.....

Inspiration
Hittade ett perfekt bord igår för 100kr på B & B :)
Nu väntar jag på att taket kommer upp på altan, imorgon.
Sen blir det att löpa amok på uteköket !









foto : mittlivplandet.se

Tack!

Tjejer för den underbara kvällen med god mat och gott sällskap :) jättefina presenter! TACK!

Har nu sett på eurovision... många bra låtar faktiskt. Svårt att välja då alla är så olika
- Israel - Ukraina - Rumänien - Belgien - Tyskland - Grekland - Turkiet - är mina favoriter

Hubba hubba vikka karlar det var i Grekland bidrag, mumma :D hahahaaa!
Nä men många bra, svårt att välja :) borde sova igentligen men vill veta vem som vinner är klart

.....





Tänk vad mysigt med ett utekök på altan? :D JA TACK!
Jag ska en dag fynda ett begangnat bord och fixa till att ha på altan. Där ska kryddor och massor med annat gott stå, gärna en hylla ovan att ställa porslin på. Lite krokar och dylikt som är lätt att ta när man behöver, vid dessa underbara grilltider. Nåja detta ska inte återbli en dröm. Jag har ju införskaffat och planterat massor med kryddor m.m. Så here I come bra & begangnat :)

Ska även till Willys och storhandla, för ikväll blire underbar tjejmiddag... även några små killar få vara med, Hugo & Wilmer ;)



Kapish

Nu är jag helt slut överallt. Inte van att ränna runt. Har varit på marieberg idag. Fått mig lite kläder och pysselgrejs till trädgården :) så nu har jag sått lite frön både i trädgården och i  kryddor i krukor... så får se vart detta bankar hän? Hugo fick även sin efterlängtade traktor idag som blev vår present till han. Han var lite hängig igår men idag klart piggare. Känns skönt nu när det är helg. Imorgon blir det full fart då jag ska storhandla, städa och förbereda inför när tjejerna kommer på middag :)

Nu orkar jag ingenting! Tror jag & Hugo drar och hämtar en pizza och delar på :) inte det bästa kanske. Men nu är min energi helt slut.

Jag och Jag

Åter alone såhär en kväll. Men imorgon är det fredag, en ledig dag med min karl innan han ska till jobbet. MEN jag vill att vi ska in till marieberg då jag vill handla lite till mig själv :) återstå att se? vi får se! Jag ska ialf sätta ner mina frön imorgon i mitt trädgårdsland. Och hålla tummar att jag får grönsaker.

Ikväll är det eurovision. Och ja inte många bra låtar så hamnade här, hör lite i bakgrunden. Men svergie var bra, enkelt och mysigt... hoppas vi kommer vidare så har man nån att hejja på lördag... passar ypperligt att Alex ska ut med grabbarna, för han hatar eurovision, hahaa.

Är dock skittrött så borde sova nu. Men vill se om Sverige går vidare.

Kort

Nu skriver jag lite kort om dagen... då jag igentligen ska ligga i sängen nu. Men idag har vi haft lite kalas för Hugo, då var Monica & Selma + Therese + Ämelie & Mio här på lite fika :) superkul och mysigt! Då det känns evigheter jag träffat allihop. Hur goa får inte de små liven vara, Mio världens charmknutte plus lilla Selma den lilla goingen. Monica och Ämelie hade att göra minst sagt, glömt bort hur pass det var när barnen är 1 år så de är överallt, bokstavligen, hahaha :) . Hugo var supernöjd över sin nya bil men när Therese kom med sina mjuka presenter så såg han att det var inga bilar utan kläder, hahahaaaa ... skitsnygga sommarkläder tyckte jag ialf :) min smak!

Kan inte göra något annat än att skratta när jag tänker på Therese när hon säger:- jag kommer ihåg när min mormors katt försökte ta självmord... hahahhahaaaaaa.... ALLTID efter jag träffat Therese så fylls jag på med ny positiv energi. <3

OverandOut

Idag är jag helt slut som människa. Dagen började med städning. Fortsatte med att min kära släkt kom förbi och gratta mig :) fick pengar som ska spenderas på en massa pyssel till mig, trädgårdspyssel och nått klädesplagg :) efter de åkt så hamna jag och Alex i trädgården... jag grävde till nya trädgårdlandet, då jag fått pallar av min svärfar. Det var jättebra, med singelsten runt! nu fattas bara att hälla i massa jord som jag måste köpa NU snart. Så ska jag plantera nu i dagarna tänkte jag.

Barnen ligger och sover nu efter en lång och härlig dag. Ny vecka med nya tag... så mycket man vill göra nu... så längtar redan till fredag, haha. Nä det ska bli kul att träffa lite arbetskamrater och i veckan ska jag träffa lite vänner också. Plus en middag på lördag för oss tjejer samt barn ;) PUSS å HEJ !

Today

Är det en ny dag med nya tag. Dagen började med att jag var ute och powerwalka/löpte... Casper ville gärna följa med, fast på cykel såklart. Det var faktiskt bra, för det fick mig sporrad eftersom han cykla snabbare än vad jag gick, så jag sprang i intervall :) genomsvett när vi väl kom hem. Dock en tankeställare när Casper frågar om det är jobbigt, Ja säger jag mellan flåset... Efter en kort tanke från Caspers sida säger han sen, men varför springer man då när man tycker det är jobbigt? hahahaa.. ja varför igentligen? ;) Sen drog vi fram efter duschen till stan där pojkarna fick varsin leksak, sen åt vi på stickans. Och sen cykla jag och Hugo till min mamma å pappa och Alex å Casper drog hem, för Casper skulle leka med en kompis. Så nu sitter vi här och ser vart dagen tar oss... Alex sitter hemma i rabbatten och rensar :) men vi ska cykla hem sen efter en kopp te tänkte jag. Jäkligt varmt ute, är inte så himla överförtjust att sitta i solen, får solsting för minsta lilla känner jag. Men sitter gärna i skuggan!

Sen ska jag iväg och handla lite till kylskåpet och kanske något att grilla ikväll. När barnen sover ska jag å Alex mysa med film och lite godis såhär på en underbar lördag.

Jaha då fyller man 25 år imorgon då :)

Grönt

Är skönt! På bara några dagar har det blivit grönt överallt. Jag blir så himla glad inombords, en harmoni... hela vår trädgård grönskar överallt. Massor av olika träd, buskar, blommor å bär ... jag älskar denna osymmetriska trädgård, man överaskas varje gång man går ut för man ser något nytt varje gång. Dock skulle jag kunna leva utan maskrosorna och ogräset :( nu fattas bara vårt altantak som vi får nästa vecka så vi kan ställa ut lite möbler. Och givetvis allt som blivit kvar, är skit kvar. Massor med stenar som  måste bort och annat... men man ser det i det stora hela ialf. Nu vill jag bara ha ett förråd, som blir i sommar :) och en riktig klätterställing och en lekstuga! vi får välla se vart allt bankar hän. Lite hängstolar och utemöbler under de blommande träden vore ju inte helt fel heller. Men man får drömma lite också och allt tas ju inte på samma gång..


Till annat... Hugo har kommit på nu att det ramlat godis emellan soffkuddar och där dammsuger man kanske inte alltför ofta? :p och han är super lycklig när han då vänt upp och ner på dessa kuddar och finner en gammal godis eller kanske ett russin? :) hahaha... dags att sammsuga

Populär

Tro min snygging är poppis nu när han laddat ner mina favvo-avsnitt? eller kan det vara så gärna att han vill spela battlefield på tv:n kanske? haha... men det gör inget, för jag har min dator resten av kvällen då jag nu ska börja se mina avsnitt av vampire diaries och gossip girl. Inga fel med denna tisdag kväll!

Nu en kopp te med en knäckemacka :) tjooohoooo

Tjosan

Nu har jag skaffat en underblogg, en mer privat. Behövs dock lösen, så hojta till mina vänner om ni vill ha den så får ni den :) kommer inte att skriva lika mycket i den, men om mer privata tankar och känslor som dyker upp på min livsväg. ♥ http://annahoy.blogg.se/adastraperaspera

Imorgon blir det jobb :) tillbaka till verkligheten! skönt när dagarna rullar på. Snart semester, går på det 27-31... min första betalda semester. WOW va skönt! Nu blir det ligga framför tv:n med en kopp te och sen sova.

Bajs

Vaknade av menssmärtor inatt... börja blöda imorse. Deprimerande! Var länge sen jag hade så ont, gamla tiders. Var länge sen jag var hemma p.g.a det. Det var nog under skoltiden tror jag. Var tvungen att skriva av mig. Nu är man lite deppig :( blir att jobba imorgon ialf, det värsta ont brukar va första dagen...














Det man inte dör av gör en starkare ♥

Snööööörvel

Jag är en riktig rugga idag, äcklig och allmänt taky. Jag har legat hela dagen, fortfarande dålig. Varför? För att man hade kul igår med vänner... detta är min bittra sanning. Jag ska inte dricka alkohol, jag har sagt det förut men säger det igen. Sist jag festa så det var ju september -09, jag har dragit mig för att inta en vinare... men nu gav jag mig och nu ligger jag här och mår skit. Är det värt det? Nej jag tycker faktiskt inte det, för jag har druckit en hel del vätskeersättning igår, inatt och idag... men slutar ändock att må bajs. Ja jag har helt enkelt kommit på nu att jag ska bli nykterist, på allvar. Jag skiter i detta... det är inte värt, en hel dag till spillo, för det blir det för mig. Jag kan inte änns ta mig till toaletten. Så härmed ger jag upp alkoholen, nej man kan ha roligt ändå som Jessika sa till mig idag :)

Halleluja!
Men hade faktiskt kanonkul igår, ta inte det fel.
Men jag har ett liv efteråt också... detta funkar inte.
Är garanterat bakis imorgon också, och ingen tror mig att jag faktiskt mår så skit... :(

Lady



Lady Gaga släng dig i väggen!
Pojken på 13 år ger mig rysningar.
OMG

Världens bästa

Pappa för Hugo & Casper.
Tack för att du finns för oss alla!
PUSS



Tack!

Tack jesus för att du tog din färd just imorgon för ett x antal år sedan. Tack vare han att jag är långledig tills nästa vecka :) jahopp... vad kommer att hända dessa dagar? Det får den som väntar, den får se... vet ialf att jag ska fira Evelina på lördag som blir 25 år idag, GRATTIS!

I helgen som var så fick Hugo en för tidig födelsedags present, en handgjord sandlåda. En stor och robust sandlåda, av Lasse & Nettan... men det var Lasse som snickra. Den är perfekt med lock och allt! Nu saknar bara sanden :) så blir det gräv-time.

Vi ska själva köpa en tramp-traktor med släp till Hugo, som fyller om lite mer än en vecka... jag med fyller ju :P Men det glömmer jag alltid bort, och bryr mig inte lika mycket om det längre. Fast jag faktiskt blir 25 år snart :) Yeeaj. I söndags så fixa jag och dona i källarn hela förmiddagen och eftermiddagen ägnades åt trädgården där jag rama in lite med överblivande stenar som vart från skjulet. Det börjar urarta sig! Snart kommer taket till altanen så blir den färdig så vi kan sitta där :) sen sommaren satsar vi på fönsterbyte, förråd och staket :) längtar!

Smart

Jag gick in på änglarum på familjeliv... kunde lika gärna stukit en påle genom bröstet!




Extremt

Dagen började tidigt som vanligt, som fortsatte med att Alex och jag åkte in till björka och beställde nytt tak... kommer bli så bra och mycket mer hållbart, tack! Sen drog det ut mot stadium outlet där jag hitta nya fina skor å en rygga. Sen åkte vi till marieberg och åt på doncan som slutade med att jag köpte en mossgrön oversize jacka... dagen i det stora hela har varit skön och avslappnad... vi har gjort det som fallit in... myst med godis osv. Nu ska jag å Alex se på nån film sen blir det nog sängen. Är trött och har ont i örat.

Men Alex i det stora hela har varit en riktig finne i röven idag, och jag tror han tycker detsamma om mig :P hahahaha... ibland vaknar man inte på rätt sida alla gånger, idag var en sådan dag. Karlar asså?

Aldrig...




mera ska jag åka båt! baserad på en verklig historia, dessutom. Man blir rent fobisk för vatten när man ser denna film.

mums

Dags att städa, då rinner mina dagdrömmar åt vad jag vill göra mer med hemmet... måla? flytta runt? handla secondhand? Nu till sommaren vill jag ha lite mer färg i köket, eller andra färger... vitt självklart som är grunden för hela mitt kök men nya gardiner i röd/vit randigt eller rutigt, nya kuddar i romantiskt röd/rosa/vita blommor, randigt och rutigt.







Något annat som jag alltid drömt om är ett riktigt skafferi... men har inget utrymme, i köket MEN kom nyss på det lilla utrymmet vi har i källaren under trappen. Det är ju ett klockrent skafferi. Tänk att få piffa upp det lite med färg och lite hyllor. Men JA vad glad jag blir nu... att jag inte tänkt på det innan! Det är ganska mörkt utrymme, men det är perfekt. Tänk då en glödlampa hängandes ner som man drar i ett "rep" för att tända den... ohhj där flög mina tankar iväg, finns det änns sånna lampor kvar?



MeandI






Jag och lillkillen ska på me and I party hos en jobbar kompis. Så det blir att åka tillbaka till Hallsberg, men det gör inget för imorgon är jag ledig :)

Drömde en så jävla hemsk mardröm inatt. Att Hugo gick bort, nej min hjärta gick sönder inatt... börja nästan gråta i bilen påväg till jobbet när jag tänkte på mardrömmen för mycket. Hatar att drömma sånna drömmar... älskade lilla gubben min! mitt allt.




Godmorgon :)

Nu har vi vaknat för en timma sen :) Sovmorgon på högsta  nivå. Hugo sov hos mormor & morfar. Alex överraska mig med middag & bio. För vi har varit förlovade i fyra år :) det var såååå mysigt! Han bjöd mig på allt. Vi åt på sokrates, mums. Bion vi såg var remember me, jättebra film. Detta var så välbehövligt... var länge sen vi mös så mycket :) du kan fortfarande överraska mig! Vad vore jag utan dig? Jag älskar dig så mycket! Tack för hela kvällen.

Just nu har vi ätit frukost och ska morna oss lite innan vi cyklar iväg för att hämta våran son. Ahmen vilket underbart väder. Det skriker efter att vi ska cykla. Underbart! Röra lite på fläsket. Och till annat, det sägs att njoy ska läggas ner. Jaha? vart ska man då träna. Jag funderar faktiskt ialf på att börja powerwalka/springa... för det kan man göra när som helst på dygnet. Men det gäller att göra det med. Fortfarande förkyld och jobbigt vid överansträning men snart så, känns som det är påbättringvägen ialf.



Skippade

Vi skippade valborgsfirande på det naturliga sättet. Alex var hemma från jobbet då hans farfar gått bort :( plus att han hade feber så titta på en brasa var inte aktuellt... vi var hos min mamma o pappa och blev bjudna på hämtmat istället. Och på vägen hem så var lillkorven så jädrans trött och gnällig :P och de hade inte änns tänt brasan då. Så det var uteslutet. Kanske lite tråkigt, men känns skönt att man faktiskt inte måste göra valborg till en så stor grej. Idag har jag och Alex varit förlovade i 4 år :) så det ser ut som att vi ska ut och äta sen ikväll? jag vet inte, Alex ska tydligen överraska mig sen! Det gillar jag.

Annars kommer dagen att bestå av att vara hemma, städa å vara i trädgården... Alex ska sätta upp nya balkar på altanen. Ja jag har köpt massor med fröer till mitt trädgårdsland :) det kanske man ska överväga att så i helgen? Och så har jag ju även kära trappen kvar några strykningar till så är den färdig.

RSS 2.0