Spann, spunnde, spinna, spinning?

Dags att spinna i en timma. Dags att dööööö... korv med bröd!
Medans barnen och Alex är på glassbaren... ja livet är rättvist.
Men har man skaffat sig "kärleks"handtag så får man ta tag i de också. japp


EN arbetsdag kvar sen hälsar jag min underbara semester varmt välkommen.

Fotboll

Tro det eller ej men det är fotbollsmatch visning på gartzvägen 12 ikväll. Just nu Uruguai - Korea. Sen blir det lite grilla och kubb, sen en till match ikväll. Plattteven ute på altan och bira hälls upp i grabbarnas glas. Kan inte bli mer fotboll. Faktiskt lite spännande och mysigt, fast jag tycker det är skittråkigt att se på fotbollsmacth på tv. Men det funkar ikväll :) om jag blivit sjuk? vettesjutton.

Igår var vi och grilla hos min mor & far. Cykla dit faktiskt, var en super skön kväll att cykla i :) perfekt! tog mig faktiskt en likör. wow! Annars idag har vi varit ute och gått i en timma, var nere vid kumlasjön och titta. Tycker kumlasjön är ganska underskattat, tycker det är så vackert där.

Nej nu ska vi nog snart sätta sprutt på grillen :D det blir jag och grabbarna ikväll!





Ny

Ad astra per aspera . Vill jag tattuera på min arm, eller snarare bakom överarmen... så det står skrivet på armen på den sidan som går emot kroppen. Då syns den inte när man står rakt. Jag tror jag vill välja den frasen, till stjärnorna genom svårgheter... tycker jag är vackert. En enklare fras av efter regn kommer sol :) och det ska vara i kurvigt skrivstil. mmmm... ska bara se till att göra det också!


Annars har jag haft en underbar dag då Tejlan, Mimmi och Carro kommer över på fika efter jobbet :) blir alltid lika glad. Snart får vi alla dra ihop med en stor grillkväll! MEN nu ska jag njuta av ledigheten som jag är resten av veckan. Sedan jobbar jag fyra dagar nästa vecka sen är det semesteeeer.


Hejdå min bajskorv!

Eftersom jag är ganska bajsnödig själv av mig just nu. Och ingen inspiration. Så kommer min bajshumör så gott fram. Varsegooooda :)






Mums

Mumsfilllibabba ;)





Godmorgon

Såhär på en ledig dag mitt i veckan :) har tagit en semester dag. Vi ska snart till banken, jihoo. Dags att låna lite pengar, fönster kommer bytas vecka 30. Och dränering sker förhoppningsvis i höst, har inte fått tag i nått företag än. Just nu sitter jag med en kopp te och barnen och pappa är ute i sandlådan. Jag tittar från altanen ner på mina allt ♥ mina pojkar. Jag är lycklig och jag ser att Alex utan problem kommer att ha tre pojkar vid sidan om sig :) vissa hoppas på tjej men jag tror en pojke till. Dock ska det kanske ske en befruktning först innan man kan spekulera :P







hahahaa jag minns denna händelse då Hugo bara är året och klättrar upp och fastnar.


Optimist

Nu ser vädret fint ut såhär på morronkvisten. Nå jag har tagit på mig capribyxor idag och linne, för jag är optimist att sommaren faktiskt är här. Ska snart till jobbet. Ska blir skönt :) men helgen har varit i full fart då vi var till bror i arvika igår, minst 4 tim bilfärd fram å tillbaks. Oh min kropp är öm, jobbigt att sitta. Men bror som fyllt 30 år han bodde verkligen i en sommarstuga :) jättemysigt uppe i skogen.

Näj nu ska jag dra mig.

SaturdayNightFever

Ja det hade ju varit nått... vi har varit på marieberg på eftermiddagen men jag gick på spinning innan på morgon, var skitkul. Har verkligen saknat det! Gruppträning, nu blir det spiining på lördag mornar och resten är up to me att hålla igång, lite promenader och löpning å mammas crosstrainer :) äh nu vill jag inte tänka på det en lördag kväll som denna. Vi är trötta. Ialf jag, men vi väntar in Malin & Henrik då vi ska beställa hem mat, mmmm tonfisksallad :) sen ska jag äta upp min andra halva av geishan, wow choklad i all ära på lördagar, men klart jag nalla lite marabou av min kära mamma igår med ;) går inte att motstå... vi käka köttpaj hemma där igår, oooh heaven i munnen asså.

Imorgon ska vi vara i arvika nästan hela dagen, hoppas hoppas på fint väder men ser illa ut. Men hej bra för mitt trädgårdsland som växer som bara den. Ja skulle vara mysigt med lite kort på det. Jag är helt facinerad av ett frö som "kläcks" och gror till en grönsak. wow!

näj nu är jag helt orklös. tjosan

Barnen

Några kort på barnen som farmor tagit.
De har blivit så stora och större kommer de bli :)
Casper börjar 1:an efter sommaren och är 140cm lång.
Hugo har pratar för fullt och kommit i trotsåldern.





surfar-killen ;)







hiphopar-killen :)

.....

har just hälsat hej till mitt första gallstensanfall inatt/imorse, har nyss vaknat ur min "koma". ringde och rådfrågade min mamma nyss då hon just är veteran på gallstensanfall. och ja symtomen var där. just nu är jag mörbultad och riktigt trött. blir en lugn dag och akta mig för vad jag äter, smuttar lite på välling nu... tycker det är en riktig pers att ringa jobbet och säga att man är sjuk. tänkte åka först men fattade att jag knappt kom ur sängen. så va fan gör man då? gilla läget? ska nog se till att komma till duschen ialf, då jag ser ut som ett inavlat troll


Lilleman

Sover i soffan. Jättetrött och somna där först efter en hård dag :) men jag bar upp han men sen var han jätteledsen och jag förstod inte varför men han ville ner, så nu sover han i soffan. Han får nog vara där tills jag lägger mig för han var så himla ledsen och rädd för något tror jag. Imorgon är sista arbetsdagen för veckan, oh helg. Behöver verkligen det nu. Är så himla trött. Nu ska jag ta mig en macka å te.


Bajs

Oh så kul när Alex jobbar kväll. NOT. vad gör man? jo nu ska jag hoppas in i duschen och sen sätta på sista avsnittet av desperate hw. oja. idag är jag så trött då dagen började kl 7 på jobbet imorse, dock glad av att det är ljust ute. men hårt att gå upp. dock imorgon börjar jag inte förns halv 9 :) känner att min kropp börjar gå mot semester redan nu. men efter denna vecka är gjord är det bara tre veckor kvar så har jag semester, betald :) i 4 veckor plus en tjänstledig vecka ;) unna mig det! underbart och välbehövt efter alla dessa år av plugg och sommarjobb.

kalaset i söndags gick jättebra och nöjda barn. perfekt med dubbelkalas, jag fick även lite fina presenter, blir ett nytt pandora armband tänkte jag :) ska dit på fredag eller helgen. oh ska föresten prova spinning på nytt ställe med monica på lördag morgon. kul att hitta på annat också. till hösten lutar det åt aerobics på hagaskolan eller zumba i hallsberg. om inte joinus öppnar igen vill säga.

Nå vad bjuder helgen på? ta det lugnt och hälsa på min storebror i arvika som fyller 30 år på söndag :) var länge sen vi sågs. ska bli kul!

Dagens

Dagen började med härlig sovmorgon då jag å alex var barnfria. Välbehövt fast vi älskar de mest av allt! och de hade det superkul med farmor å farfar. Var hos alex moster och deras barn som är i ungefär samma ålder, lekt å badat och hoppat studsmatts HELA dagen, gissa om Hugo däcka i bilen? haha. Imorgon blir det ytterligare släktträff då vi ska ha kalas. Vi har hunnit med tippen idag, så baksidan har blivit lite renare :) jag har även fixat på altan. Lite blommor och dylikt men känns inte helt hundra... fattas något men vet inte vad. Hatar när det blir "ihoplappat" saker och ting ska falla på plats tillsammans. Sånt tar lite tid, för att bli exakt som man vill. Hängstolen har fått sin plats i päronträdet, mysigt. Hade velat haft en på altan, men alex tycker inte det är sån bra idè. Men det tycker jag, han är rädd att det inte ska hålla. Men det tror jag :) 


Lite humor såhär sent på en lördagkväll


Cheating Cat! (klockren) hahahaaa





LÖVE


Jag bjuder på denna, mitt sanna jag. Det är dagen med stort D, då man måste vara sitt vackraste jag och allt ska vara perfekt. MEN denna bild är bara känsla. Känsla av lycka! Allt behöver inte vara vackert :)



NattiNatti

Dags att hänga tvätten och duscha sen blire sängen! gud så skönt det ska bli att sova. Har varit skittrött idag! MEN nu är ialf altanen färdig och vikket jobb min karl har gjort, han är nog lika förvånad och stolt själv att han kunde sådant :) underbart väder så altandörren står öppen hela tiden, det blir verkligen ett extra rum såhär på sommarn. Skönt! Barnen har haft vattenkrig och varit ute till kvällen. Mina kryddor och grönsaksland ser man lite små skott på :) det tar sig. På fredag är vi barnfria och då blir det bio med ett par vänner... lördag blir det examensfirande för Alex moster & morbror som är färdiga sjuksköterskor. På söndag blir det 3 års och 7 års kalas. Så hela helgen är fullt upp.

Mitt lilla kryddbord står nu på altanen och har tänkt att pimpa den lite med färg och dylikt... skulle vilja ta kort men kamerans laddare har fått ben :( typiskt!

RSS 2.0