Tid att uppdatera

Kanske? Kändes som det var ett tag sen man uppdatera i bloggen. Kanske för att livet rullar på utan att man hinner tänka. Inte långt kvar till min lilla pojk Hugo är 1 år. Fatta, 1år? redan? Ja nästan två månader så blir det 1 års kalas. Han som nyss var så liten, lilla korven.


image55


Så vart tar tiden vägen? Nu efter Hugo har kommit till världen känns det som livet springer förbi. Jag börjar snart heltid i skolan. what!? ush, vill vara mammaledig resten av livet, men Alex ska också få chansen, så han sa vara hemma i  5 månader, juli - november. Och jag ska sommarjobba. Blä. Och så börjar jag skolan till hösten, fast en enda kurs innan sommaren också. Tackar mamma och moster som kommer hjälpa till så Hugo inte behöver börja dagis än. Så han börjar dagis januari 2009, så det är skönt =)

image57



Snart är det påskafton, ska bli mysigt, men måste skaffa lite ris och fjädrar så det känns lite påsk här hemma. Kanske måla lite ägg? tycker påsken är riktigt härligt, med alla färger, så man blir lite pigg. Träffa släkten och god mat, kan det bli bättre? Ja sen måste Hugo vara en lite påskgubbe, eller kyckling. Får se =)

Annars då? Jo jag går halvtid i skolan nu, en kväll i veckan, tufft när man försöker plugga och har en aktivt barn hemma utan avlastning, tur så är mamma ledig mellanåt. Men det är inte alltid, som idag. Good luck!

Nu är det inte lång kvar tills vi ska gifta oss. 5 månader =D goood! Kyrka, festlokal, kläder, mat är fixat ... men det är alla små grejer som ska till.



Nej, detta fick bli en snabb uppdatering, måste plugga vidare medans korven lilla sover ... eller ja han vaknar väll när som helst. hehe.

RSS 2.0