Julen har passerat

Och vad har vi fått utav det?
- Julafton, fira med min släkt
- Juldagen, var ute med tjejerna. Lika galet som vanligt
- Varit på bio, Twilight. OHMYGOOD! En film som sitter på näthinnan. Underbart BRA
- Hälsat på Ämeli och lilla Mio, vilken liten sööööting. Har Hugo varit så liten?
- Snart Nyår, ska firas här hemma och Monica och Niklas kommer hit, Käka lite och smälla raketer.

Annars så är det lite kaos hemma. Hugo hostar upp lungorna snart! Han har verkligen hostat heeeeela natten, jag och Hugo sov mellan 3-halv 6. Sen tog Alex över skiftet. Hoppas att detta snart är över, för man är van att få sömn. Ush.


Mitt lilla Charmtroll



Hello

http://www.youtube.com/watch?v=L9bjdJRRowM

bästa reklamen

Lite bajs

Har jag mått sen igår, tror att jag ätit mat med för lite näring i. Mår illa, snurrig och lite skakis.
Men men, äta lite grönsaker kanske gör susen? Julen bådar inte gott för hälsan.

Jobba natt ska man göra inatt, tackolov är det bara en natt. Men lär vara knäpp imorgon.











Pepparkakshus

Idag blir det göra pepparkakshus med familjen.
Sen ska vi klä julgranen, har dock tappat bort alla nya kulor och vår stjärna. Så köpa nytt.
Ikväll kommer Niklas och Monica, så det blir nog en mysig glögg/pepparkakskväll.

Lite inspiration?




Jul, Jul och lite mer Jul

Det skadar inte hälsan, men plånboken. Men det gör inget, för att ge finns inget roligare. Kanske få är snäppet bättre? aja iallafall så var det sista dagen idag i skolan, det var skönt. Lite skrivuppgifter under lovet, men det kan man ta. Ska bli skönt med Jul och äta och mysa med nära och kära. Mer önskar man sig inte. Imorgon ska jag och Calle ut och köpa lite klappar, men tidigare på dagen så kommer Helene och Tilja förbi en sväng. Tilja är snart 1 år. Var några månader sen man sågs.

Sen kommer ju helg, sen några dagar efter Julen =) dagen efter är Juldagen, och då är det bestämt att jag ska gå ut med kusin Malin, Jessika och några mer blir det nog. Var hundra år sen känns det som, var ute senast i augusti. Så dags att svänga lite på lurverna. Annars torkar man väll fast snart. Så helgledigheten ska bara bli massa kul =)

KUL JUL. haha

Jag är stolt...

över vad jag har gjort i höst när det gäller skolan, det har över förväntan vad jag trodde jag kunde åstakomma.
Jag fick Vg på den 5 delkursen, Jag fick Vg på den senaste tentan för delkurs 6. Nu är snart min praktik över, och den är jag med jättestolt över, mycket tack vare att man hamna på en sådan bra plats och man trivs med personalen. De har berömt mig mycket, väldigt ovant att höra så fina kommentarer för det man gör. Man blir så glad och varm och gör att jag vill åstakomma ännu mer. Jag känner nu efter hösten att jag tror mer på mig själv. Jag kan faktiskt klara en tenta. När man får sådan push som nu, så känner jag verkligen att det här är vad jag vill jobba med, barn och en bra personal.


Lågkonjukturen har nått hit kan man säga. Alexander klara sig denna gången, men vi tar inget för givet. Det gäller att spara alla pengar man får över. Fast han skulle få stämpla så skulle vi klara oss. Man får omprioretera ekonimin, men vi skulle klara oss bra! så får han gå i framtiden så fixar vi det. Men visst är det inte kul när det blir så här ostabilt i arbetsmarknaden, många går verkligen på tårna.


Jag ska se idol finalen imorgon med Alex kusin Kalle =)



Va?

Det känns som att jag inte orkar shoppa längre, springa runt i affärer och shecka ut olika kläder. VAD i? Ja jag vet, jag är sjuk! Var dock inne med mamma på marieberg i torsdags, tvungen att handla till dansavslutningen som är imorgon. Annars orka jag knappt titta på något annat. Mindre än normalt ialf. Jag hitta i sista sekund en fin oversized skjorta, som jag fick av mamma =)

Nu är jag ensam och småpojkarna sover efter en dag med godis och film. Har inte hänt så mycket mer idag, skönt men ändå så vill man ut och ta en promenad, har inte varit väder för det. Snöslask och regn, tråkigaste vädret som finns.
Så det har fått blivit en innedag.

Imorgon så är det dans för hela slanten. Kommer sakna min lilla prins, oh den stora med är klart. Men han brukar klara sig utan mig några timmar. Det vet jag inte om min son kan? =) jodå, kanske för bra! men men.

Alex är ute på rajtantajtan med killarna så här är det tyst och skönt. hah. Tittar på film, är ganska trött så jag varar nog inte uppe länge till.

MittiVeckan

Torsdag imorgon. Har en ledig dag från praktiken, eller ja ledig kanske man inte ser det. Jag och Hugo ska dit sena eftermiddag/kväll och pyssla med fröknarna och barnen. Ska bli mysigt! De flesta barnen där är så himla goa.

I måndags låg jag i huvudvärk hela dagen, det är riktigt pain in the as. Var total däckad. Hjälpte inte med alvedon, den intensiva smärtan gick över. Men sen pröva jag ease frammåt kvällen, den tyckte hjälpte. Så nu vet jag vilken jag ska ta nästa gång huvudvärken sätter in.

Varför huvudvärk?
Alex har börjat jobba. Tror inte han tycker det är så kul. Man riktigt såg hur han lyste när han får va hemma med Hugo och busa. Hur glad han var över att Hugo kanske hellre gick till pappa än mamma sin. Jag hoppas han inte läser detta, då blir han nog mer ledsen över att han börjat jobba. Men jag tycker det är rent skit när han börjat jobba. Jag ser han mindre, barnen ser han mindre. Huset är inte städat när man kommer hem. Barnen måste hämtas, oftast av mig som slutar tidigare. Men det är väll det verkliga livet, det här? man spenderar mer tid på jobbet än familjen. ush.

Om jag fick bestämma och om våran ekonomi skulle klara det så skulle jag jobba och Alex vara hemmafru!
Det var en riktigt fin tid när han var pappaledig, och det kommer klart komma igen. Men kan man inte få leva så resten av livet?

Någon som vill skänka några hundra miljoner kronor?


RSS 2.0