HaleLuja

HaleLuja för musiken !




Ska nog kanske ta och sova, ska till stockholm och spendera dagen med tjejorna :) ska bli väldigt trevligt men samtidigt kommer jag sakna min son något EXTREMT ! men han är i väldigt goda händer, sin pappa.
Ska hänga upp lite tvätt också innan läggdags. Sånt som är så himla kul.

Vi köpte en ny vagn idag, grå/lime. Skitsnygg, bra att ha två vagnar? kanske.
Och en massa julklappar till pojkarna blev det med. Hugos första Jul, ska bli så mysigt :)


Jag har börjat med lite scrapbooking, hur kul som helst. Men tar mycket tid ... men det är det värt om det blir bra är klart .. lite roligare än vanliga fotoalbum. Har gjort en sida med Hugos födelse, och en med alex och mig och våran kärlek :) (vart inte lika avancerad) ska nog ta fotografier på de och sätta in?



Mina prinsar som gör Livet värt att Leva !

image45


Hugo

Hugo min Hugo

Han är så underbart söt och han börjar bli så stor. Han sitter nu stadigt på golvet, men inte riktigt så man vågar lämna rummet än. Men på god väg. Han börjar bli lite vildare nu, men självklart har han sina gosiga stunder han bara myser och busar :) Han pratar för fullt, men gillar mest att muttra eller prutta med munnen. Nu är det inte kul att ligga längre, nu vill han sitta. Men orkar inte lika länge att sitta. Han visar nu vad han vill, han kan välja tydligt vilken leksak han vill ha. Och det som prasslar mest är bäst. Dreglar som en annan hund. Kanske en tand på G? Älskar all mat, från mat på burk till mammas tutte, mums ... bara att gapa. Han är för det mesta glad, och flörtar gärna. Nappar är gott men suger gärna på pekfingret eller tummen. Ingenstanns utan hans snuttefilt och tutte. Då¨blir det husif-n. Han ÄLSKAR katter! Han bara lyser när han ser de och myser gärna mer än väl, lite för hårt ibland. Men han är fortfarande bara 5 mån så de vet ju inte bättre. Men man kan ju försöka med, klappa fiiiiint.

Nu har vi bytt veckor igen så vi har Casper dagveckorna. Så han är på dagis nu under dagarna men jag hämtar han lite tidigare sen kommer pappa alex hem. Det  har gått väldigt bra med kvällsveckorna, vi trivs ihop Casper och jag. Men han har blivit väldigt mammig på sistone. Så jag har ju inte kunnat tröstat så mycket med mitt sällskap. Han blir mindre mammig när pappa är hemma. Så vi tyckte att det skulle vara bättre med dagveckorna nu när han är i den perioden. Vi får ändå lite ensamtid tillsammans innan pappa kommer hem. Men nu är pappa hemma på kvällarna. Och då har vi märkt att han inte är lika mammig. Så han verkar må lite bättre då. Så man gör ju det som är bäst för Casper så mår vi andra också bra =) sen får kommunen säga vad de vill. De anser att han ska vara hemma hos mig för jag är mammaledig för mitt första barn. Vi har prövat det nu ett halv år och han mår ju inte dåligt men han mår bättre som vi har det nu. Jag kan ju aldrig ersätta hans mamma eller pappa, det förstår jag mycket väl ! Så vi gör så nu och sen får vi se om kommunen hör av sig. Men som sagt är jag inte skyldig enligt lag.


Nu är jag och Hugo hemma och han sitter är brevid och pillar med sina fötter =)
vi ska väll snart ta och käka lite ... sen ska vi lämna en bok på biblioteket och sen hämta storebror Casper.
Sen ska vi hämta pappa från jobbet. Inte varje dag ! men det är kul att vi hinner träffas lite mer under dagen.



image44

Hugo min lilla ögonsten

Borta ett tag

Det har varit dåligt med bloggande på sistone. Men glömde bort mitt lösen och nu kom jag äntligen på det :)

Idag har bara varit tråkiga nyheter!
Min mammas och pappas katt Orvar, eller han var även min med. Men har inte bott hemma nu på 2 år men han var min lilla favorit. Han tog sitt sista andetag tidigt imorse. Han hade varit lite dålig nu några dagar efter ett slagsmål med en annan katt, sen dess har han varit lite seg men nu inatt så vart det värre. Han bara föll ihop, låg brevid mamma inatt och mamma har inte sovit något och min pappa sov nog inte heller så bra! Sen halv 5 imorse så såg mamma att han tog sitt sista andetag. Han verkade inte ha ont ialf. Men nu är det sorg här i huset. Jag och Hugo är nu hemma hos mamma och pappa, jag gjorde lite mat åt de. Sen så gjorde jag och alex en fin gravsten till Orvar - just nu begraver mamma och pappa honom i trädgården. Det är svårt att hålla sig från tårar hela tiden.Han såg så fridfull ut, ungefär som han sov men väldigt kall och stel lilla killen. Han vart 8,5år, inte jättegammal. Vi vet inte vad som kan ha utlöst att han blev så dålig? Men inte är det kul. Jag kom ihåg när han föddes, när våran lilla Fia fick 4 kattungar. Orvar var nummer 2 och han var en stor bjässe som Fia fick kämpa för att få ut. Han var den som lät mest när han kom ut och han har alltid låtit mest efter det också :) Och jag sa redan innan att om det kommer en kille SKA den heta Orvar, punkt slut. Och det vart ju en kille och tre tjejer. Och vi behöll den enda killen Orvar, lilla guldklimpen.

Har varit här några timmar nu, ska nog snart åka hem. Alla är så ledsna här, lillebror Fredrik visste inget förns han kom hem nu från skolan. Och han vart chockad tror jag!? Han gick och titta på Orvar när han låg inlindad i tvättstugan och han kom inte ut efter ett tag. Sen gick han och låste in sig på rummet. Men han ville nog inte visa att han blev ledsen. En kille på snart 19 år, så försöker man nog inte gråta så offentligt. Sen kom pappa hem, som jag sett gråra 3 gånger hela mitt liv. Han krama om mig länge och sen grät han. Och då kunde man själv inte låta bli att gråta. Det är dystert mörkt och grått ! Att en katt kan betyda så mycket? Han var en innekatt som var runt oss hela tiden. Det blir jobbigt och tomt. Ush ! Hoppas han har det bra där uppe nu. Plutten.


Annars så är det underbart bra med oss alla
Hugo växer och frodas. Han kan sitta nu lilla killen, jätteduktig och stadig. Börjar bli lite vild märker man, kan inte sitta still och pratar för fullt ... får uppdatera mera en annan dag SNART!

Tjohosan

RSS 2.0