Ladda

Dags för helg och ladda mina batterier, det behövs verkligen! MEN vi ska familjen åka in till marieberg. MÅSTE eftersom jag har inget att ha på mig. Då magen svullnat till reält på några dagar bara... måste köpa bekväma byxor och leggings, några fina tröjor och tunikor :) ska unna mig pommes frittes med cheese dipp imorgon, jag är så suuugen på det! Sen ska vi hämta garderobsdörren på Ikea också, kanske lite heminredning till nya byrån oxå kanske ;) ?


Tittar just nu på Robert Gustavssons bästa... finns det något bättre än när han spelar alkis? hahahaaahhaa



Imorgon ska jag ligga och dra i sängen. För att jag kan, ska snart sova. Ska nog åka och köpa färska frallor imorgon till frukost. Men måste käka frukost innan den frukosten, annars mår jag skiiiiit illa ... men det är det värt.

I väntans tider

Nu väntar jag på att Conrad ska bli hämtad så jag och Hugo kan åka till min kära vän Therese :) Vi ska bara mysa och prata! Hugo får passa på att leka med Morgans packsäck ;) Eller Bogge som han heter enligt Hugo.

Just nu vill jag bara hemifrån, allt är skitigt hemma. Ush!!! jag hatart och jag orkar inte nu. NEJ blir ändring på fredag då ska det storstädas och lukta citron i hela jävla kåken. Det ska plockas undan en massa skit. Som har blivit då hallen ändrats om, som ser ut som luffaren själv bor här. Nej nu åker vi snart till Therese som alltid har det så rent och fint :)

Nöd och Lust

Min man har torktumlat mina kläder. Ni kan ju gissa min glädje? jao. Men gjort är gjort, och ser det komiska i det hela när jag säger till Alex, du kan inte torktumla vanliga kläder.... han svarar, kan man inte? så typiskt karlar som inte alls visar sig att tvätta alltför mycket. Men han ville väll bara väl antar jag. Ja ja.

Idag hoppas jag att vi kommer iväg till Ikea. Vi behöver barnfritt då vi ska handla garderob till hallen. Då de inte får plats i bilen då. Vi har ju bytt ytterdörr också :) så då rök de gamla garderoberna. Vilken stor hall vi fick! Så det blir en garderob istället för två. Och en redig byrå istället. Förvaring är A och O.

Name it

Ja det där med namn... kanske lite tidigt nu men har tänkt på namn sedan säkert flera år tillbaka. Man ska vara väl förberedd och stort utbud. Nu är det mer tjejnamn än killnamn.

Tjejnamn
- Alice - Elsa - Meya - Signe - Thea (vill inte alex) - Tilde (min mormors önskan) - Hilda (min mosters önskan)

Killnamn
- Theo - Alvin - Linus



Det lär ändra sig med tiden men det är kul :)

Roligt?

Detta var ganska dötrist... ska pissa lite sen ska jag och Conrad hämta barnen som har bakat muffins med Farmor och ätit pannkakor :) sen ska vi gå hem.

Det var ju kul att se det är elva unika läsare och ett grattis :P men tack för grattiset Rebecca! men förstår att det redan är de som vet om det :P förhoppningsvis.


Det lilla knytet gror för fullt i magen, det känns genom molande värk.. ganska mycket till och från. Vill bara få en riktigt kula så slipper man känna sig lönnfet. Jag vill inte ta på mig vanliga byxor, obekvämt. Och mammabyxor är lite väl tidigt att köpa tycker jag. Tacka gud för leggins

Mums?

Drog i mig en pizza. Ett konstigt sug, men ändå inte. Jag har mått skit i veckor nu. OCH nu kan jag inte hålla mig längre. Jag är gravid, japp det är sant ;) äntligen!!! MEN att må såhär, svinga från illamående till sugen samtidigt och onaturligt trött. Jag ser ut som en sopsäck. Orkar knappt ha rena kläder... jag är äcklig. Haha. Jag är gravid i vecka 10, jag har inte kommit över den där fina linjen än som är vecka 12. MEN jag tror många vet redan och jag är inte hysch hysch. Varför när man är oerhört glad och tacksam över denna välsignelse. För det är vad det är, något underbart som man bara igentligen vill skrika ut. Så varför vara hemlig? :) nej magen börjar svullna nu och om ett par veckor kan jag inte dölja magvalken.

Detta är så efterlängtat och underbart! Lilla knytet är väntat till slutet av april ... mer perfekt kan det inte bli.

Fredag Kväll

Idag blir det lite kalas för karln som fyllde 25 år igår :) Grattis min underbara man! Idag ska vi bjuda på tacotårta m.m ... ska bli så gott. Tacos sitter aldrig fel! Så jag måste iväg och handla snart, då sätter jag Alex i städning. Vi är även hundvakt idag till Conrad :) Hugo älskar han! Bokstavligen...




Nej nu kom jag inte på något mer att skriva... helt dött. Borde hoppa in i duschen nu. Göra mig iordning.
Oh föresten så sög "brodway" kursen på njoy, det sög ganska hårt. Innan man lär ut kanske man borde kunna hålla takten först... hm. Riktigt tråkigt, såg fram emot det så mycket.

Slutet...

På veckan snart, bara en arbetsdag kvar :) sen är det heeelg. Alex är hundvakt åt Conrad, haha när jag kom hem var han helt slut, han låg i koma... Alex alltså. Han sa:- Jag tror inte att jag vill skaffa hund längre (pratat om det längre fram i framtiden). Han sa att det nog mer jobb med en hund än ett barn. Haha. Ja han får lite avlastning på fredag då är jag med hemma och passar lilla håriga gubben. Hugo älskar Conrad, de leker och springer efter varandra.

När jag kommer hem så åker Alex och Hugo till farmor & farfar... så nu är jag helt plötsligt hemma själv. Vad gör man själv nu då? Hungrig är jag. Orkar INTE laga mat. Fy fan, jag får svällta. Eller mackor? bra tänkt Johanna, rena tallriksmodellen.



Jag ska ha Me and I party den 26 okt.
De som vill komma får gärna göra det, hör av er!
Det är roliga kläder till barn och vuxna.







.....


http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/article7769234.ab



Stellan Skarsgård stöttar de rödgröna!

SnippSnappSnut

Då var helgen slut. Vi har inte gjort mycket. Vi åkte runt på bauhaus igår, grabbarna blev klara med alla våra fönster igår. Förrådet kom i fredags, så det ska målas i veckan! skööönt att få bort allt skit i trädgården. Nu blir det ordning och reda. Jag har mått som ett päckala... känns som influensan. Men ingen feber. Så jag överlever. Idag blir inte mycket mer än att städa, tvätta och fixa med förrådet. Välbehövligt till en söndag full med ångest. Men det är väll ensam mamma söker ikväll va? lite ljus i denna grå dassiga söndag.



RuggUgglan

Se så, nu ja. Dags att hänga sig själv? är så jävla trött. Hugo börjar bli bättre! tackolov. MEN jag däremot känns det som att jag har varit med på en boxningsmatch.

Och Alex hoppar fortfarande runt på ett ben den där strutsen. Vilken karl man har, hela hans ego är en stortå. Haha. Han har börjat kunna sova bättre under nätterna nu. Just nu har jag inte två barn utan tre :P Den som mår bäst är väll Casper, som är så duktig att gå fram och tillbax till skolan själv. Nu är han stor den killen! Han läser jättebra och räknar. Han tycker skolan är lätt och rolig. Hoppas den känslan varar länge för han. För sen kommer skolan bara vara skit, haha. Det vet man ju hur man själv var.

I min övertrötthet så möblera jag om Hugos rum igår, vart mycket bättre :) lite bilder på det kanske?

Inför valet...

och kvalet... (jag är säker på mitt val som jag kan stå för helt och hållet)



http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/politik/article7701156.ab




RÖDGRÖNA !

Dårhus

Helgen var underbar med våra helt fantastiska vänner Tejlan & Mogge (radarparet) ;) ... Vi åkte karuseller och vann stjärnvinster så det slutade på 10 kg godis. Satt och käka på kvällen vid ett hor-kvarter. Stötte på Ullareds-Morgan. Körde bil genom Stockholms city. Käkade hotellfrukost för 10 pers.

Detta är något som måste införas varje år att vi MÅSTE åka iväg bara VI :) det var skönt samtidigt som man saknade bus trollet hemma. Men välbehövligt att bara behöva tänka på sig själv, eller inte tänka alls! :P


Nu har Alex opererat tån igår, jag var med och höll handen, men tittade INTE. Jag hörde allt klippande och skrapande så hade jag tittat hade jag spytt. MEN Alex däremot såg ut som han skulle svimma. Försökte hålla mig för skratt! För det kändes inte läge att skratta direkt när han lider ... Igår och idag har han ju väldigt ont, stackarn. Tur att han inte behöver föda barn ialf!

Idag fick jag vabba, Hugo har haft krupp inatt... blir att vabba imorgon med. Annars hade han kunnat varit hemma med pappa. MEN han är dock inte kapabel än att stå på två ben. För er som inte vet vad Alex opererat sig för, så är det nageltrång på stortån. En operation som tar bort en bit av nageln för gott. Så nu kommer nageltrången inte tillbax ialf. Nu kommer det bara att fattas hans två hammartår. Som behövs stelopereras. Herregud! Lika bra att kapa av hans fötter till stumpar.

skämt

jag läste denna artikel i aftonbladet nyss, och kunde inte hålla mig för skratt. Hela händelsen är så absurd. En kille som trodligen försökte ta självmord.



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7716588.ab




jag kanske är väldigt mörk humor... men det var lite skrattretande!

RSS 2.0