En dag på stranden

Den ena dagen är varmare en den andra. Idag ska vi ner och bada i havet för 3:e dagen. Det är så vaaarmt, så man kolar nästan vippen. Jag har inte bränt mig, smörjer in mig med 30 i solskydd. De andra har redan bränt sig, antingen flagar de eller ser ut som kräftor =) Det är så himla skönt här nere så det går inte att beskriva. Men tur så kommer vi få hem en del kort, eftersom halva släkten här är fotografer.. sicken tur. Imorgon ska vi shoppa för andra g¨ången. Oh föresten vilken affär jag hittade, New Yorker, sjukt låga priser och sjukt mycket kläder så jag fick klädsting. Det sluta med 4 t-shirts, 1 kjol, 3 klänning, 1 linne. Ja allt för under 700 kr =D aaaaah, mycket nöjd. Fick en femhundring av svärfar och handla för- Så imorgon kan jag ju shoppa med bra samvete ialf !

Tjohej.

PS. Vi åker hem imorgon eftermiddag/kväll

Hejdå Kumla

Nu drar vi familjen ner till Skåne över helgen. Kommer hem senast tisdag. Vi ska bada i havet och gå på stan i Landskrona. Och ha våran semester. Tjocka släkten. Vi ska bo hos Alex moster. Och de är en lagom stor familj plus Alex päron är där och hans lillebror. Tur är huset stort. Men vi får ett rum alla fyra, så jag måste ha med öronploppar, Casper snarkar som en stor karl. Så ska vi äta gott och ha det mysigt. Det är därimot inte ser fram emot är bilfärden, så långt! men det får man ta =)

Ja just, jag har fått receptbelagd pencillin som jag ska stryka på problemområdena(akne) 2 ggr/dag. Fick det igår- Dalacin. Tycker redan att jag känner hur det börjar läka, men det är det inte på långa vägar, men det känns bra så jag håller tummarna. Sen var jag på ansiktsbehandling igår, var skönt att få en grovrengöring, f-n va hon klämde såg ut som ett slagfält i ansiktet.

Chiao

RÄTT

Det hände, möhippan i lördags. Fast jag hade rätt så kan jag ju ändå inte säga att jag var psykisk förbered på allt som hände under dagen. Det började med att de krascha mitt hem med frallor och alkohol, vill tillägga att det var kvart över 8 på morgonen. Så utklädd och lite rund under fötterna begav det sig till Ica Maxi av alla härliga ställen, där fick jag sjunga och få folk att lida och fly fältet. Men jag tjäna ihop säkert 60 kr till min smekmånad, vart tog de vägen föresten? =)

Sen blev det ögonbindel och illamående efter en tur i bilen. Vi hamna på relaxen och det var nog det härligaste under dagen, fy sjutton vad skönt det var och alla bästa vänner på samma ställe. Saknade en tjej, min vapendragare Monica, men tur kom hon senare på kvällen. Vi var där från 11-15.30. Sen gjorde vi oss iordning på Sofies jobb, åkte till pitchers och åt världens godaste hamburgare! Satt där i ett antal timmar, sen vart det MM baren, så fick jag sjunga karaoke, ja tack en låt som jag kunde två meningar på. tack =)

Sen gick vi till Satin där vi dansa till natten, sen var jag helt slut efter säkert en hundra Rosa Pantern drinkar (LÖÖÖVE). Och jag spendera inte ett enda öre hela kvällen. De bara bjöd och bjöd.

Det var en oförglömlig underbar heldag med mina vänner! Det ska bli jäkligt kul att få planera möhippa själv en dag. Moahhahaha =D

Någonting på G

Vet inte om mina tentakler säger rätt? Men jag har mina aningar att tjejerna kommer imorgon för att möhippa mig. Jag må kanske ha helt fel, eller rätt? =D OOOOH vad spännande. F-ck måste sy klart en kjol och sen vill jag ha min klänning lite kortare tror jag. Skulle packa en partyväska med kläder. hooohhooo. Måste raka mig med, man vet aldrig. Vill inte vara en hårig blek ful liten korv om de nu kommer ... ja det lär ju återstå att se. Jag uppdaterar imorgon OM de INTE kommit. Om jag inte skriver så är jag nog på alla möjliga uppdrag ! hehe



Nå?

Vad händer idag?

Tänkte käka lite när lillponken vaknar.
Sen åka till kyrkan där vi ska gifta oss och shecka läget lite.
Tänkte dra till mormor (Hugos) det var snart en vecka sen vi var där, helt otroligt men sant.
Senare kommer ett par vänner hem till oss, Malin och Henrik. Fika lite =)

Imorgon drar ju min stora älskling på kryssning till Helsingfors!
Så helgen blir det bara jag och lillgubben min.


OH, så fick jag en tid till vårdcentralen angående min akne, på onsdag.
Hoppas jag får någon kräm eller nått, bara jag får något som inte fräter upp ansiktet.
Jag tror att min booster som jag har nu, öppnar upp mina stängda porer men dock blir de lätt inflammerade.
Så kanske räcker med en kräm som pencillin som är bakterie dödande. Aja nu babblar jag på för mig själv.
Men jag har läst på mig angående krämer och piller. Så jag är ganska säker på vad jag vill ha, men läkaren får ju självklart säga sitt. Men den jag vill ha är den mildaste av de alla.

Inte snyggt att vara helt sönderfräten och torr på bröllopet heller, så vill ha ganska milt.
Sen är väll det inte det den värsta aknen jag har. Men så pass att jag stör mig, och undviker speglar för att inte magen ska vända sig ut o in på mig när jag ser alla pipplor och skit. Och så borde det inte få vara!


Nå slutklagat =)


Mini-Semester

Det är mini-semester för min del. Är ledig en och en halv vecka, har en vecka kvar nu. Alex har ju lååångledigt fram till december! Vissa har det bra, jag har ju haft mitt. Annars har helgen varit underbart avkopplande, det var ett par vänner till oss här på lördagen, Monica och Niklas. Har alltid trevligt med de. Och jag håller verkligen tummarna att de får det huset de vill ha, och det bästa är ju att det är inte allt för långt ifrån oss. Superb!

Nå, vad händer nästa helg. Alex han ska på kryssning med killarna. Jag då? Jag väntar på att min möhippa ska slå till, och jag känner det är närsomhelst inom två veckors tid. Får för f-n ont i magen, vad ska de göra med mig? Jag är helt säker på att jag kommer få skämma ut mig ganska hårt, men hoppas att det är mycket humor och alkohol i bilden, tack! haha.


Vi var hos mina svärföräldrar igår, fick lite käk. Och vi ska dit idag med och få min favvo rätt som jag önskat mig av min svärfar. Och vet ni vad? Jag tror det knappt själv. Först fick Alex 1500kr till sin kryssningsresa av sin far, så han kunde roa sig lite. Jag är då ironisk och säger att mitt konto är också tomt, och jag är deras snart ingifta dotter som de aldrig haft (bara söner). Eftersom svärfar Patrik är en ganska skämtsam man av sig, nästan aldrig seriös så brukar man själv bli smittad av hans komiska jag. Sen efter dagens gång så kommer han fram till mig i smyg och ger mig 700kr. Jag bara, öööööh? Tog ett tag innan jag fatta var det var. Så jag går fram till han sen och skrattar, du måste skämta, jag kan inte ta emot så mycket pengar. Nej han skämta inte, han tyckte jag också skulle roa mig lite =) . Ja men vad säger man? TACK! Han tyckte att jag var så söt så jag fick 700kr, jag sa då att jag är inte sötare än 200kr. haha

Klassisk



Var på en klassisk ansiktsbehandling igår, på skönhetscompaniet i örebro. Riktig mysigt att vara där, små små vita rum. Med massor av smink och allt vad man har till kropp och själ. Jag fick en klassisk behandling med rengöring, skrubb, portömning, mask, ångning, brynplock, facemapping(kollar igenom vad man har för behov) återfuktande creme + en massa prover som skulle passa just mig. Hon var otroligt trevlig och tillmötes gående, så det var så himla trevligt att vara där. Hoppas att jag får komma dit två gånger innan bröllopet. Kände direkt efter att min hy vart en annan lyster. Har nu beställt mera dermalogica produkter, hoppas min hy blir bättre. Hon ville inte kalla det akne i så pass hög grad. Hon gav mig inga prover just för akne som de har.



Köpte två nya produkter som jag blev rekomenderad till att passa min hy. Plus så köpte jag min vanliga creme som jag är nöjd med sen innan. Och min tvättgele har jag fortfarande kvar sen månader tillbaka. Köpte produkterna på en internet sida som har billigare produkter. Så man kan säga att jag fick 3 st för normalt pris av 2 st. Ganska bra, min syster har även köpt från den sidan i flera år. Så jag litar på det !

Det vart dessa två nya:

daily microfoliant®
conditioners - fukt & exfoliering
Äntligen - en exfolierande produkt som gör huden ultralen, och som ändå är skonsam nog att användas dagligen! Detta helt unika risbaserade enzympulver mikroexfolierar grådaskigt slagg från huden och ger den en påtaglig och omedelbart synlig jämnhet och lyster. Ett botaniskt komplex förebygger och reducerar dessutom ojämn pigmentering som kan orsakas av exempelvis ålder, solexponering eller hormonell obalans.

· Avlägsnar döda hudceller vilket resulterar i en mjukare hud med mer lyster.

· Stimulerar cellförnyelsen och ger en jämn hudstruktur.

· Tillräckligt mild för att använda varje dag.

· Blekande ingredienser hämmar ojämn pigmentering.

• Aktiveras vid kontakt med vatten.







skin renewal booster
concentrated boosters - förstärkare
Ger en skjuts åt cellförnyelsen och påskyndar cellnybildningen. Tar bort grådaskig hy och tilltäpptheter. Mild, men ändå effektiv blandning av hibiskusblomma och hydroxisyror ger en fräschare hud med finare, slätare struktur. Följ upp med lämplig mjukgörare från Dermalogica. Alla hudtyper och hudtillstånd. (Ej för användare av receptbelagda exfolierande produkter.)

· Exfolierar huden vilket leder till förbättrad fukthalt och struktur.

· Avlägsnar döda hudceller och minimerar utslag och tilltäpptheter.

• Stimulerar cellproduktionen vilket ger slät och elastisk hud.

Jag har två stora H:n (Han)


Mitt "lilla" stora H




Mitt "stora" stora H


Lyx

Second-hand för hela slanten, eller ja allt detta för 270kr. Pretty good!
Älskar kjolar då man kan sy om de hur man vill =)




Tre stycken midjekjolar, två håller jag på att sy om som har varit längre. Alla ca. 40 kr styck






Jag älskar den här klänningen, 60kr, har lagt upp den och även vid sidorna.
Väskan kom även med, 30kr. Löööve




my LOVELY ones, ahmen de är ju underbara! =D speciellt när de gick på 75 kr. (extaaaas)


Köpte även en bok, vingklippt ängel. (15kr) Ritkigt bra bok.



Vikka kap jag har gjort!!! hiha


Questions

Hur tidigt stiger du upp? Runt 7-8
Vem/vilka vet mest om dig? Jag, mamma & Alex
Gillar du att slåss? Njae, har aldrig slagits i en barfight direkt
Vad ska du göra ikväll? Ett par vänner kommer hit
Har du utländska föräldrar? Ja min pappa är finne ("räknas det?")
Var har du ont?  På stjärten efter den hårda sadeln på cykeln
Är du bra på att måla? Jo när jag väl är igång
Vem kramade du senast? Min son och blivande make
Är du kär? Ja, jag är gammalkär i min Alex :)
Vad längtar du till? Mitt bröllop
Sparare eller slösare? Både och ("går det?")
Bio eller promenad? Promenad, om det är fint väder
Är du kittlig? Mmmm
Rädd för insekter? Spindlar och harkrankar är snusk
Anser du att du är stark? Nu? Nääh, men när jag träna innan graviditeten då du
Nämn något som gjorde dig glad igår: Alex köpte mig en skvallertidning och en pallekuling, bara sådär
Vad gjorde du kl 8 i morse? Hade precis somnat efter ett nattskift
Vad har du druckit idag? Grönte med gogreen mjölk (yea I know, nytti nytti)
Vad var det senaste du åt? Grönte med en tallrik fil + smörgås
Vad var det senaste du köpte? Secondhand - klänning, kjol, handväska & skor
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? JA, det hade jag med Alex
Vad gör dig glad just nu? Min son, Alex, inget jobb idag
Humör just nu: Trött & seg
Sommarplaner: Eskilstuna djurpark med familj, Bröllop, Bada, Promenad, Shoppa
Gillar du att sjunga? Ohja, men dock gör jag det alldeles själv eller framför min son som älskar det
Vad längtar du mest efter just nu? Hm, ansiktsbehandlingen på onsdag

Regnet öser ner

Och jag har jobbat natt hela helgen. Nu är jag helt slut i kroppen! Dags att hoppa in i duschen och sen lägga sig i sängen och sova några få timmar, eftersom jag ska lägga mig ikväll med.






Min älskade going !!!!






Du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge



NI är mitt allt.

mer mer mer




En sådan frisyr blir det för min del på bröllopet, fast med en slöja! Jättenöjd, och nu är det väll bara 6 veckor kvar =D



andra inspirationskällor:





RSS 2.0