Efternamn

Vi talade om att alexander skulle ta mitt efternamn Kaukonen. Men vi är inte helt säkra, vi velar fram och tillbaka om att ta ett helt nytt, men gärna gammalt släktnamn. Men då har vi några att välja på.
- Kaukonen (mitt nuvarande)
- Kauffin (gammalt finskt släktnamn, från min sida)
- Lokander (alexs mormors mormor barndomsnamn)
- Nemi (alexs mormors mormors systers ingifta efternamn)



Nå? Har INGEN aning alltså?

Jag är stolt halvfinne! svårt att lämna det finska ursprunget när det gäller efternamn.


Klantarsel

Det är vad jag är! Förlåt moster men jag har storstädat och troligtvis har kontonumret du gav mig följt med på köpet. Hur klantig är man inte? ah så typiskt mig. Så jag får väll ta det igen när ni kommer hem.



Fick en fråga om vad för märke jag använder på mitt mineralsmink.
Jag beställer från www.everydayminerals.com
Det är helt rent mineralsmink och är billigt mot många andra.
Man får en borste för 70kr (10dollar) och en foundationpuder för 85kr (12dollar)
då räcker det säkert i ett halv år. Men det går att beställa gratisprover för att pröva färg, det som kostar är frakten på ca 70kr.  Tycker det är perfekt. Så billigt och kommer från USA direkt in i postlådan. Tar dock ca. 14 dagar, men det är det värt. Ska faktiskt beställa idag till mig och min mamma.

Ska jobba fredag och lördag natt, så det är ingen ledig helg för mig. Men men, pengar pengar!
Ska snart äta hos Alex mormor, han ska bara komma hem , han tatturerar sig. Det blev jungfru maria på andra sidan under armen, snart har han inte mycket plats på höger armen.

Hugo sover sött och Casper tittar på tv och jag ska nog ta och hoppa in i duschen!

Hej hopp gummisnopp


JA!

Jag klara duggan i fredags, så helgen har varit helt underbar och avslappnad!
Inget plugg som hängt i luften, bara ledighet med the family =)

Hugo börjar bli en envis liten rackare, han ska pilla på ALLT och han lyssnar inte på vad man säger. Men det är väll charmigt? =) det går inte att vara arg på den lilla snutten. Bra att ha egen vilja. Han har lärt sig att springa, så han väljer hellre att springa än gå. Han pratar mest sitt eget språk, men mamma, pappa och tutte är vardagliga ord. Men han kan även säga amp = lampa , asse = Lasse , ajaj = ajaj (samtidigt tar han upp fingret som mamma gör)


Tänkte svara på frågan som Malin stalde, hur jag fått bättre hy?
Det är nog flera faktorer som spelat in.
- P-pillerna Yasmin, har troligtvis stabiliserat mina hormoner
- Äter omega 3 + zink varje dag
- Använder bara dermalogicas produkter (I Love)
- Mineralsminket (Räddaren i nöden) kommer aldrig gå tillbaka vanligt smink
- Sist men inte minst har dalacinet gjort sin grej, ett pencellin man har på huden.

Men det har tagit sin tid. Jag är otroligt lättad över att slippa dessa små bölder . =)
Plus att fläckarna efter är så lätta att sminka över men de börjar även försvinna de med.

"Hurra"

Efter en halv dag i skolan fick vi reda på våra betyg i skapande delen, som vi kan kalla bild. Jag fick ++ som då enligt vår bildlärare är högsta betyg. Och det var bara jag och en till som fick i vår grupp som består av ca 24 pers. Gissa om jag vart glad? Jo tack! Nu gäller det bara att sätta duggan så är den delkursen avklarad. Sitter just nu hos mamma o pappa och pluggar inför duggan som är imorgon. Svampar och sånt ni vet.

Oh, helgen var underbar. Alex och jag var på Asia spa, och visst det var som att befina sig någon annan stanns, vi gjorde praktiskt taget inte så mycket mer än att slappna av och bli masserade och käka gott. Eller ja gott då menar jag frukost för lyx middagarna vi fick var lite för fina för min del. Jag vill ha sås, potatis och kött. Men in kommer rå fisk med några saladsblad på, plus att vi drack vin för 800 spänn. Nej vi söp inte ner oss, vi snackar om några ynkla glas. Japp, men visst får man leva lite rik för någon dag eller två. Tur att man hade läst på vilka bestick man skulle ha till vilken rätt också. För övrigt var det avslappning till 100% och fy vad skönt det var, men att komma tillbaka till verkligheten var inte lika kul, bara att få komma hem till min ÄLsKLING, det var självklart hur skönt som helst.

Men har latat till mig, känner att jag glömmer allt som ska göras sen vi kom hem. Börjar räta upp sig nu, men första dagen i skolan hade jag inga hästar hemma!


PS, att prata om något helt annat, jag klaga för ågra månader sen om min hy. Den har förändrats totalt, och jag har knappt finnar längre. SÅ j-vla skönt ... klagar inte ett dugg längre! Men bara för det så har man gått upp några kilo, så får passa mig för kaffebröd och pizza. Och har inte rört något godis eller liknande på hela veckan, POWER to ME

En bild säger mer än tusen ord









RSS 2.0