.....

Slutade lite tidigare idag och även igår, inga fel :) när jag och Hugo kom hem idag så vart det leka frisör för min del. Klippte lite på Hugo, då lite eftersom jag är väldigt rädd om hans vackra hår :) min lilla guldlock! sen vart det duschen där han duscha slut på varmvattnet. Vi ska äta lite sen ska jag träna core+spinning då får Hugo vara hos favoriten farfar. Han ville dit direkt!


Längtar tills fredag. Är riktigt trött idag har inte lust att träna ... men måste! så skönt efteråt. Och helgen ska bli underbart, hoppas bara vädret vill hålla sig! Eftersom vi kommer spendera lördagen på grönan ;)

Mmmm

Lasange blir det till lunch idag, ikväll tänkte vi köra på egengjorda pizzor. Självklart gooodis idag också!

Alex har jobbat extra han kommer hem snart lagom till maten. Sedan borde jag STORhandla mat, men är så trött nu efter att ha städat. MEN det finns alltid mer att städa! ush! Orkar jag? men det är så skönt att ha massa mat i kyl och frys :)


Kära Tejlan var här igår och vi mös lite med kaffe. Sedan åkte jag och Hugo till min mor & far där vi åt lite kyckling, mums. Sen skulle vi hem men vi hamna en stund uppe hos Gardells, Hugo skulle inte hem :P men hem kom vi tillslut och han däckade. Stora killarna kom hem senare efter en pokerkväll. Idag ska vi bara ta det lugnt. behövs!

ingen kan....




när det tryter

det kära tålamodet... Hugo har tjatat att gå ner till teven sen kl halv 6 imorse. Tjuter samtidigt gör han också, han har inte sovit färdigt, men det förstår han inte själv... där går min tålamodsgräns. Jag bad han att han skulle sova en liten stund till och sen går vi ner till teven, ja detta blev mellan 6-6.15... men jag lovade ju och han var tyst en stund. Det är pappa Alex som skämt bort han att gå ner så fort han vaknar fast han inte sovit färdigt. MEN jag går inte ner innan 6, innan 6 är det INTE morgon!


Snart ska jag väcka den stora killen! han har sovit längre än Hugo... han har börjat med att sova längre på morgon, men han sover säkert en 11 tim ialf per natt. Vi är lediga men Casper ska till skolan idag, men han ska gå dit själv och gå hem själv för första gången, MEN det kommer gå så bra :) Frågan är mer vad jag och Hugo ska hitta på? blir väll att städa och tvätta... det som är så kul.



wûnderbart

Ledig dag imorgon! jo ja tackar ja!



Just nu läser Pappa Alex barnens bibel för barnen som sitter som tända ljus. Och jag har lugn och ro :) Monica, Niklas & Selma var här en stund förut! var så länge sen kändes det som. Man börjar jobba och vardagen rullar in och "hinner" inte träffa vänner som när man har semester... MEN nästa helg ska vi dra till Stklhm med radarparet Tejlan & Mogge. Det ska bli GULD värt den helgen :) bara åka karuseller och äta ute och mysa. Och det bästa är ju hotell frukosten. 
 

Nu snart TRUE BLOOD.




sann kärlek ♥ för evigt ♥ du ♥ jag ♥ vi ♥

Såhär...

efter jobbet så laddar jag upp för core och spinning med tjejerna :) ska bli skönt att komma igång igen, eller ja två gånger i veckan ;) men det är lagom för mig. Skulle behöva tänka efter lite hur jag äter med. Men inte just nu, då mensen är på insprång. Då tillåter jag mig alltid CHOKLAD! vad en kvinna MÅSTE ha! oavsett om det är lördag eller inte.



En vacker söndagmorgon

som denna, jag ska ut och ta en promenad. Ska försöka locka med Alex, men alltid någon ursäkt från den karln. Så får se om det blir själv med mp3 el? aja. Vi firade lite efteråt nu att vi varit gifta i 2 år, men det var rättare sagt i måndags vi varit det. Samtidigt som två år inte är mycket, så känns det som de två åren har svishat förbi. Hugo är över 3 år nu? Det är som att sätta livet på speed. Jag är så glad att du är en del av mitt liv Alex, samtidigt som jag kan slå en stekpanna i huvvet på dig (metaforiskt menat) så älskar jag dig och jag älskar ditt sätt med barnen, det är den bästa känslan. Kärleken mellan pappa och ett barn! Jag kan sitta väldigt länge och bara titta och höra Hugo skratta när pappa busar.



Till annat ...
När man väl kommer igång med träning så blir man sjuk, börjar nu bli vanlig igen. Så idag blir en promenix i friska luften och nästa vecka kör vi lite core och spinning tänkte jag :)


Härom dagen tittade jag på My sisters keeper. Ja jävlar vad jag tjöt, fick pausa för att hämta andan. Det bara rann, en explosion. Dagen efter hade svullna ögon efter att ha tjutit så mycket. Så ja den är verkligen sevärd men man får vara beredd att ha pappersnäsdukar i närheten.

Tack



Nu är det äntligen lördag





Glee

Varför tittar jag på Glee? Jo, därför!
Varning beroende framkallande. Både jag och Alex följer det maniskt!



Trollet

Jag det lilla trollet klara början av veckan med snor och feber på jobbet. Men idag fick jag gå hem vid lunch då min mage fick en totalvändning, vet inte vad det var magkatarr blandat med mensvärk el nått dåligt jag åt. Det värsta börjar nu gå över så det blir jobb imorgon! tackolov. Hoppas att det inte hör till vanligheterna. För oftast hittas orsak, varför? men nu har jag ingen aning varför? skulle ha gått 5 km ikväll med jobbet, i detta fina väder ;( men vågar inte röra mig allt för mkt just nu... får vila så får jag möta morgondagen... dock ska det bli skitväder, typiskt.



Till annat så har vi bara legat sjuka hemma, jag låg i helgen men jobba ialf och trotsa skiten. Alex föll igår med feber och lillprinsen har blivit snorig och feber från och till. Jiiihaaaa!


Våren bestod av dessa sjukdomar:
- Magsjuka 2 ggr
- Bihåleinflammation + öroninflammation
- Gallstensanfall
- Hugo, krupp, magsjuka, förkylningar


IMMUN? nej nu får det vara slut



Så nu har jag spytt ut lite galla!

Do I Dare?

Nu är jag där igen. Har lust att kapa av mig lilla håret jag har på knoppen. Vågar jag? just nu skulle jag det utan att tänka efter. Så kanske ska ringa Carro i veckan? men frågan är vågar hon? haha. Kanske ta en bit i taget... jag kan ju klippa det kortare men inte pixie kort kanske?


då tänker jag mer denna om man inte vågar fullt ut, fast lång lugg ist.







och när jag vågar så tänkte jag mer denna ...






Respekt

Jag har laddat upp denna filmsnutt för länge sedan. Men nu var det en tjej på face som lade upp denna och det är verkligen en tankeställare. För jag tycker att det är respektlöst att köra över hastighet, inte för sin egen del utan även andras liv. Jag hatar bokstavligen vårdslösa bilister. Oavsett om de tror att de är bäst på att köra, de ger ingen anledning att köra fortare. Det finns hastighetsbegränsningar för en orsak. Inte poliser, utan att hålla människor undan olyckor.  Sen kan olyckor hända. Men oftast beror det på vårdlöshet, alkohol el dylikt. NEJ ha respekt för bilar och trafiken!



Jag tvingar DIG att se denna! Tänk efter. Mer än en gång!




Unsafe Driving... - Click here for the funniest movie of the week

Inte troligt

MEN har rykt på en förkylning. WHAT? så fort jag börjar jobba, det måste fan vara ett skämt! Nu knaprar jag allt från naturläkemedel, alvedon och c-vitaminer. Måste fram och köpa nässpray och zink. Ska göra ALLT för att detta inte blir värre. Vila och knapra mig frisk. För detta är tamefan inte sant?

Mycket har väll hänt sen en vecka tillbaks. Världens brakfest, var skitkul men mindre kul när vissa betedde sig som grisar´, bokstavligen. Men det hör väll till? :P

Ja just jag har ju börjat jobba och första veckan var lugn, skönt .. men semestern har gått alltför snabbt tycker jag. Jag har lite sparade semesterdagar men tänker spara de till runt julen där.

Nu är våra fönster klara och vi ska byta resterande fem fönster, de är redan beställda så det kommer väll igång snart med :) så allt blir färdigt. Sen kommer förrådet på 10kvm till september. Och dräneringsmannen kommer och ger offert snart får vi hoppas, så allt rullar på.

MEN det bästa är att jag och Alex ska åka med Tejlan och Mogge till Stkhlm den 4 september. Vi ska på på grönan och övernatta på hotell, äta och gott och ha skitkul. Satan vad vi längtar!!! Sen i oktober nångång åker jag och Alex över dagen till Ullared ;) så hösten har lite glimtar av "solsken" trots allt :D

Laddar

Inför morgondagens fest. Slipar på musiklistan, som jag gjort hela veckan. Låtarna är valda med omsorg. Det finns två listor (spotify) en Före-Festen och Party. Så får Alex fixa med ljudet imorgon som ska vara i tältet. Som redan är uppsatt. Vi blir en runt 40 pers, och hoppas att oinbjudna håller sig undan. Är lite lite nervös att festen kan balla ur... men har aldrig gjort det innan. Så nu håller vi tummar :) för detta ska bli årets fest och lär bli den sista för mig för iår ialf. Brukar ju bli ganska dålig dagen efter. Men nu blir det, inte blanda, dricka vatten emellan och äta och dricka mycket vatten och resorb innan läggdags. Bör inte bli alltför illa... haha. Ja ja. Nu ska vi ha skit kul imorgon alla vänner! och vi ska inte tänka på någon morgondag och bara njuta av nuet med alla vänner ♥

Idag

Har jag och Hugo varit hos Malin.K , hon och Henrik har gått och blivit med hund. Världens sötaste Conrad. Herregud vad söööt han är. Jag skulle kunna äta upp han, så söt var han. Jag blir helt salig. Helt perfekt liten varelse. Jag fick mysa och pussa lite på godingen :) var där mesta delen av eftermiddagen faktiskt.

Nu ska jag käka lite innan jag ska träna, är igentligen trött men behöver träna. Hugo får vara hos farmor och farfar en stund. Så ska mamma spinna lite :)




Här är världens godaste!



New

Jahapp då blir fönstren klara idag då... men ack så nöjda vi är. ska bli skönt att få städat sen, får krupp när det ser ut som en bomb har slagit ner. ska storstäda imorgon, för idag orkar jag inte. jag och hugo ska till min mamma då alex börjar jobba kväll nu :( fan vi skulle kunna ha semester året runt tillsammans. vi har fått en massa gjort i sommar. det är skönt, vi köpte till och med en ny ytterdörr idag ;) som ska sättas upp en vacker dag inom snar framtid får hoppas. ny ytterdörr kommer vara pricken på i:et.

MEN hoppas veckan går seeegt, då det är min sista semester vecka... börjar få smått ångest, börjar t.o.m drömma om att jag kommer försent och massa annat skit. men kan vara skönt med en vanlig vardag också! ska inte klaga då jag jobbar 30h i veckan.

MEN oj vilken dunder fest vi kommer ha här på lördag. Många som är taggade och laddade :D

RSS 2.0