undrar om jag är med i en saga. Är Han än saga? Nej, jag känner ju Hans varma handflata i min och Hans söta läppar mot mina. Det är ingen saga. Han är på riktigt. Han sitter i min säng, jag vet det för att jag känner Hans varma puls pumpa genom bröstkorgen. Utan att jag frågar så säger Han :- Mitt hjärta pumpar för dig, varje gång du rör vid mig så känns det som att mitt hjärta ska hoppa ut ur bröstkorgen. Jag tittar samtidigt på Han när han säger det med en mörk och ödmjuk röst. Jag kan inte sluta le, Han får mig ständigt att le inombords. Jag svarar tillbaka med en mer sårbar stämma :- Om ditt hjärta slutar pumpa så fryser mitt till is. Han hoppar till och ruskar på huvudet :- Du får inte säga sådana dumma saker, du min älskade. Du är värd kärlek, du får aldrig sluta tro och hoppas på kärleken oavsett om mitt hjärta skulle stanna. När Han sköljer denna iskalla mening över mig så får jag tungt att andas, :- Du menar alltså att jag skulle kunna gå vidare utan dig, aldrig! Utan dig så lever jag inte, jag blir då död inombords. Lova mig att aldrig försvinna. Han sätter sina mjuka värmande handflator vid mina kinder och ser mig rakt i ögonen :- Jag lovar att aldrig försvinna!



Jag får en plötslig våg av iskalla strömmar över mig, jag kan inte andas. Vart är jag? Jag försöker se men allt är bara svart. Jag sträcker ut mina armar för att känna värmen från Han, vart är Han? Jag skippar efter andan, det känns som en stor tung och kall sten på mitt bröst. Det känns som en otäck dröm som jag inte kommer ur. Snart börjar mörkret visa konturer, jag känner nu igen min egen säng och skrivbordet som står på höger sida av min säng. Jag är hemma, men det är något som saknas. Mitt hjärta värker när jag vet att allt det underbara var bara en dröm. En dröm som jag åter och åter vill sjunka in i och aldrig vakna igen. Men just nu är jag vaken, i en mardröm. Min verklighet… Han finns inte hos mig. Jag klandrar mig själv varje dag sedan den dagen Han var tvungen att ta bilen hem till sig, den mörka och snötäckta natten. Varför stoppa jag inte Han? Då kunde han idag finnas här hos mig, få vara trygg i Hans närhet. Nu har Han lämnat mig ensam, i en otrygg värld med ett konstant värkande hjärta. Han är borta, för alltid.



Han lovade ju mig att aldrig försvinna.


Gutenmorgen

Säger man väll såhär vid pissnåret. Ioförsig vakna jag redan kl. 6, men är ganska normalt och även tacksamt. Det funkar, men Hugo får gärna sova till 7 men nej nej. Ah bara han är utvilad, och det verkar han vara :P

Ska få jobba på måndag mellan 9-18, en liten lång dag men ser fram emot det, ska faktiskt bli kul :) så blir det säkert fredagen också jag får jobba. Hoppas!


Bjuder på en bild, så tråkigt med bara text, men har inga andra på datorn nu efter vi starta om den. Ja ja :P


Väntan

Jag väntar på att en tjej ifrån kattjourhemmet ska komma hit. Har ju köpt Sote nu så ska skriva på ett köpeavtal på kissemissen, så han blir helt vår :) Han har blivit så himla stor nu, han är bastant och fet.. plus vinterpäls börjar komma.. så han ser ut som en lite björn. Så hette han inte Sote skulle det får bli Bamse, Björn eller Bullen. Men blir lite konstigt nu att döpa om kanske?

Är helt slut fysiskt känner jag. Gick en promenad med Monica förut. Frisk luft känns bra, men man blir lite trött. Blir en lugn kväll idag. För imorgon är det ju döpass ;) skönt!

Klippt & Klart

Då var håret klipt några cm, behövdes. Bort med det slitna! Caroline är så himla duktig, fint vart det :) just nu käkar jag lite frukost. Ska in till skolan snart, hoppa in i duschen och göra det så måstes. Kom på att jag råka lägga mig med smink igår, händer mig kanske en gång per år max. Är alltid så noga med det, vet inte  var mina tankar var igår. Trött? La mig vid 22, tur det. Hugo vakna kl. 6. Som vanligt :P Men 8 tim sömn är bra. Det överlever man på :) Hugo sover nuförtiden 18-6, slutat sovit middag så han klarar inte vara uppe längre knappt. Men han sover lite bättre på morgonen nu. Han bökar lite men inte lika mycket på de sista dagarna.


MysPys

Har jag haft nu vid lunch. Mimmi, Tessan & Carro var här och vi drack te och kaffe :) prata och hade det mysigt. Måstes göras oftare! Gud vad jag saknar er. När ni är här så vet jag vem som är mina vänner, i vått & torrt. Älskade <3

Idag blir det klippning, ett måste :P
Annars ta det lungt med Hugo nu när Alex jobbar kväll.
Kommer sakna han så mycket, älskling.

Imorgon en stund i skolan. Det kan jag ta ;)
Sen plugg hemma resten av veckan.

Blev ingen rolig uppdatering, men det får duga för idag ;)


Sönderbankad

Känner mig som en sackosäck, helt slut. Varit på pensionärskalas, min morfar fyller 65år idag :) så vi har ätit gott och barnen har busat ihjäl alla tror jag. Är skittrött! Nu är vi hemma, äntligen. Nu är det lungt :) så menas det att vi ska ha 3 barn i framtiden, hahaaha. OJ. Att ställa bak klockan var förr en underbar sak, men nu f-ckar det upp barnens rutiner. Det vet alla som har barn, jag hatar dessa tidsomställningar! Nu tackollov sov barnen till 6 imorse den nya tiden... hm, men speciellt Hugo som redan nu är trött... får försöka hållas vaken lite till. Men det är inte kul, och j-vligt mörkt ute, så man blir inte piggare.

Ska tänka lite ljus tänkte jag, få lite mysstämning. Älskar tända ljus! enda positiva med mörkret ;)
orkar inte laga mat idag, får bli mackor till kvällis... får duga.

Myssöndag med ensamMammasöker & en skräckfilm för mig och älskling <3

Love Dosent Need Handels

Snart ska jag pumpa. Ett morgonpass är oerhört skönt, nu är det lite nya grejer, alltid lite roligt med förändring. Det känns kul att hittat en rolig träningsform. För träning ska vara roligt, annars blir det riktigt jobbigt att man gör det endast för formen. Men nu har jag äntligen hittat träningspass som passar mig :) fått in en vardaglig rutin!


Ordbajsat

Hela förmiddagen, skrivit massor. Vill få en hel del gjort, även nästa vecka innan jag börjar jobba lite :) så det inte hänger allt för mycket i luften. Hoppas att jag inte gräver ner mig bara :P får stå ut i två månader, vad gör jag inte för jobbet? och det gör så att jag vill klara min examen är klart ;) det är en liten morot kan man säga.

Idag blir inget mer än att storhandla, fast orkar igentligen inte, men skönt med massa mat i helgen att välja på. Så det får bli hemmagjorda pizzor ikväll tänkte jag, lite mysigt att få välja det man vill på :)

Helgen kommer bli lugn, lite träna och mysa med barn + godis. Lite vänner på kvällen. Skönt!

 


 

. Låt en ängel bevaka det kära .
. Barn är en gåva, från ovan .






NEW

Jag har införskaffat nya träningsskor igår. Har fått ont i höfter & knän nu när jag börjat tränat. Så det var dags för BRA skor, fick bli ett par knallrosa Nike zoom, superbra stötdämpare, och superlätta skor att ha på foten. Skulle velat haft annan färg, inte så utstickande. Men de enda som fanns i min storlek, och orka inte springa runt i andra affärer :P

Var på mitt blivande jobb idag och fixa med lite papper, träffa även den lilla killen som jag ska vara resurs till. OH vad söt han var :D ska börja jobba v.45 , härligt! Blir väll kanske 2 dagar i veckan. Det ska bli kul att få lite Xtra pengar men samtidigt ett underbart jobb.






Dagens tanke:

. Livet är inte alltid rättvist .

Nytt inlägg

Jao idag är inte pluggarnas dag, har gjort en del. Men med mothugg, ush. Vill bara ha skolan överstökad nu och börja jobba :) ska bli så skönt och börja jobba! Jag kommer vara ledig en dag i veckan så som det verkar se ut ;) hur skönt är inte det? Tjäna lite pengar, visst det är inte en 100% tjänst, men lite pengar är det ialf. En fast inkomst idag... oh vad skönt.

Ska kanske hänga lite tvätt, som om det vore roligare än plugg?
Nä, och igår fick vi köpa en "ny" cykel till Casper, hans blev stulen på skolan. KUL.
Vi köpte en begagnad av Alex morbror, fin är den. Men visst det är inte kul.

Tror att det här med att plugga hemma en hel dag, är inte min grej.
Tyckte det var skönt förr, men när det blir alldeles för mycket av det.
Så blir man mongo.

Annars är det den vanliga rutinen idag, hämta barnen. Förbereda inför mat, ta det lungt... lägga barnen. Tv. Ja det rullar på :) imorgon ska jag köra en pass ialf. Skönt


LYX

Vi har lyxat till det i helgen. Vi spenderade var enda litet öre som vi sparat :)
Men nu har vi kläder så det räcker för oss alla!
Helgen har varit mysigt samtidigt väldigt jobbig.
Helt mör i hela kroppen, somna halv 22 framför tvn igår kväll.

Idag vill jag ta en promenad i våra nya jackor.
Familjen bill&bull... nästan likadana jackor, haha.
Vi är jättenöjda :)

Och jag kan fortfarande inte fatta att jag har ett jobb att gå till
Jag kommer börja jobba redan upp till 50% i november.
Som resurs tilll en liten pojke, på småbarnalvdelningen, 1-2åringar.
OH så mysigt och KUL det ska bli. Trodde aldrig att jag skulle känna
så över ett jobb. Längtar verkligen till att börja jobba, ta lite ansvar :D

TACK för alla grattis!!!

VILL SKRIKA

FAN VAD JAG ÄR BRA! FAN VAD JAG ÄR BRA!

JAG FICK DEN FASTA TJÄNSTEN!
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Fart & Fläkt

Ikväll blir det bodyattack. Så taggad, många som är på nu. Så himla kul :D



Annars så saknar jag min karl, så oerhört mycket. Har själv varit i skolan hela dagen.
Herregud, hur ska det se ut om jag jobbar 100%? vaaaaa? :(
Men vi har helgen på oss. Men det är jobbigt, saknar han så sjukt mycket.
Fattar inte? :) min goseknopp, min älskling. Vill bara pussa & kramar på han! suck.

Nu njuter jag av min tid med den lilla prinsen istället.
Lagar lite egenpanerad fisk, som Hugo älskar :)


Summering

Av sista dagarna. Dåligt bloggande! Men fredags bjöds på Ladies Night, oh vad kul vi hade. Åt god mat med gott sällskap, och kvällen avslutades med sång & skratt, kunde inte bli bättre. I lördags spenderade jag & älsklingen egentid på eftermiddag-kväll. Vi åt pizza och titta på skräckfilm, mumsa choklad med. Söndag morgon så gick barnen till kyrkan och vi åt frukost på Sveas. Jag & älsklingen känns som vi är nykära igen. Trodde jag inte kunde hända såhär, mysko. Vi har alltid saknat varandra, missta inte. Men nu saknar vi varandra så det är jobbigt. Och kan inte hålla oss från varandra :) hihihihihiihihi. Oh förlåt men jag är så kär just nu, så måste skriva av mig. Du & jag föralltid. MYS <3

Så de sista dagarna har bara rullat in i varandra och vi njuter av vårt liv till fullo!

Du kommer mina två prinsar, ska pussa sönder de :)
PUSS PUSS

Hundra år från nu

Jag är vaken men blundar ändå
Är under ytan tills kroppen blir blå
Dina lögner håller sanningen varm i hjärtat som brann

Hur kan nåt så stort förvandlas
Hur kan man tappa orken att andas
Att andas

Jag blundar
Och håller andan lite till
Hjärtat stannar
Fan va ska jag ta mig till
För jag vet att 100 år från nu
Så kommer det alltid vara du
När jag blundar

Vi skulle resa, jag boka biljett
Till alla ställen som man borde ha sett
Jag köpte drömmen om ett vackrare liv
När du låg bredvid

Hur kan nåt så stort förvandlas
Hur kan man tappa orken att andas
Att andas

Jag blundar
Och håller andan lite till
Hjärtat stannar
Fan va ska jag ta mig till
För jag vet att 100 år från nu
Så kommer det alltid vara du
När jag blundar

Hur kan nåt så stort förvandlas
Hur kan man tappa orken att andas

Jag blundar
Och håller andan lite till
Hjärtat stannar
Nästan alltid där jag vill
Jag blundar
Och håller andan lite till
Tiden stannar
Nästan alltid där jag vill
Och jag vet att 100 år från nu
Så kommer det alltid vara du
När jag blundar
Jag blundar


http://www.youtube.com/watch?v=fVg8shy7lME

Tusen nålar

Jag fick ett svar
Ett rakt besked
Nån dag kvar, inte mer
Det är så det e´


Jag andas tungt
Du sover lugnt
Mitt i en dröm
En sista sömn
Jag vet hur det e´
Det är så de e´


Jag fann ett brev, 54 ord
Du skrev om vårt liv
Hur du tappade tro
Det är så det e´
Han tar och han ger


Det känns som 1000 nålar
Jag går på krossat glas
Vi fann alla sätt att älska
Men ingen väg tillbaks



Håll mig hårt

En sista gång

Säg mitt namn

Älskling ljug, gör vad du kan

Se på mig, som du gjorde då

När jag var allt som du litade på

Det var då




http://www.youtube.com/watch?v=dQZG1rzZ4Kk&feature=player_embedded


En knapp

Hugo har en knapp på näsan, en AV&PÅ knapp... haha vad vi skratta igår. Han stänger av & på sig själv med hjälp av sin "knapp" på näsan. Fantasin är det inte lite om ialf :) Har nyss hämtat barnen, Casper sprang dock och lekte med grannen. Hugo vill med men han är för liten än att leka ute själv. Men den dagen kommer med. Kände mig ganska seg och illamående innan jag hämta barnen, var skönt med lite frisk luft, man blir lite "dum i huvvet" när man går hemma en hel dag. Imorgon är det ialf dags för en till intervju på eftermiddagen, nu är det nära. Vill verkligen ha det här jobbet! Hoppas!

Idag blir det en lätt middag, får bli blodpudding, orkar inte stå idag. Bra med järn innan träning. Idag blir det dödspass. Var duktig igår och körde yoga på morgonen, ska nog köpa mig en yogamatta? Hur kul som helst och skönt. Ska bli kul att träffa Therese & förhoppningsvis Evelina & Linda med ikväll på träningen :) kul men jobbigt. Sen får vi inte missa Greys Anatomy ikväll heller... Kanon!!!


Adrenalinrus

Jag fick ett välbehagligt rus igår när jag titta min mail. Jag ska få komma på en ytterligare arbetsintervju, och jag ringde nyss och prata med rektorn. Jag undra om det var något jag skulle tänka på osv. Men hon sa att de tar in de personer som de tycker är intressanta på två intervjuer :) så jag är nära nu. De har två tjänster, en fast 75% som resurs (den som jag vill ha) och ett vikariat i ett år 100%. Jag blir glad att få den med... så håller tummarna nu! Vet inte hur många som de tar in på en ytterligare intervju, hur stor min chans är här? men jag är otroligt glad att jag gjort lite intryck.

Nu ska det käkas frukost, sen lämna lillkorven. Det blir en Yoga start för mig idag. Pluggade mycket igår, så vi är praktiskt taget klara med vår första del :) finslipa lite. Så jag kan unna mig lite Yoga idag! Plugga efter och en promenix i friska luften gör jag alltid när jag har hemmaplugg en hel dag. Så blir man inte knäpp i huvvet. Sen hämta barnen, eller Hugo. Casper ska med en kompis hem idag. Så han kommer sen. :) Han var så gullig igår, fick ett gosehjärta och så sa han att han hade saknat mig jättemycket! ooooh. Sa att jag har saknat dig med gubben.. :) *moment*

Ur form

Menalt är jag ur form, i veckor så har Hugo väckt mig varenda morron mellan 5-halv6 ... han har inte missat en enda morron. Då väcker han endast mig, inte Alex. suck! Petar upp min ögonlock, drar bort täcket. Mysigt värre!? Nu orkar jag inte mer, jag blir så morgontrött. Innan halv 7 så blir man ett vrak. Visst blir man trött. Näh hoppas det vänder. Annars så fysisk ut form känner jag mig inte, känner att jag börjar få en starkt hållning och mina benmuskler har ökat snabbt, de är klart lite större nu än när jag inte träna... men hellre större o "fasta" än smala och sladdriga. :P

Idag blir det plugg, en vanlig måndag. Ska äta frukost snart :) mmm. Väntar på mitt kokta ägg. Efter frukost brukar jag alltid piggna till! Idag kommer Casper hem också :) känns så länge sen, 2 veckor har han varit borta. Han har varit på utomlandssemester med mormor&morfar, så den resan lär vi höra om idag :) hehe.

Har försökt att leta på fritidsaktiviteter för barn, men hittar inte mycket i kumla? Casper vill lära sig basket, men vet inte om det finns för 6 åringar? Hittar inget, har försökt med dans, men det intresseras inte :P Hugo är såpass liten än, men undrar om det finns barngympa, där brukar det ju vara blandade åldrar? Nån som vet?

Aggressioner

Var länge sen jag vart så arg på ett tv-program (om jag någonsin varit det?) J-vla skit idol, säger jag bara. J-vla skit uppsättning. Hur f-n kan juryn välja ut de wildcard. Speciellt, Camilla, Eddie & Reza. Ursäkta mig men ingen av de är någon j-vla artist. Är så trött just nu. Medans Rasmus, Moa & Clara satt kvar, fick ingen andra chans. Så surt!!! Juryn är pantade jubel idioter. Inga musikproffs? Och så åker Jon ut istället för den inkompetenta Eddie.... jag fattar ingenting. Det här må var den sämsta idol i historien. SKIT.



Annars då?
Jag är ganska trött. Hugo har fått för sig att vakna vid 5 tiden på mornarna och väcka mig, VARJE morgon. Visst han somnar om, om han vaknar 5, men endast till 6 snåret. Sen är han igång... flera sånna mornar, veckor i sträck, tar kål på en :P hoppas att det vänder snart!

Ego

Nu får det bli lite bild på mig å min lilla prins på ett hörn :) Lite nörd i webcam.

  

What?

Nå, får inte Rasmus bli ett wildcard till idolfinalen.
Då finns ingen idol. De kommer då att missa en stor framtida artist!
Vill ha något att titta och lyssna på i höst :)

Varför?
http://www.youtube.com/watch?v=mdrM_QFaM-c

Därför!

RSS 2.0