Ensam

I helgen blir jag och Hugo ensamma, pappa Alex ska iväg på kryssning med grabbarna. Deras födelsedagspresent till Alex. Han är nog ganska exalterad för han är extra mjuk och snäll i telefon. Oh älskling i vare mening! haha. Kanske ska skicka iväg honom oftare? Ganska trevligt faktiskt =) ne men han är go annars med men nu lite mer extremare. Tror även att han har lite lite dåligt samvete att han lämnar oss ensamma. Men som sagt vi klarar oss utan karln ett par dagar jag och Hugo. Vi är ju ofta ensamma under dagarna, så det ska inte bli några problem. Hugo är så lugn nu förtiden, han somnar av sig självt. Brukar mysa lite innan han somnar, oftast nu så behöver man inte ens vagga vagnen! Hände en gång igår, och då vagga jag och han somna på stört.

Var inne på marieberg igår föresten. Oh, jag shoppa 4 tröjor + mössa + halsduk (fick av mamsen) + mascara + 2 halsband. Vart en tusen spänn. Men det hade jag redan räknat med innan! För denna månad ville jag verkligen shoppa kläder. Kände mig så tråkig i alla gamla kläder. Nu är jag glad igen =) shopping är en viss terapi.

Har jag nämt att vi har skaffat en 6-kantigt akvarium? Ja, men det har vi ialf. Trodde att en fisk hade försvunnit igår (de kan äta upp varandra) men han titta fram senare på dagen. Ganska kul att sitta och titta, sägs vara rogivande. Vi har bara nu 3 olika arter. Men vi vill skaffa mera, för dessa är lite skygga. Och man vill ju se fiskarna! Det blir lite av en hobbie man lär sig det ena efter det andra med olika fiskar, ganska roligt =) Alex tycker att det är roligt, märker man.

Nu verkar Hugo har vaknat. Låter lite grymtningar i vagnen =)
Har nyss duschat och ska klä på mig och göra mig iordning för dagen ska hämta Alex på jobbet vid 13 tiden.
Sen ska man skjutsa hem han hit igen (han tog fel skor) lite typiskt Alex, han blir så lätt tankspridd speciellt när det ska hända något. Hur kommer det då se ut på vårat bröllop, haha =) going!
Sen bär det av mot tågstationen, sen åker Alex. Hm. Kommer sakna honom, kommer bli ganska tomt ändå.
Men Evelina kommer ikväll vi ska väll se lite på film och käka gott =)

Nästa fredag är det maskerad och jag ska vara Rödluvan, så mamma ska sy outfiten till mig imorgon. Och min älskade ska vara Jack Sparrow, min heta pirat (min dröm) haha. Han kommer vara grymt snygg min karl =)
Hugo ska sova hos sin mormor, han börjar bli blyg mot människor han inte träffar alltför jätteofta. Lite jobbigt faktiskt, han blir verkligen upprörd och ledsen blir han. Men han träffar ju andra personer för fullt men när de håller honom och han märker att den har jag inte sett "förut" då blir det illvrål. Men tur så är han inte det mot sin mormor, men kanske beror på att han träffar henne minst 4ggr i veckan. haha. Så det ska nog gå jättebra, för han trivs i sin mormors närhet =) det märks!

Ha en underbar dag allihopa!
Tjolahopp


En lite muppig amatörbild tagen av mig, haha.
Men Hugo är SÖT och GO som alltid !

 image42

Har fått lite

dille på att ta ´kort idag. Det var så fint väder, och alla höstfärger som börja titta fram tycker jag är så fint. Så jag tog mig digitalkameran och tog en massa kort här på gården.

Slutresultatet blev ....


Först en bild på min lilla solstråle ! <3

image41


image33


image34


image40


image35


image36


image37


image38


image39

Popcorn och Film

Med grabbarna grus. Jag är den ända punanin, haha. Blir att se Van the man 2, får se om den är så mycket att se? Ettan var ju bra ialf, men 2:an är ju alltid snäppen sämre oftast. Blir lite godis för min del, men älskling käkar popcorn som han säkert skulle kunna leva på dagarna ut om han fick välja.


Har tagit några nya bilder på min lilla korv som nu snart är 4 mån på måndag.
Här är min lilla guldklimp när han fick äta lite gröt


image32


mmmm..... smaskens

image29


måste ju äta upp allt, även om det spills


image30


mmmm... kom ju gröt på pappas hand, måste ätas upp det med

image31


Du är det underbaraste !

Din blick får mig att smällta

Min lilla pojke


Jag såg ...

Idag framför mig hur du och jag kommer stå där vid altaret och lova varandra evig trohet. Det är du och jag och jag kommer att älska dig och kämpa för våran kärlek. I vått och torrt, men det vet du redan. Det är inte skräckinjagande att gifta mig, som jag trodde innan jag träffa dig. Det känns så rätt. Att du ska bli min man och jag din fru.

Jag har idag hittat "MIN" klänning, jag och mamma med moster och kusin var inne i en sådan affär, vad sjutton de nu heter? med brudkläder ialf. Pröva ett antal klänningar, men det vart den första jag pröva. Helt underbart fin, kändes så rätt. Och man kände sig som en prinsessa =) ska nog kännas så va? hihi. Jag blir så pirrig och vill verkligen visa den vackra klänningen för alex men ändå inte. Han ska få den på mig den dagen vi kommer gifta oss. När hela outfiten är på. Ah, det är inte billigt 4000kr för att hyra bara klänningen och så köpte jag en tiara för 500 kr och slöja 200kr, hyra underkjol 200kr. Ja det kommer upp i sina summor. Men som tur är har man sin älskade mamma, som står för våra kostnader för kläder m.m. Och alex föräldrar för maten. Vi kommer stå för ring, hotell, underkläder, dekorationer och inbjudningskort m.m. Men utan de hade vi inte kunnat gift oss! Så vi kommer vara de evigt tacksamma. Snart ska man väll in och hyra kläder åt Alex och sen hitta lokal. Bättre att vara ute i tid med allt, så man kan njuta av tiden innan. Inte få panik stressa precis innan =)

Jag längtar SÅ MYCKET till våran bröllopsdag älskling !


Spikat

Nu är våran bröllopsdag spikad och klar, 16 augusti 2008. På onsdag så ska jag med min mor, moster och kusin se efter en brudklänning till mig ... spännande ! Känns overkligt, så långt ifrån fast ändå inte. Mycket som ska planeras i minsta detalj =)

Hugo har blivit mycket bättre sen helgen. Inatt var han helt gudomlig, han vakna endast en gång och åta sen sov till 8 imorse, gissa om jag är pigg och fräsch idag ! Men ska ändå ta och lägga mig snart, för man vet aldrig hur nätterna blir?

Hugo har börjat blivit lite blyg, speciellt när han börjar bli trött. Mer och mer av hans personlighet börjar nu att komma fram för varje dag. Så härligt att se! Han skrattar mer och mer, pruttar saliv med munnen. Han tycker det är så kul när man gör samma sak. Han är som en liten pappegoja =) gubben min. Oh vad jag älskar honom, helt sjukt.

Älskar även min sambo så det pirrar och gör ont i kroppen, du ska bli min man och jag din fru. Längtar så oerhört till VÅRAN bröllopsdag.

Sedan har vi även våran lilla Casper som jag älskar högt =) hade inte han funnits idag så hade inte >Hugo funnits, han har inspererat oss till barn och familj ! Och jag kan säga att denna månad har varit lugn fast ändå tråkig och lite jobbig nu när Casper har varit hos sin mamma för det mesta, bara varannan helg hos oss. Han var hos oss heltid förra månaden. (detta är bara just nu, men blir som vanligt sen) men visst var man slutkörd när han var hos oss heltid, men ändå på ett roligt vis. Öronskav =) hehe. Men tänk om man bara skulle ha honom såhär varannan helg för resten av tiden, oh nej tack! Tror att det är lite nyttigt att känna på det med. Man saknar honom.


Hugo superglad =) , 1mån

image25



Den allra första bilden som togs efter Hugos födelse

image26



Jag och min älskade på kreta -06

image27


Casper badar, 3 år

image28

Blir allt bättre

Hugo börjar friskna till, men förkyldningen i näsan tycker jag ändå blivit värre och hostig är han också. Men det blir bättre, men nätterna blir allt värre. Han vaknar oftare och oftare, inatt vakna han 6 ggr. Jag är alldeles slut, trött som en apa. Men vad gör man? Lätt och sova nu på dagen, jag har jättesvårt att koppla av då. Då lägger jag mig hellre tidigare på kvällen, men ligga och vila kan man ju även göra! Bättre än inget.

Han är även super hes, och så kommer pappa hem och får mig att skratta. Han kan bara visa sitt ansikte så skrattar han =) jag måste jobba för kung och fosterland för att få de skratten alex får av Hugo. Men jag brukar då säga att han ser väll rolig ut. haha. Hugo blir så glad när han får se att sin pappa har kommit hem efter en hel dag på jobbet. Och det är så undebart att se!

Mina älsklingsknoddar =)



image24


Orolig Mamma

Igår så märktes det tydligt att min lilla pojk inte mådde bra, han hade blivit förkyld. Fast det hade varit lite på gång nu i några dagar, men märktes tydligt igår. Men inatt / imorse så hade det satt sig långt nere i strupen, det hördes när han andades, det rosslar / piper när han andas. Jag vart väldigt orolig, eftersom det lät så läskigt, och man fick panik över för man hörde verkligen hur slemhinnorna var tjocka och nästan kippar efter andan. Så jag ringde in till sjukrådgivning och de koppla mig vidare till barnakut, så vi fick komma in på direkten!

Där så titta de på honom och kom fram till att han fick inhalera något luftvidgande, sen fick han ventolin (även det luftvidgande). Nu kan han andas bättre, men han är dålig. Lite feber och väldigt hostig lilla kraken min, Men jag är rädd för att han har fått astma som jag hade när jag var liten. Först kom astman vid förkyldning sen så fick jag barnastma mellan 2-4år ålder. Jag levde på ventolin. Är rädd för att Hugo kommer få vara med om detsamma, inte för jag kommer ihåg detta. Men så som han mår nu, att det ska komma varje gång han blir förkyld, ush! nej tack, för hans skull. Min lilla korv. Tycker så synd om honom.

Han kan ialf andas bättre nu när han fått ventolin ! Så får hoppas att han blir bättre. För det är inte kul att se han såhär. Han vill ju prata och skratta, men det går ju inte så bra. Lille skrutt !


Just nu; Kliar som f-n i halsen, kanske ryker på någon slags förkyldning jag med. öh.
Är så himla trött, måste verkligen lägga mig. Hoppas på en bättre dag imorgon !

Fashionitas

I alla fall miss Evelina. Shoppa gärnet idag, det enda jag gjorde var att säga vad jag tyckte ;) hehe, men det tycker jag är kul ändå! Älskar att gå runt och kolla kläder, skor och väskor. Men tyvärr så har Hugo gått och blivit sjuker, inatt så slog förkyldningen till. Han hostar min lilla pojk, stackare. Just nu sitter han i babysittern och tittar på tv, går ganska bra ändå. Men snart lär han bli trött eftersom han måste sitta högt.

Han vill inte ligga ner tyvärr, och så måste han ju sova också. Går inte så bra! Så de närmaste dagarna kommer nog inte bli roliga för någon. Hoppas att det blir bättre. Inte kul när man måste droppa j-vla saltdroppar i näsan på han och suga(med en speciell sug) ut snoret. Känns som man misshandlar stackarn, han blir så ledsen!
Så måste man ta tempern i rumpan på lillen, och det gilla vi inte. Fy, vad hemsk man känner sig. Inte mycket som tröstar nu. Bara tv:n emellanåt.

På lördag ser det ut att bli pokerspelande !

Igår så var Lousie här, det var jättetrevligt, käka lite gott och titta på bra tv sen snacka vi ganska mycket =)
Var även på marieberg då med en kortis fast med mamma och köpte ett par baggiebyxor, mörka levis ... fast låna av mammas blåskonto =P haha, nehrå. Men de är otroligt sköna, och snygga. Men alla tycker ju inte samma, är ju igentligen "kill"byxor, men orka bry sig.

Just nu: Jag sitter och lyssnar på musik, ja vad? haha, självklart Tokio Hotel.... (ooohjaaaa)
Jag rekommenderar att ladda hem låtarna
* Monsoon (tyska versionen - Durch den Monsum)
* Rescue me (tyska versionen - Rette mich)
* Dont jump (tyska versionen - Spring nicht)
* Scream (tyska versionen - Schrei)
* Ready, Set, Go

De tyska låtarna är minst lika bra ! Rekommenderar starkt (kunde tyvärr inte lägga upp filer, har inte blivit så smart
än, att man vet hur man gör, hehe)



Här är min skrutt bara någon vecka gammal =) Plutten !

image23

Huggies

Äntligen tror jag nu att jag har hittat rätt blöjor till Hugo. Namnet på de är huggies - de verkar mycket bekväma och de håller tätt fast det blir mycket kiss, fast iförsig har han inte hunnit bajsat i de än, men vi får väll se. hehe. Libero håller bra de med, men tycker de blir fuktiga utanpå och luktar för det minsta lilla kiss. Och Willys blöjor som sägs vara bra, men de läcker när det blir mycket kiss som på nätterna. Vilket dilemma! haha.

Igår så träffa jag och Hugo,  Tejlan och Mimmi, var där och fika och käka lite lunch.  Var så trevligt så, sen så träffa jag Mimmi lite mera mot kvällen innan hon drog på bio. Var längesen jag och Mimmi, bara vi umgicks. Så det var en riktigt trevlig dag igår. Ikväll kommer Lousie, vi ska käka lite kyckling och kolla på tv och snacka lite skit =) imorgon så kommer Monica och hälsar på en stund. Så det är fullbokat hela veckan =) var längesen man träffa så många vänner på så kort tid. Men nu har alex börjat jobbat så man har ju "alonetime' att spendera !

Men tiden som Alex har varit ledig nu, nästan 2 månader har varit riktigt härlig. Inte ofta vi kommer ha det samtidigt, nästa gång när det blir barn kanske? Eftersom nästa sommar så¨jobbar jag när alex kommer vara pappaledig i 4 månader. Sen börjar jag skolan, men mellan sommarjobbet och skolan ska vi gifta oss =)  och det ser ut som att det blir ekebykyrkan som vi ska vigas i, men man vill titta inne i kyrkan först innan man bestämmer sig.

Just nu: Sover Alex eftersom han var uppe redan vid 7 för han skulle iväg och övningsköra i körskolan. Och så hade han jobbat natt. Men ska nog ta och väcka honom snart. Är stolt över han att han har börjat tagit tag i sitt körkort nu.


Myspys i babysittern =) , 2mån

image21





Beroendeframkallande ( jaaaaaaa tack !!! )


On top of the roof
The air is so cold and so calm
I say your name in silence
You don't want to hear it right now

The eyes of the city
Are counting the tears falling down
Each one a promise of everything
You never found

I scream in to the night for you
Don't make it true
Don't jump
The lights will not guide you through
They're deceiving you
Don't jump

Don't let memories go
Of me and you
The world is down there
Out of view

Please don't jump

You open your eyes
But you can't remember what for
The snow falls quietly
You just can't feel it no more

Somewhere up there
You lost yourself in your pain
You dream of the end
To start all over again

Please don't jump
Don't jump

I don't know how long
I can hold you so strong
I don't know how long

Just take my hand
Give it a chance
Don't jump

Please don't jump
Don't jump
And if all that can't hold you back
I'll jump for you

image22HOOOOOOOOOTHOOOOT

Du du duuud duu

Nu ska vi intill marieberg en sväng!
Älsklingen och jag har fått Tokio-feber, så kanske det blir att köpa ett album eller två?
Ursäkta mitt språk men de är så JÄVLA bra, man får goosebumps av nästan varenda låt de har.

Så nu ska vi brumma iväg, TUT TUT

RSS 2.0