Smått och gott

Febern har gett sig det mesta, men magen är sisådär fortfarande. MEN till något lite roligare så är våra fönster snart färdiga :) blir superbra, men kommer att bli att vi byter våra andra fem fast de är hyfsat nya, men det blir sådan stor skillnad och är skönt med underhållsfria fönster i hela kåken.

Therese och Morgan var här igår :) vi kom fram till att vecka 35 drar vi till stklm och ska gå på grönan och käka gott och sova en natt på hotell. Faaan vad skönt. Ska bli så kul, något att se fram emot!!! Bara få vara och dra karuseller som en tok :D

Även Malin och Henrik var här på kvällen och vi käka från nya take away resturangen, var jättegott faktiskt. Men kommer inte köpa grön curry gryta nästa gång och speciellt inte på känslig mage. Visste inte att grön var starkare än gul curry...

Vad är det för likhet...




Mellan en tulpan och mitt fishål?
- De är båda röda


Vi kom hem igår och jag har mått skit, bokstavligen.
Feber och dålig i magen, satan jag får inte behålla en måltid.
Vågar inte vara längre bort än 10 meter från närmaste toalett.
Oh semester är gott! Speciellt när man har två barn som inte vet vad ta det lungt innebär.
Oh vad jag njuter just nu.

Lördag

Känns inte som lördag. Men dagen har varit en liten julafton då jag har spenderat nästan hela dagen med Therese :) mitt hjärta och bästa vän! Vi har druckit kaffe och ätit på maestro. En allmänt supermysig dag, Hugo har också varit med på ett hörn såklart ;)

Nu är vi hemma hos moster och ska grilla. Då Lasse fyller hela 58 år :) grattis! sen ska vi cykla hem. Känner mig allmännt risig. Har fått lite allt möjligt av moster, alvedon och naturläkemedel.. hoppas inget bryter ut :( mardröm på semestern . Får nog lägga mig i bra tid ikväll.

Goodbye my Lover

Som drar till Göteborg idag med sina grabbar. De ska på kasino och gå på Liseberg och göra Göteborg allmänt osäker ;) men vi klarar oss här hemma, vi ska njuta av lugnet. haha. Näää vi kommer sakna pappa så mycket! Vi ska först snart vid lunch gå till stickans allihop och käka sen ska vi vinka och pussa pappa hejdå vid tåget.





Mitt stora hjärta ♥ med sug i blick ;)

.....

våran trapp






en kopp...

nu ska jag ta en kopp te och sätta mig på altan och bara vara....




foto: blixman.blogg.se

Uppdat.

Uppdaterar lite innan läggdags. Haft svårt att somna på kvällarna, så nu ska jag lägga mig och försöka sova! Idag har vi varit på Bauhaus IGEN. Köpt grejs till att bygga räcke på vår färdiga trappa =D yeeeas! vad skönt och sjukt bra vart den. Trodde jag aldrig. Tack vare vänner och min braiga ritning så gick den ihop. Lovar lite bilder när tillfälle ges.

Sen idag fick vi besök av Monica & Selma på lite kaffe :) hörreni, jag dricker säkert en kopp kaffe om dagen, och i helgen bryggde jag mig själv en kopp... what? nöööööööw. jag har blivit vuxen, haha. Sen kom min pappa och storebror och sin tjej över hit och titta in huset och nya byggnaden. Sen bar det av till spinning. Som har blivit min nya favorit. Spinner två ggr i veckan, skitskönt!

Imorgon ska jag och alex bygga lite räcke sen ska vi slappa :) för i helgen ska han till göteborg med grabbarna så jag och hugo blir ensamma. men vi klarar oss nog ;)

Bilder säger lite mer



















Blå

Himmel blå... vilken sommar vi haft hitintills! Öppna altandörren varje morgon, underbart.

Idag börjar trappbygget, hur ska det gå? det märker vi. Kommer över massor med folk för att titta och fika och käka grillat idag. Får se hur dagen utvisar sig :)

Till annat så är min lilla kille blöjfri om dagarna nu :) nu är han verkligen stor! oj. ♥ hör hur han sätter sig på pottan nu :)

.....







Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag

Vad vore jag
UTAN DINA ANDETAG








Playa

Nu har vi vår egna ala playa på gartzvägen 12.




Ö

Vi var på barnens Ö idag ... eller storön eller vad den heter? Hugo åkte tåg, karusell och båt.. vi var i Wadköping och fika och gick runt. Köpte lite kaffe och te :) mmm vad mysigt. Bästa semesterdagen hitintills. Vi fortsatte sen mot Ikea och käka... råkade bli ett par solsängar ute på det nya gruset. Kommer nog att bli ett parasoll och ett litet sidobord också, sen saknas bara en ute grill.. gärna sten grill ;) nu regnar det och är supermysigt. Vi har lite pokerkväll här nu. Igår var vi på grillkväll hos Tejlan och Mogge, som var underbart god mat. Perfekt!

Ja hoppas semestern fortsätter såhär. Helt underbart. Ska påbörja altantrappan i helgen, förhoppningsvis blir den klar då med... oh längtar!

Olika bajstyper

Här är en lista över olika typer av tippar du har upplevt.
 




Phantom Poop: Den typ där du känner att bajs kommer ut, men det finns ingen bajs i toaletten.

Clean Poop: Den typ där du bajsa ut den, se den i toaletten, men det finns inget på toalettpapper.
Wet Poop:
Den typ där du torka din rumpa 50 gånger och det känns ändå unwiped, så du måste lägga lite toalettpapper mellan din rumpa och dina underkläder så att du inte behöver ruinera dem med en otäck fläck.

Second Wave Poop: Detta händer när du är klar bajsa och du har dragit byxorna upp till knäna och du inser att du måste bajsa lite mer.
Pop-A-Vein-In-Your-Forehead-Poop: Den typ när du tar i så härt så pass att du får en stroke .    
Lincoln Log Poop: Den typ av bajs som är så stor du är rädd för att spola igenom den utan att först bryta det i små bitar med toalett borsten. 

Gassy Poop: Det är så högljudda att det ekar i porslinet.

Drinker Poop: Vilken typ av bajs du har på morgonen efter en lång natts drickande. Det mest påfallande drag är den glider märken på botten av toaletten.
Spinal Tap Poop: Här är där det så allvarligt gör ont att komma ut att du skulle svära på att du lämnade honom sned 
Wet Cheeks Poop
: (Power Dump) Den typ som kommer ut så fort  att din rumpa utsätts för vattenstänk
Mexican Poop: Det luktar så illa  att näsan får brännskador
Upper-Class Poop: Vilken typ av bajs som inte luktar
The Dangling Poop: Detta bajs vägrar att släppas i toaletten trots att du vet att du är klar att bajsa.Du ber bara att genom att vicka ska klippa av den.



Ber om ursäkt för min barnsliga bajs humor :)


Regn

Regnet var välbehövligt men kom lite opassande. Då vi inte var hemma, hade kläder som torkat ute och två stolsdynor. Men hoppas det torkar och blir bra ialf. Vi har varit på banken idag fixat med långsiktssparande och pensionsparande och fick våra pengar idag... och Hugo var och lekte med Therese så länge :) Tyckte han var superkul, och ville inte därifrån. Imorgon ska vi grilla hos Therese och förhoppningsvis kommer även Mogge hem :) Sedan ialf så fortsatte vi till stickans och åt lite granna. Sen ut till kavat, där Hugo fick nya sandaler. Sen till Rimi där vi köpte välling och tog oss en fika. Trot eller ej men jag åt en glasskul och en kaffe ;D vart faktiskt sugen! hmmm... dags att bli kaffedrickare kanske? mysigt var det ialf. Sen börja det spöregna.

Nu har vi bara tagit det lungt och myst i åskan, läst tidning och suttit på altan. Så jädra skönt i luften nu. En kopp te på detta!

Min oas

Ska fixa så hängstolen kommer vara på altan, har fått grönt från karln :) där ska vara min oas. Men just nu orkar jag inte laga mat... blir beställa sallad. Barnen får pizza... för Casper ska till sin mamma i två veckor från idag, så vi ska köra dit snart efter maten. Kommer bli tomt, eftersom han pratar ungefär 90% av tiden... hahaa. Alex har fixat ännu mer i trädgården, klipper och vattnar och hej och hå. Han har verkligen haft eld i röven denna sommar. Och han har gjort så fint. Så han ville inte göra något resten av dagen idag.. och jag säger inte emot :) kanske en glass på "stan" sen ... får se var dagen tar oss.

mera mera



älskade trädgårdslandet + vinbärsbuskar




hyfsat färdig, saknas bara solstolar och plankstaket och småplock.
Gärna en stengrill ¨på betongplattan är inte helt fel ;)



Vad är det för dag?

Jao för mig är det lördag hela veckan :D dock har jag varit jävligt bra med att inte käka godsaker denna vecka. Nu har jag satt snaran hårt om mig. Inte för att jag bantar, men rent fysiskt behöver kroppen inte massa socker. Jag kör spinning två ggr i veckan. Kommer fortsätta med det. Så min kondition blir bättre :) det är så skönt att svettas ut två liter svett efter varje pass.


I torsdags så bjöd vi våra kära vänner Morgan och Therese på grillat. Hur mysigt som helst. Vi bara älskar er! :) sen kom dom överraskningsvis igår med på en fika :) tyvärr var jag tvungen att sticka iväg på spinning... men vi ses snart igen :D Ni är bäst!


Våran lilla buse, Hugo har sovit hos mormor & morfar inatt... han har varit blöjfri hela tiden :) så hoppas det håller sig när vi kommer hem sen. Först ska vi iväg och bada Jag, Alex, Casper och Manne... Hugo får vara hos mormor & morfar. Casper får lite ensamtid med oss innan han drar till sin mamma i två veckor imorgon. Jag älskar min son över allt annat i hela universum. Men visst sjutton är det ett annat lugn när han inte är hemma. Han är i en viss trots just nu... så det kan vara skönt för han att vara borta från oss en liten stund :) hans vardagliga trots är att tjuta för ALLT, börjat med tutten igen, vägra ta av sig blöjan, slår och kastar saker när han blir arg... :) men det finns ändock inget finare än min lilla älskling

Semester-Bilder



Pappa kittlar




Pappa jobbar




Under konstruktion...




Nya dynor





Mina kryddor


Sol, vind och vatten

Igår badade vi i badbrottet. Var där i tre timmar, räckte gott och väl :) barnen var skittrötta efteråt. Idag blir det lugnt, faktiskt inge vidare väder än idag, men skönt när det är lite svalare. Blir att städa, tvätta och vara i trädgården. Då Alex ska fixa sten och åka till tippen. Så idag blir det hyfsat färdig nere där gamla skjulet stod. Nu saknas bara en trappa ;)

För övrigt får jag tupp juck på Alex som aldrig har reda på sina grejer. Han är som en riktigt dement pensionär.

Är vampyrer hetare?




Edward Cullen vs. Robert Pattinson
- Hetare som vampyr -












Alice Cullen vs. Ashley Greene
- Hetare som vanlig människa -












Carlisle Cullen vs. Peter Facinelli
- Mycket hetare som vanlig människa -











Rosalie Cullen vs. Nikki Reed
- Hetare som vanlig människa -











Jasper Cullen vs. Jackson Rathbone
- hmmm... lika het? men nog mer som vanlig människa -












Esme Cullen vs. Elizabeth Reaser
- Hetare som människa -











Emmett Cullen vs. Kellen Lutz
- Hetare som människa -










Så vampyrer kanske inte är så mycket hetare trots allt ...


Suck

Vilken underbar start på semestern :) jag vet knappt vad det är för dag ibland ;) underbart! Jo vi fixar och donar ute i trädgården, eller rättare sagt Alex kanske. Det kommer bli så fint. MEN jag vill ha en trappa från altan. Det kommer bli en stor mastig trappa. Men jag får ingen respons av Alex som har fullt upp med det vi ska göra först. Han tycker att jag vill göra för mycket saker :) men jag har gjort en ritning, tamefan. Jag tror den funkar. Men vi får se när jag/vi börjar på den. Någon måste se över den så den är rätt sen köpa virke :) skulle vara så skönt att ha en trappa. Lyx problem


SOL

Vi välkomnar solen och semestern :)
MEN igår var det hett, jag smällte bort. Blev uttorkad som ledde till huvudvärk, trötthet och illamående. hmmm... idag blir det att dricka vatten. Kommer nog hoppa i "poolen". Vill inte skriva pool, då det är en liten barnpool :) och en underbar vattenspridare. Vi har en del att göra hemma, så vi har inte åkt iväg och badat än. Blir väll i veckan om vädret håller i sig. Först ska vi fixa lite hemma i trädgården! Så det blir riktig semester med inte allt för mycket att göra.



RSS 2.0