Morgonmys

Nu har vi ätit frukost, ska städa lite och barnen och pappa spelar och leker där uppe. Tänkte spela lite Melissa Horn och dra igång med städning. Igår var vi på bio, gick jättebra. Hugo kunde inte sitta still hela filmen, men det gick bra ändå :) efteråt vart det macdonalds, som var lyckat. Det går inte att misslyckas med macdonalds. Kom hem tidigare på kvällen och Hugo var stentrött och däckade i bilen redan. Sen sov han för natten, men fick för sig att gå upp klockan 5 imorse, mindre roligt... fick han att sova lite till men han går ju upp själv och tänder lampan och leker för sig själv. Casper däremot börjar att sova längre på morgonen oavsett om han lägger sig kl. 19-halv20 på kvällen, så sover han säkert en tolv timmar. Medans Hugo sover knappt elva nuförtiden... hm? Hugo får sånna perioder han vägrar somna om på morgon.


Till annat, som jag blir så ledsen av.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6520165.ab

En artikel som aftonbladet skrivit, fåglarna dör mycket mer än vanligt i vinter. Och jag känner mig träffad, jag har inte tänkt längre själv, det är väll inte så svårt att köpa lite fågel mat och hänga i trädet. Nej nu får vi skärpa oss och hjälpa de små stackars fåglarna!

Hur underbart som helst

Nu är helgen här :) Och igår firades Tessan hemma hos Sofie, plus jag och Mimmi var där... vart bjudna på tacos och en riktigt jäkla god efterrätt, nyttig också. Där fick du till den Sofie. Men andra Johanna kunde inte komma för hon var sjuk :( var länge sen man träffa henne. Hoppas vi kan dra ihop till en liten barnträff snart ialf ;) var så länge sen man träffa Alva & Wilmer! Och jag som är så barnkär. Barn hemma och barn på jobbet. Thats my life ;)

Imorgon ska det bjudas på bio, alla i familjen ska gå på planet 51. Spännande om Hugo klarar 1,5 timme på en bio salong, men det tror jag nog? hehe. Sen piffar vi till det med maccedoncan :) då har vi nöjda barn att lägga till kojs på kvällen! Ikväll ville Casper sova hos farmor & farfar själv, så han får lite egentid med de :) vi brukar vara lite mer försiktig för att Casper inte ska känna att han flyger och far överallt, självklart får han sova där när han vill men detta blir nog tredje gången sen de flytta in, de flytta nog in i juni tror jag? Och hos farmor & farfar blir man bortskämd :)

Morgondagen kommer som vanligt starta med en pump! alltid lika skönt.



....

Början på en underbar dag. Är ledig fram tills eftermiddag, ska städa & tvätta hade jag tänkt... sen är det möte på jobbet. Därefter ska jag raka vägen till Sofie, där vi ska fira Tejlan för att hon fyllt år :) var länge sen tjejerna var samlade.. ska bli riktigt kul! Nu ska jag som vanligt äta min underbara frulle, en kopp välling och libanesiskt bröd som jag köpte på willys igår. Det är så underbart gott det brödet så jag plocka på mig några stycken.

Imorgon är det jobb som gäller, nästa vecka går jag upp i tid och ska gå på mitt framtida schema :)
Föresten igår var min mamma med och handla, jag fick två tröjklänningar av henne och hugo fick också kläder... ibland får man vara barn igen ;) det behövdes i min tråkiga garderob, kom inte ihåg när jag handla kläder sist? Ska nog föresten rensa där idag?

Storhandla

Idag blir det storhandling, inget jag ser fram emot... endast att få mer mat här hemma! Men idag måste jag ta med Hugo eftersom jag är ledig. Hugo har inte det tålamodet att sitta i en vagn så länge, plus att jag ska packa upp och packa ner och in i bilen, det blir ganska många påsar. Men är väldigt nödvändigt. Skulle vilja ta en tripp på marieberg kanske köpa nån tröja... var skitlänge sen jag köpte något i klädesväg. Får se om jag orkar?

Och paradise hotel, herregud säger jag bara? det blir bara värre och värre. Som  jag sa till alex igår att alla de måste vara buksvågrar med varandra. haha.

Nu ska jag piffa upp mig lite så drar vi iväg :)



Nödvändigt

Måste få i mig frulle snart, blodsockret sjunker hastigt. Har en ledig dag idag :) plus två dagar till! Härligt. Får njuta så länge det varar. Hämta stora killen från skolan sen. Idag blir bara relax, skulle behöva storhandla men det får vänta tills imorgon. Jag är väldigt trött för att jag har ett tvång att se på paradise hotel. Japp? roligt med intriger om det inte handlar om en själv :) .... Det blir bara jag & lillgubben idag ♥



Dagen efter

Dagen och kvällen igår var jättekul :) vi snacka skit och åt skitgodmat och spela spel... vart nåra glas vin, men lagom. Men man känner sig inte hel fast man inte var onykter igår. Fattar inte vad jag gör? Nu ska jag göra lite mat, skittråkigt.. har ingen lust eller fantasi och vad jag än gör så vill Hugo iallafall inte äta. Aja gårdagen bjöds på mycket skratt och hoppas att det kommer mera gånger med vännerna blir alltför sällan ibland! Tusen gånger roligare än att supa och dra på krogen. Att bara sitta och prata :)

Dagen kommer bjudas på tvätt och hoppas på en promenad senare, frisk luft behövs... Alex är alltid lika svår att få ut... men att sitta inom fyra väggar får än att vilja klättra!

Imorgon bjuds på jobb :) sen är jag free i tre dagar.. då får jag se till att göra lite nytta här hemma.

Lördag

Dagen började som vanligt med träning, sen gick vi till Sammie som har fyllt 22 år och fira honom... jättegod sallad hade han gjort. Gick hem och köpte godis på hemvägen. För ikväll är vi bortbjudna till Tejlan & Mogge för Tejlan fyller år på onsdag :) 23år! Så vi ska få lite mat & spela spel... ska bli jättekul. Ska faktiskt ta mig några cider, trot eller ej? Michaela kommer och ska vara barnvakt åt Hugo, han sover lite just nu så han orkar kvällen med Michaela :) så de ska mysa med lite panpizza & godis till film! Hugo kommer vara världens lyckligaste när hans tjej kommer och leker :)


Home Sweet Home

Nu är man hemma efter dagens arbete. Konstigt att sluta så tidigt... men det är bara idag, jobbar endast 50% januari ut sen går jag upp till 75% som känns alldeles lagom tycker jag. Vi klarar oss ekonomiskt och barnen behöver inte va jättemycket på dagis & skolan! I veckan var jag och Hugo på Tupperwear-party hos Hugos farmor, min mamma & moster var med... det var jättemysigt & kul... köpte en plastbytta som man kokar ris i micron, eller bulgur vilket slags ris man vill ha, jättesmidigt. Och en salladsburk som håller salladen i ett par dagar fräsch, den fick jag av mamma :) så jag är väldigt nöjd och tror det kommer bli väl använt.

Idag ska Alex köra mig och Hugo till min mamma & pappa innan han drar till jobbet... så blir att spendera eftermiddag/kväll på svedjegatan, var flera veckor sen vi var där nu.

Fick reda på idag och att vår uppsats är godkänd ;) kanoners! känslan av frihet berusar.

Klippte mig också igår föresten, är väldigt nöjd med ovant, för nu är det kort :)

älskade








Har du en famn för mig?

Alexander & jag började prata lite idag.

A: Minns du vad vi gjorde för fyra år sen i augusti?
J: hmmm... vi knåda ihop Hugo! :)
A: Ja sedan var vi på Kreta
J: Just det...
A: Det var tider det
J: Vi hade det jätteskönt

Det fick mig att fundera, att jag skulle aldrig få samma trygghetsrus av saker som jag fick innan Hugo fann plats i våra liv. Det finns inget som går upp mot barn! Jag har aldrig kännt ett sådant lust till att leva dagen till fullo. Och det betyder inte att jag hittar på massor utan att jag ger och tar kärlek av min familj varje dag. Hur underbart vi hade det i Kreta... så var det tipp topp för oss DÅ. Nu är bara vardagen med familjen tipp topp! Jag vill aldrig ta de för givet, som jag säkert också gör, men det är något jag kämpar och står för att leva livet fullt ut... aldrig har jag kännt mig så hemma som nu.

Då kunde nog folk anse att vårt förhållande tog fart snabbt i början, det har det alltid gjort. Men aldrig har det kännts så rätt! Jag tvekar inte idag, fast jag skulle gärna slå en stekpanna i huvudet på han ibland och han vill nog göra detsamma ibland :) det går upp & ner... helt fullkomligt normalt. Men har aldrig ifrågasatt min kärlek. Efter den kvällen så har mitt liv vänt. Tack vare dig! Jag älskar dig och vår son över allt annat och även din son Casper har en stor plats i mitt hjärta fast han inte bor hos oss på heltid och hoppas på en till liten familjemedlem i framtiden.

Jag är en förändrad människa tack vare er.




Sugen

Visst fasen blir man sugen på en till när man ser gamla bilder på när Hugo var liten...






älskade, älskade, älskade barn.
Finns inget finare!

Frågor & Svar

Hur gammal är du? Blir 25 i maj

Var bor du? Hus i Kumla

Har du katt och/eller hund? Två katter, förhoppningsvis hund i framtiden

Favoriträtt? Tzatziki & fläskfilé

Ögonfärg? Gröna

Hur lång är du? 160cm kort

Vad väger du? Rolig fråga, ca 58-60 kg

Vad ser du först hos en kille? Ögon

Drömpartner? Självklart min Alex. Men jag faller oftast för mörka killar med intensiva ögon, ett måste är fina tänder och leende plus lukta gott… gärna lite kött på benen! Mycket ödmjuk och kärleksfull. Tycker Alex har det mesta jag vill ha!

Hatar? Dubbelmoral

Älskar? Familj & vänner

Favoritsyssla? Att få vara kreativ, pyssla & måla

Vart sjunger du helst? När ingen är hemma och gärna i bilen

Vad vill du kunna som du inte kan idag? Spela gitarr

Hur många barn vill du ha? Cirka tre barn är nog lagom

Drömjobb? Jag jobbar med de viktigaste vi har, barn. Sedan har jag alltid en förkärlek till barn som har det lite svårt … kan se mig som specialpedagog i framtiden eller bildlärare!

Vad dricker du helst? Mineralvatten & te

Lyssnar helst på? allt från akustiskt till r&nb

Favoritgodis? Självklart choklad

Dina bästa sidor? Ärlig, ödmjuk & humor

Dina sämsta sidor? Grubblare, envis & tjatig

Vad tycker du om hos dig? Mina ögon, fötter & armar

Vad tycker du inte om hos dig? Min rumpa, lår & för tunt hår

Var hittar man dig oftast? I hemmet, där jag är tryggast. Familj & vänner kommer alltid först!


Inte ett öga blött

Här inte, endast torrt... dags att stänga kiosken? Tragisk normal lördag, Alex har däckat i soffan till filmen vi såg. Hugo ligger i vår säng efter han vart ledsen, men ingen annan ligger där för tillfället... idag har varit en lugn dag men avslutades på kalas. Hugo vart mega trött, och vi kom hem lagom till sovdags. Brukar aldrig bli senare än 20.00 för barnen fast det är lördag. För det spelar ingen roll, de vaknar alltid samma tid ändå. Och trötta barn vill man inte ha! Alex och jag åt sallad från aramis :) sen kan ni ju gissa vad jag hade på min sallad som vanligt! Gjort lite vett och hängt en tvätt nu på kvällen... yeaj. Nu ska jag tvätta av mig och göra mig redo för en förhoppningsvis godnatts sömn.

Jag har en tendens att ligga och grubbla när jag ska sova, det gör att insomningstiden är kanske normalt 1 timma... har nästan alltid varit så. Ibland värre ibland bättre. Alex kan bara dra igen ögonlocken! Så skönt det skulle vara.


Bajshumor

Vad vore man utan barnen? Efter jag bytt bajsblöja på Hugo så lägger han sina kära bilar upp & ner och ber om en våtservett, för att bilarna har också bajsat :D hahahhahaaaa...

Han är för go så jag går av mitt itu ! älsklingen

Bad day

En bra dag utsåg sig för att börja dåligt. Lämnar Hugo på dagis, har inte med mig mobilen som jag sprang efter hemma men gav upp hoppet och sket i den imorse... efter jag lämnat Hugo drar jag till skolan. Väl på skolan så har nog aldrig parkeringarna varit så fullsatta som idag! Varför idag kan man fråga sig, och nu överdriver jag inte men folk stod där de inte fick stå, och jag gjorde detsamma för det fanns INGEN plats, så jag inte skulle komma för sent. Väl när jag ska ta tag i min ryggsäck med alla viktiga skolsaker, då visar det sig att den ligger hemma. Japp, snacka om illa läge, men nu gällde att vara spontan och det gick bra ändå, tackolov :) jag minns det mesta jag skrev. Men sen när jag ska hem, hade mina föraningar om p-böter och japp min tanke var sann. 600 spänn för en j-vla parkring, det var min härliga examenspresent :D .... och det var säkert tjugo andra som hade fått det med... såg massor med gula små härliga p-böter lappar, så jag var inte ensam. Jag och många andra var desperata att komma i tid till sin lektion. Vem ska straffas för det?

så nu är jag hemma ialf, hade hoppats att dagen skulle starta bättre! nu ska jag käka lite, rätta till lite i vår uppsats, skicka lite grejs till min handledare sen är skolan finito :D det är väll det bästa med idag!

Fröken Fräken

Idag är den sista dagen i skolan, igår gick otroligt bra med vår uppsats :) idag är slutseminarium... nå hur känns det? jag har inte fattat än att det faktiskt är sista dagen. Kanske ska piffa upp mig nu när jag blir färdig Fröken :)

Nu ska jag göra frukost sen väntar duschen.
Kanske onödigt om man ska träna ikväll, men kan inte gå såhär i håret :/

Godmorgon

Sitter och äter frukost. Ska försöka lägga upp dagen hyfsat med alla måsten, eller snarare ett måste. Det är plugget, för imorgonbitti går vi upp med uppsatsen... sen ska vi på eftermiddagen opponera på en annans uppsats och onsdagen ska bjudas på det allra sista seminarium som jag ska ha på vääääldigt länge! Alla de tre måstes förbereda på, självklart har jag gjort en del men en del kvar tack vare att man legat sjuk :S

Så ska man göra det nu när Hugo är hemma, han smittar nog fortfarande! så det blev hemma idag... känns självklart lite dumt med det nya jobbet, men vad ska man göra? ja vi får hoppas att resten av året kommer vara relativt friskt :) jag brukar inte vara sjuk så ofta och inte barnen heller för den delen.

Helgen har gått till att spela Yatzy för mig och Alex. Det är en mardröm när vi spelar, det är svordomar hejvilt. För att vi båda vill vinna över varandra... men det är så kul att det blir lite liv i luckan, inte kul att spela mot någon som är likgiltig, det ska vara blodigt allvar oavsett om det handlar om yatzy :) men vi skrattar nog lika mycket när vi spelar också! haha







älskade prinsen min ♥

Typiskt

Nu har lilla gubben insjuknat inatt, han började spy :( lilla gubben! Men min stora gubbe erbjöd sig att ha vaken natt, jag sa inte emot. Nu har jag skiftat av han. Hugo vaknade till när jag kom ner, de har sovit i vardagsrummet, Hugo på en madrass på golvet... man vet aldrig vart spyor kan hamna? Hugo tittar just nu på tv, han lär vara super trött idag... men vi får vara hemma, ingen civilisation på snart en vecka. Lite dum i huvvet blir man! Själv måste jag vabba imorgon. För Alex har vart hemma för länge, herregud... vad har det varit med oss? Alex har haft nageltrång ocg magsjuk, jag har legat magsjuk och muskelinflammation och nu Hugo magsjuk när nu vi väl har "frisknat". Ja men det finns inte mycket man kan göra åt det. Det är som det är. Imorgon kommer Casper, får hoppas att han kommer i "rätt" tid att han inte blir smittad!

Det blir en, inte konstigt nog, en hemma dag idag :)

Tro det eller ej

Vi ska gå ut till ica och köpa lördagsgodis, jag är bättre idag men känner i hela kroppen när man blir lite överansträngd... men vi behöver frisk luft! Har glömt bort hur det ser ut där ute. Nu börjar jag bli lite rastlös, ett friskhetstecken. Det är bara att ta på sig termobrallor och vinterskor... eftersom vi ändock inte ska gå till någon så får mjukisarna sitta kvar. Men det gulligaste må vara Hugos röd randiga kalasbyxor han har på sig idag :) folk må tycka att jag är elak för att han är en pojke, men jag tycker det är gulligt :)

Hugo har byggt en koja med pappa Alex i köket, Hugo skulle sova middag i den tänkte han den envise prinsen...men sömn vart det ju inte :)

Skjut mig!

Det må vara ironiskt menat. Men imorse vaknade jag med muskelinflammation i axeln... jahopp, är det här gud försöker säga... gå och häng dig! Jag hade så ont att jag grät. Tog ipren, naproxen och voltarenkräm... gissa om jag låg och sov sen? Just nu är jag lite groggy, men hellre det än ont... och ja jag vet överdosera och blanda EJ. Men det funka idag :) Lika bra att ta allt skit på en gång. Hur jag ser ut idag och hur jag luktar? Om jag förklarar det mer som om jag ser ut som en inavlad grottmänniska, ger en ganska klar bild av mig just nu.

Jag längtar efter att bli normal igen! Utan droger och russinsprut tack.






Jag älskar när Hugo och Alex busar, han är pappas pojke. Det är bara pappa nu förtiden, men jag bara älskar att se deras starka band till varandra :)



Där sket det sig

Började igår att känna mig off, febern steg och illamåendet höll sig i och stegrade ... idag har jag legat hela dagen, skulle igentligen jobba. Men så får man ligga hemma istället. Hatar detta! Konstant illamående, har levt på fil och nyponsoppa med salta kex idag. Den nya detox-metoden så här efter jul? Nä detta funkar inte. Förbannat också mitt skethål är friterat... jag som faktiskt såg fram emot att jobba i veckan :( men vad gör man?

Hoppas på bättre morgondag och hoppas resten av familjen klarar sig!

Min älskade prins!


Han går ner för trappan själv (under uppsyn) - kryper baklänges -
Han pratar för fullt (hela tiden) det kan bli fyra ords meningar
Det gulligaste orden måste vara när han säger mjölk = jöjöj
Han kan klä på sig själv (när han vill)
Kissar/bajsar på pottan (åter igen när han vill)
Han är ett tuggummi-freak, ett paket tomt på en dag
Han älskar att blåsa ut ljus och gör det med bravur
Han har en av och på knapp på näsan

Han har miljoner saker till :)
Han är min älskade lilla prins.
Det är aldrig tråkigt en enda dag med den lilla killen.
Jag älskar dig så det gör ont i hela mig ♥

MITT LIV

Jag är oerhört nöjd med mitt liv. Om jag skulle önska mig något just nu skulle det vara en sommarstuga :) men har inte lust att lägga pengar på det just nu, får väll bli i framtiden! Idag ska jag plugga lite, imorgon detsamma och onsdagen åter detsamma... torsdag & fredag blir det jobb :) var länge sen man träffa arbetskamraterna! ska bli kul att träffa de. Nästa vecka gör jag mitt sista i skolan. Sen är jag färdig :D som jag har längtat, tjatat och längtat efter detta. VAD SKÖNT det ska bli.



Mitt riktiga vuxenliv börjar snart, bara jobba och tjäna in pengar! när gjorde jag det sist? aldrig.

Nu är julen utkastad, bara amaryllis och en stjärna kvar! Skönt. Man tröttnar rättså snabbt på julgrejerna...




Welcome to familjen störd

Lasangen är inne, hemmagjord denna gång med, beställt av Alex :) jag har fått hejdundrande mensvärk, så jag skiter nästan på mig varje gång värkarna kommer... tjena förlossning nästa? okej inte riktig lika illa :P det är inte sådan smärta så att man vill dö direkt... men inte massage direkt. Och på det har jag träningsvärk. Hugo har somnat på soffan innan maten, great! Alex har nageltrång och kan inte gå i sina vanliga skor, utan sin pappas 3 strl för stora skor.

Tror inte vi ska visa oss ute i det offentliga idag kanske?

Dags för lunch :) mums!


...

Inte van att vara alldeles ensam en lördagkväll. Det är varken på gott eller ont. Min karl unnar sig en biokväll med sin bror och kusiner, jag orkade inte med en lång bio sent på kvällen. Jag vill ha min sömn, låter som en kärring. Men bio får tas en annan dag. Igår så bjöd vi över Malin & Henrik på tacos, jag somnade såklart i soffan där vid halv 11 på kvällen, roligt sällskap man kan vara då? Jag kan tro att jag är gravid när jag är så förbaskat trött på kvällarna, men det är jag ICKE :) känner att jag vill vara i bra form innan jag blir gravid... så jag orkar en graviditet... för det är tungt, oavsett hur mycket eller lite man går upp!

Just nu lyssnar jag på bad romance - lady gaga. Den får en att vilja dansa. Men det undviker jag nog nu, om jag inte ska väcka lill prinsen! :)

Vi var på en snabb kaffe idag hos Tessan & Mogge förut :) alltid lika roligt att träffa de!

 

Vad ska man göra? inget bra på tv. En tvätt som väntar, oh så kul.


Ingen big deal

Tolvslaget missa jag som jag hade anat :) jag hörde från sängen hur det dundrade, men var tvungen att lägga mig med Hugo som självklart ville vara vaken fast han var trött... Monica, Niklas & Selma var här till straxt efter 23. Vi hade det så roligt och mysigt, samtidigt som vi spela yatzy :) det var en skön och avslappnad nyårsafton. Vi var med de förra året med, så får bli någon årlig sak som vi gör tycker jag! För idag mår man prima, och hur många som helst över hela jorden är nog bakis idag... haha. YEAS. Jag är inte det :) tack gode gud! Det starkaste jag drack igår var mineralvatten, överväger att bli nykterist faktiskt?

Idag så ska jag bara gå runt i mjukis. En riktigt mjukis dag!

P.S ska beställa tid för att ta bort muschen, det är sant. Med sådan här IPL- metod. Skulle inte sitta fel med en ansiktsbehandling på det med, men får väll önska mig det i present när jag fyller :) annars blir det hyfsat dyrt.

Hoppas på ett gott 2010. Men det tror jag nog.

Det blir vad man gör det till!


RSS 2.0