Ta dig i brasan?

Ja för idag är det ju valborg, sista april. Vart fasen tar tiden vägen, det är maj imorgon. Jag känner mig helt förstummad över tidens snabba kapacitet ... det är verkligen vår nu, 2010? jaha och tänker många, men kommer tiden bara gå snabbare och snabbare nu? det är inbillning sägs det ... men går det i denna fart så kommer snart barnen flytta ut.

Vet inte föresten vad som händer ikväll... det är så jädra kallt och mannen jobbar kväll. Skulle vara kul att se lite av en brasa. Kanske cyklar ner till kumlasjön med lillpojken. Men kanske inte så himla kul själv? vi får se vad vi gör. Idag är jag ledig ialf, som kommer höra till vanligheten av mitt nya schema, långhelg varje helg :)






Ingen Luft <3

Utan dig skulle min luft ta slut.
Tanken får mig att tappa verkligheten.
Från den dagen du kom, då förstod jag.
Du bevisar det för mig varenda dag, meningen med livet.
Du är meningen med livet.
Dessa ord gör ändå inte rättvisa min känslor för dig.
Jag älskar dig så mycket så det gör ont!
Underbart och skrämmande ont.

Du är det bästa för mig och jag ska vara mitt bästa för dig!



Det är inte sant!

Jo en till förkylning, dåsig och småfebrig... skjut mig! En magkatarr på det sitter inte fel heller. Nä men alltså, vad fan är det med mig? ska jag behöva isolera mig. Jävla barnbaciller som går runt hela tiden. Nu måste jag fan bli immun snart. Detta funkar inte. Jag super kang jang och det må satan funka. Bara det är en sväng av kort snor med skit så få det vara, men jag orkar inte med som sist. Jag har inte tid med det. SÅ nu har jag skitit ur mig det ialf. Nu ska jag bara köra huskurer och se till att sova mer på nätterna! För imorgon kör jag 7-15.30. UJ kommer däcka sen när jag kommer hem :P ska ha möte igentligen på kvällen men har ingen barnvakt och mår skit ialf. Så ska klara mig genom arbetsdagen är mitt mål :)

Annat konstigt är att komma hem till tomt hem. Hugo är med morfar och spelar pingis och Alex jobbar kväll och Casper är hos sin mamma, då det är mamma-vecka. Så det är väldigt tyst. Men snart kommer han hem min lilla prins :) Annat är att jag fått "pallar" av svärfar, sånna pallar av trä som jag ska plantera trädgårdsland i, en med sallad m.m och en med bär m.m. :) Så till helgen blir det att börja.

IntheGarden

Jag å Alex åkte barnfria in till Bauhaus och Blomsterlandet. Det blev ny postlåda och resterande buskar som vi behövde. Så nu är det buskar hela vägen ner :) nu saknas bara ett fint staket och gärna en grind. Blir nog lite mer i trädgården imorgon då jag köpt världens sötaste trädgårdshandskar! Mina är rosa små blommor på.
Försöker att övertala Alex om att skaffa höns, men icke någon framgång!?




Nu är jag dock helt slut, efter en lång promenad med Evelina och åkandes till affärer och ätande av glass och godis. Nu blir det snart soffan. Capish!


Nu är det dags för...

FREDAGSMYYYYYS.






Blir att ligga i soffan, ska värma lite grillad kyckling å baguette.
Nu blir det att mysa till det :) passa på att hyra en skräckis när barnen lagt sig!
Kan inte bli bättre.




fredagsmyset började bra med god mat å nöjda barn,
lätt som plätt att lägga som vanligt, peppar peppar!
Dags för en mysfilm med karln min, shutter iland.
Jo men han somnar efter 20 min av filmen.
Så halv 21 snarkar han i soffan.
Så mynnade vår fredags kväll ut :)
men då är han morgonpigg så får jag lite sovmorgon innan passet imöra.

Tårar

Jaha då har man tjutit till ännu ett avsnitt av greys anatomy. Fast vad tjuter jag inte av nuförtiden? en reklamfilm? sorligt eller glädje, spelar ingen roll längre. Jag har nu passerat över till kärring... det blir bara värre från här och nu.







Imorgon är det sista jobb-dagen för veckan. Nästa vecka infinner mitt nya schema. Då kommer jag att vara ledig varje fredag :) nå kan inte klaga. Hoppas schemat håller sig länge! Skulle inte vara fel. Nu blir det snart bingen. Tjosan

NågeNyttNågeGammalt

De senaste dagarna så har jag jobbat, som vanligt. Idag är jag ledig, känns behövligt. Min kropp känner sig sjuk, jag inbillar mig att det är träningsvärk? men smyger sig på halsen å huvudet. Nä det är bara överansträngning, ska kurera mig med c vitaminer. För sjuk ska jag INTE bli. Det är träningsvärk. Nåja dagens bestyr står utav städa å annat. Jag är trött idag, så det får bli lungt med myskläder för min del. Ska se till att ge mig iväg på bodybalance idag. Missa träning igår, jag hade mycket annat i tankar... så glömde tid och rum? jaja.

Helgen som var så plantera vi buskar och även blommor till krukorna. Kommer handla mer i helgen som kommer! då det ska bli en gräns mellan oss och grannarna. Nästa projekt blir altanen som braka i vintras. Efter det staket och i sommar byta resterande fönster och höst dränering. Uj, men fönster och dränering anlitas bort, skönt.

Men vi kommer absolut ligga mycket i trädgården om vädret tillåter i sommar!




kan inte göra annat än att älska dessa bilder

jag VILL


just nu ha en varm kopp te i handen,
som doftar ljuvliga sommarbär.
jag vill vara under ett doftande äppelträd som nyss har blommat,
där under vill jag sitta i en hängstol där jag känner min
egen tyngdlag sätta in,
där jag befinner mig i nuet.
det är livskvalite














Välkommen

Jag välkomnar våren. Mer än väl. Detta är den bästa årstiden, det är svalt i luften men solen värmer. Det finns inget bättre! Jag är återigen ledig imorgon, jag ska njuuuuta i vårvädret. Vi ska gå fram och äta glass tänkte jag och vara i trädgården. Det är livskvalite!



Super

Jag har en super duper karl. Han fixar och donar, åker till tippen, kör lastbilen, byter däck ... allt detta helt själv. Det trodde man inte för 4 år sedan. Då han ringde sin pappa varje gång bilen skulle ha nya däck. Men min karl har blivit en man, och jag är inte ironisk utan stolt :) han sa t.o.m idag att han skulle nog kunna såga en ny träbjälk till altanen själv. Det är inte så att jag har låga förväntningar, men man vet inte förens man försökt. Och man lär sig genom att pröva, men visst blir jag kanske lite skeptiskt där, så min karl tror han plötsligt blivit stålmannen! Vad kommer härnäst, egenbyggd carport?

Vi har ialf gjort en offert med en fönsterfirma, så det ser ut att vi kommer byta ut resterande fönster och även altandörren. Även en dränering av huset. Blir att låna till, men det är det värt. Sen har vi lånat färdigt!

Ska ta och sussa snart, sitter med en te i handen och hoppas vädret håller i sig hela veckan. För jag ahr långhelg, ledig fredag. Jag vill ligga i trädgården och att Hugo ska springa omkring :) förut tyckte jag vår trädgård var för stort, men nu älskar jag att den är så stor. Mycket att göra! Men som sagt det ser ut som att vi kommer bo kvar här länge hoppas jag. Det är något man funderat på fram o tillbaka. Men inget annat hus passar. Nej vårt hus är inte det ultimata. Men läget (bortsätt från vägen) så vill jag/vi bo här. Det är ett rum för lite, men det finns att göra ett i källarn i framtiden, eller en friggebod? ja vi får se. Men vi trivs här, mer och mer ... huset har nog växt för mig. Det är vårt hus. Kråkslottet :)

Tappat mig på vägen

Jag har tappat bort mig själv, vart är jag påväg? Träningen, jag är ingen träningsnarkoman, men 2 dagar i veckan plus att ta promenader och cykla är min vardag. Nu har jag varit sjuk hejvilt och kvällsveckorna har varit svåra att fixa. Jag har kommit ur min vanliga vardags funktion. Jag har tappat mig själv. Hur ska jag göra nu? jag måste lägga upp ett schema, för detta funkar inte. Jag måste träna, för att orka hålla upp min kropp. Inte vältränad men välmående. Detta är inte acceptabelt. Nästa vecka blir det andra bullar. Jag älskar pump så det får bli en gång i veckan, men funderar på att få in bodybalance en gång i veckan också, eller kondition. Men för mig handlar det inte så mycket om att bli fit utan att min själ ska må bra! sååååå dags att hoppa på hästen igen.

Annars har jag haft en grymt rolig vecka, har haft teckenkurs. Det må ha varit den roligaste kursen jag har gått! Har väckt ett nytt intresse från min sida. Idag blir det köra till tippen ett par gånger och lasta lastbilen. Som vi gjorde i över 2 timmar igår, det är så mycket skit så jag kände tårar bakom ögonlocken. Men det ska bort! så är det bara.

Hjärnkapacitet?

Härnsubstansen blir nermald under dagarna, aldrig har jag fått så mycket information på så kort tid. Vi ska lära oss ca 500 tecken när fredagen är slut. Men det är skitkul! Tacksamt med en bra föreläsare.

Annars då, står inte mycket mer på fronten här hemma än vara i trädgården, så MYCKET SKIT. Och vi ska ta reda på det. Japp. Det är grenar hej vilt, alex har klippt alla träden, och det är inte ett träd. Och ligger rester kvar från gamla skjulet som rivts ner, och det är inte lite skit... fy fan. Ja så vi har att göra! men va nöjda vi kommer vara när det är färdigt. Så ses someday. Mycket att göra i veckan. Blir fleeera vänder med lastbilen till soptippen. Å jag har även ryckt bort all staket, så det finns ju med och skräpar. hm.

Ny vecka

Nya tag, ska på kurs resten av veckan. Är lite nervös men ska bli jättekul. Så var vi sjuka nästan hela förra veckan så det känns som jag inte varit på jobbet på evigheter! Men nästa vecka blir det jobb :) jag mår mycket bättre och Hugo mår som han inte haft magsjuka. NU borde vi vara immuna resten av året, tycker jag. Men blir lätt trött, kändes efter trädgårdsarbete igår, jag var som en zombie resten av kvällen. Att sova middag är en standard nu när jag käkar pencillin. Och jag sover ALDRIG middag. Men nätterna sover jag väldigt oroligt, inatt drömde jag allt möjligt konstigt... men kan vara för att det är nytt det här med kursen? Men tur så är den här i kumla :) så jag har tänkt att gå fram, eftersom det är på folkets hus! super duper.

Chiao

Glad Påsk

Får man väll säga idag. Har påskpyntat i hemmet igår, det jag orka. Nu börjar vi bli friska här hemma, det är otroligt skönt. Men jag blir lätt trött. Dock ska vi ha en påskfest hemma. Så det blir nog inte 100% från min sida, men är otroligt glad att träffa alla. Men innan ska vi till svärmor & svärfar och hälsa på en kort stund, där efter ska vi till min mamma & pappa där det ska firas påsk :) goood mat. Men har kommit på att min aptit har tappats en del efter jag börjat med pencillinen? aja. Ska äta ialf. Sen efter det säger vi hejdå till vår älskade lilla gubbe som ska sova hos sin mormor & morfar ... åker hem och inväntar våra gäster. Sen får vi se vart kvällen leder oss, ser ut att bli en underbart vacker dag med vädret. Kan vi önska ett mer vackrare påskväder? VÅREN ÄR HÄR :D



.....

Det är nästan lite komiskt att man rykt på en bihåleinflammation oxå. Och lille gubben har legat i magsjuka. Kul not! Men vi är på bättringsvägen. Tackolov. Är glad att jag gick till läkaren och fick pencillin. Känner redan efter en dag att jag börjar bli hyfsat människa igen :) vi ska ju ha påskfest i helgen, massor av vänner kommer över. Blir lungt för min del, men hoppas och tror kunna medverka ialf :) ska bli kul att träffa alla. Annars blir det lungt nu över ledigheten. Får nu lyssna på min kropp och vila upp mig! För nu jäklar ska jag bli 100% frisk. Nu har vår familj haft allt för iår, så nu räcker det tack! Det är ju nästan pinsamt hur mycket sjuka vi varit. Jao och visst ja Alex är inne för en gastroskopi, ni vet med en kamera nertryckt i halsen. Gissa om han var nervig? hahaa... han kommer definitivt behöva lugnande och då får vi se hur pass han kommer må sen då?

Tjillevippen

RSS 2.0