Gash så boring

Det börjar bli med att alex jobbar kväll såhär, bajs. Hugo börjar märka av det med, han saknar sin älskade pappa på kvällar, han märker även att Casper är borta... skulle vara skönt med lite vardagsrutin, varje vecka. Men men, förhoppningsvis jobbar väll inte alex såhär för resten av livet :P man står ju ut ;) bara lite tråkigt.

Idol ikväll, fy satan vill ha vidare tre killar.
Rasmus - vilken kille, min stora favorit! Tyckte juryn var onödigt hårda. Han är klockren.
Rabih - en kille man vill sätta på som topping på glassen, och äta upp ;)
Eric - den rösten går inte av för hackor!

Alla de förtjänar en finalplats.
Hoppas att någon av de blir juryns wildcard.
Annars kommer jag inte titta mer.


NÅ jag sa ju att något skulle hända idag. Hugo han ramla i stentrappen för alex, gick bra som tur var, alex han ta tag i han så fallet blev inte lika hård. Men ett blåmärke vart det på kinden. Stackars lilla gubben. Han går in i allt möjligt och slår sig nuförtiden.. :S man kan ju tro att vi misshandlar han lilla gubben.. han är väll i någon klumpig ålder just nu. Älskade prinsen!

Hej hej

Here I come. Ska till bibblan idag, jag & min skrivpartner Catherine ska skriva lite ihop. Hoppas det rullar på! Skönt att komma igång på riktigt. Efter det blir det att stå i och laga mat, ska panera lite fisk med kokta morötter. Mums! Behövs innan dödspasset ikväll, ska bli riktigt kul, får med Therese ännu en gång :) och sen träffa Evelina som vanligt på våra onsdagar. :D

Tänkte lägga in ett gammalt danskort på mig, (inte ofta det händer) saknar dansen till & från, men känner att det skulle ta vatten över mitt huvud. Är man det minsta sjuk eller missar en träning så är du efter i koregrafin tyvärr. Får se hur det urartar sig i höst. Det är riktigt kul att träna på joinus. Riktigt bra tränare och vänner som man träffar, det är lite därför man går dit, man blir peppad.



Dansen kommer alltid vara en del av mig

Vaknade

av imorse halv7, Hugo var jätteledsen, och Alex och jag reagera direkt, för man hör när något verkligen är fel eller bara allmänt gnöl. Nu var lillkillen megaledsen, yrvaken som båda var. Så förstod jag att det var något han gjort, skadat sig eller nått. Hugo pekar på näsan, jag känner efter och det är stenhårt. Då har lillen stoppat upp en pärla i näsan. Jahapp, snabba som sjutton var jag & alex på benen. För antingen hade lillen bara ont eller panik. Ner till toaletten, snabbt fram med en pincett, innan jag hann vända mig om så hade alex lyckats trycka ut den. Och allt var bra igen. Yrvakna och adrenalinet hade satt igång. Vilken väckarklocka! Tur gick allt bra, undrar vad som händer imorgon då? Morgonen innan så ramlar vi i trappen, tur så klara Hugo sig väldigt bra, tackolov. Själv har jag lite ont i ryggen & knät ... det tar jag.

Idol kvalet ikväll var ruggigt bra, kan inte välja någon specifik. Mina favoriter om jag måste välja är nog Moa, Clara & Mariett... men Erica sjunger så himla bra. Dock den första tjejen, det gick inte riktigt hem med den låten. Synd, för hon har en himla bra röst! men röst betyder inte allt. Kommer inte orka vara vaken, så får se imorgon vilka som gick vidare. Ska lägga mig i hyfsad tid ikväll. Imorgon är det råplugg på bibblan, kvällen bjuds på konditionspass.

Jag känner mig levande med dig. Min son.
Du har fått mig att hitta min väg i livet.
Livet är så klart, som ett ljus.
Du ger mig hopp.
Aldrig har jag varit så säker på mitt liv,
som innan när jag vissa gånger inte orkat.
Jag orkar vad som helst just nu, tack vare dig.
Jag vet vad jag vill idag.
Jag är stark och stadig, du gör mig stabil.
Du är min klippa.
Jag älskar dig så mitt hjärta värker!

Idol?

Var är idolerna? Kan inte direkt säga att någon gjorde någe vidare intryck. Måste jag välja någon var Calle bäst ikväll, originell & tafatt med en gudomlig röst. Men det fanns alltid minst en grej att irritera sig på alla deltagarna ikväll. Vet inte om det är för att jag vaknat på fel sida eller har mens? I alla fall.

Calle. Klockren röst och härligt kroppspåk, men ögonen var
rädda och tomma, dessutom svettades han som en gris. Absolut torr?
Niklas. Helt okej sångröst, men för arrogant och håret ramla ner i
ansiktet hundratjugi gånger
"Gayen". Kommer inte ihåg hans namn. Men de säger att han är lik
Peter Jöback, vet du varför frågar de han;- ingen aning alla säger det.
ÖH, döööh? Moppefjunet i ansiktet och wannabe-rocker hatten, big no no.
Eddie. Helt okej framträdande, helt okej röst. Men orka med mellanmjölk!
Jon. Var tog Jon vägen? Han försvann efter första audition


Nej vad besviken jag är. Så många bra, men idag låg alla mellanmjölk.
Nästa idol ska inte vara lagom. Som alla andra.
Så jag tror mest på Calle ikväll, han kan utvecklas med sin ögonkontakt.
Nå hoppas resten av veckan blir bättre!


Hoppsan saa..

Skrämde livet ur mig själv genom att ramla i trappen. Dock hade jag Hugo i famnen, så det första var att kolla så Hugo var hel & hållen. Smärtan dunka i min rygg & knä men sket i det förhuvudtaget, min lilla prins får inte ha ett blåmärke. Tur så hade han inte det, han var lite ledsen för att hans tutte flög ner från trappen. Men det var första och förhoppningsvis sista gången det hände. Ska f-n sätta halkskydd. Inte för min del, men vill aldrig utsätta Hugo för det igen :( Själv är man blåslagen men det tar jag, hundra ggr om för min lilla prins!

Igår fick Alex vara hemma från bion, han hade ont i magen stackarn :( men biljetter var redan köpta så jag bjöd min mamma på bion istället :) det var uppskattat och riktigt mysigt. Inte varje dag jag & mamma är på tumanhand! Min kära mamma.


Hittat ett gammalt kort på en mobil. Hugo var bara halvåret... oooooh :)


Så otroligt...

Skön dag, laga lite mat, ta det lungt, gå på yoga & ikväll blir det bio för mig & alex. Flickan som lekte med elden. Första filmen var ruskigt bra, så ser fram emot uppföljaren. Underbara söndag!

Ska laga lite storkok, Monica&Niklas&Selma ska komma hit och käka vid lunch.
Får bli spagetti&köttfärsås alà carte ;) min specialite


Grrrrr

Får gåshud!


Den fullständiga trailern av New Moon. (jag pissar på mig av längtan)

http://www.youtube.com/watch?v=tIbywmSvn1c


Godmorgon

Har väll varit vaken i någon timme nu, älskade Hugo vill inte somna om när han vaknar vid 6 tiden. Kul! Ska snart göra frukost. Sen ska jag in till skolan, inte direkt pigg på det, känns som det kommer bli en seg dag. Efter det blir det storhandling av mat, skönt.

Var på intervju igår, hur gick det? Har ingen aning, vad svårt att veta. Mer än att jag får väll vänta någon vecka om jag får jobbet eller ej? Vill verkligen ha det, men har inte stora förhoppningar, bäst så. Annars kommer jag bara bli överdrivet ledsen. För det verka som ett kanonjobb. Håller tummarna.

Tiden

Går alltför sakta just nu. Ska bara välja lite kläder, annars är jag readytogo inför intervjun. Hoppas verkligen det går bra, vill vara fokuserad. Har lite koncentrationssvårigheter känner jag emellanåt. Speciellt när det är en sådan avgörande intervju, hoppas hon är lätt att prata med, det kommer avgöra ganska mycket hur man känner sig i den andres närvaro. Tjoho! Antingen får jag jobbet eller ej. Japp. Måste slå bort de tankarna annars blir jag bara mer nervös. Nervös ska man vara, men inte spyfärdig, inte så hälsosamt?

Vad ska man äta? Kanske skulle behöva en kopp kaffe innan, så jag är pigg & allert. Men kaffe är ju så otroligt osmakligt... annars kanske jag bara får i mig en banan, lättare att äta efteråt när allt är över :P

Pirrigt

Jag är så himla glad just nu, fast samtidigt väldigt nervös inför morgondagen. Det är så att jag ska få komma på arbetsintervju... gaaaah! Får se hur det går imorgon, kan bara vara mig själv och hoppas att det går för sig :) håller tummarna.

Just nu kokar jag ägg, som görs varje morgon. Heligt.
En macka och te på det, så är dagen räddad (vällingen är tyvärr slut). Förstår inte de som inte kan äta frukost, det är ju världens bästa måltid? Ikväll ialf så måste vi ha lite energi & näring för att orka död-passet. haha. KUL ska det bli. Nå vad händer idag? Ska lämna Hugo på dagis vid 9 sen plugga, förhoppningsvis ta en paus och gå ut & gå med Monica & Selma... pluggar bättre med friskt luft i hjärnan ;) sen fortsätta plugga. För det blir fullt upp torsdag och fredag då hinner jag inte läsa något. Och i helgen vill man ju inte sitta direkt.


Förbereda inför intervjun imorgon ska jag med göra idag :D


Jag drömde en riktigt mardröm, om Hugo. Att han ramla och dog.
Fyyyyyyyy det smärtar att skriva det nu, drömmen är färsk och det var nog den värsta mardrömmen jag drömt i hela mitt liv. Och får lite panik till & från nu... för att jag skulle aldrig orka leva om inte han fanns... nej ush nu får jag sluta skriva. Hugo är hela min värld!!!!!!

Dagar som gått

Var en vanlig måndag igår, kommer antagligen bli en vanlig tisdag idag :) men det är skönt!
I söndags var ingen vanlig söndag, då var vi på Alvas dop. Så himla fint! Goda godsaker, och mycket god tårta och fin var den :) mums. Fast nu i veckan gäller det att hålla igen. Blir attack på onsdag, pump på lördag, yoga på söndag. Hur skönt som helst! Jag har lite fina kort från i söndags. Lägger upp två favoriter...

Lilla Alva & mamma Sofie




Johannas Djurpatrull

När jag & Hugo kom hem från min mamma igår, så hittade jag en liten igelkottsbebis, han var svårt sjuk. Så jag drog av mig tröjan och vira in den lilla stackaren och tog med han in. Så han fick sina sista andetag i värmen & kärlek. Jag gick förbi där stup i kvarten, den lilla hörnan i köket som jag lagt honom, i en papplåda med filt och i min tröja. Han hade så svårt att andas, att det knäckte mig varje gång han tog ett andetag. Jag grät ett antal tårar, och bad till gud att få lilla kotten att sluta lida. Alex kom hem och såg den lilla kotten. Han har mer mod än jag att få den lilla stackaren att avsluta dens lidande. Jag vill inte veta hur men det krävs mycket styrka av Alex att göra något sådant. För han tycker nog att det är j.kligt jobbigt att få avliva ett sådant litet djur. Men han gjorde det för lilla kottens skull. Lilla kotte vila i frid.

Alex sa till mig idag. Hade vi varit mångmiljonärer och ekonomiskt oberoende. Då hade du haft en stor lastbil, som det står Johannas Djurpatrull, we love animals.. på bilen. Du hade åkt runt och räddat alla möjliga djur. I bakluckan hade det funnits burar som är inredda med filtar óch dylikt.

Den mannen, han känner mig utan & innan.
Han trösta mig igår när jag satt och grät.
Älskar dig min underbara karl!
Jag är så glad att jag har dig i mitt liv.
Tack för en till underbar kväll.
Flera kommer att återstå :)
Du får mig att se det viktiga i livet.
PUSS

En helt vanlig lördag

En kopp te i handen, avnjuter lördageftermiddagen mestadels i kökssoffan :) Bakgrundsljudet är mest bus&bråk precis som det ska vara. Nu är det Alex&Hugo som busbråkar... herre jesus att man inte fått tinnitus än (?). Det roligaste är att man blir van med oväsendet. Dock tycker jag gränsen går vid att skrika, skrika behöver man inte göra här hemma :) En pannkakskväll idag, det enda man får ner barnen när de ätit godis.

Funderar vad jag ska ha på mig imorgon på dopet? Vet inte än? Får komma på nått ikväll, ta mig tid att titta över garderoben. Så bli så mysigt. Längtar själv till nästa barn, då man får heja & stå i & planera inför dop. Alltid lika kul fast det med är lite jobbigt, eller hur Sofie? :) kommer vara jättefint imorgon, blir alltid lika genömtänkt och fint när Sofie har haft ett finger med i det hela ;)

Ikväll kommer Henrik&Malin, blir lite mys och film. Alltid lika roligt att träffa de :)

Redan torsdag?

Snabbt denna vecka har gått. Helgen ska bli mysig & rolig. Lördag ska börjas med träning, sen hämta Casper. Köpa lite lördagsmysgodis, vännerna Malin&Henrik kommer på kvällen. Söndagen ska vi på dop, Sofie&Martins lilla tös Alva ska döpa sig, lite fika efteråt, ska bli himla roligt :) Då är vi även barnfria med, faktiskt lite skönt så slipper man tänka på att Hugo hoppar runt i kyrkan :P

Idag träffa jag Lousie som jag inte träffat på över 1 år, kändes inte som det när vi träffades. Hur kan det ha gått över 1 år? Herregud vad tiden går snabbt. Hugo hitta även Lousie godisgömma, så den har hon ingen kvar :) orka inte ta fighten idag om att det inte var lördag. Vi har inte direkt godis här hemma under veckorna. Jag vet, tråkig morsa ;P hehe. Jag vet att du tänker så moster! Alla ska väll ha sina små godisgömmor :D

Jag hatar att vara täppt. Ush. Får panik. Har köpt j.dra saltlösningsskit, tack men det hjälper inte! Vill inte ta vanlig nässpray för länge, vill inte gå runt och bli beroende och jämt täppt i näsan. Jag får tänka att det snart är över...

Trött & Hängig

Idag blir en slappar jag för mig & Hugo. Så tråkigt nu när Alex jobbar kväll. ush. Men vi gör det bästa utav det, tänkte att jag & Hugo ska gå ut en sväng i det fina vädret innan solen går ner :)

Nu kom jag ytterligare på varför jag sluta gå in på Familjeliv. Det är mycket bra där, förstå mig inte fel. Men det är mycket skit, dumma kommentarer från hjärnbefriade människor. Ett exempel är att det var en nybliven mamma som har en sambo och han har ett barn innan. Hon var besvärad över att nu skulle sambon börja nytt jobb, utan att diskutera detta med henne så ska han jobba 7 dagar i stöten, och hemma 7 dagar, alltså ligger han borta. De har hans barn på heltid då mamman bor 120mil bort. Hon vart ledsen över att bli lämnad med två barn utan att sambon pratat med henne om detta. Nu säger inte jag vad som är rätt & fel i denna situation. Men så många elaka inlägg, om hur självisk hon är och andra glopord. Det får mig må dåligt. Finns det inte många som kan komma med förslag och peppningar. Inga medmänniskor i detta land längre. Nej ush ska sluta gå in på den sidan. Man blir bara onödigt upprörd. Det finns många andra inlägg som sker på rena dagisnivån.

Tycker det är så fel. För det som är rätt för den ena familjen, kan vara fel för den andra. Alla är vi olika! Så att säga vad som är rätt och fel. Det går inte. Tackolov har vi en fungerande och välmående bonusfamilj här. :) Hoppas att det fortsätter så. Man stöter självklart på lite kullar och svängar. Bara man kommunicerar och respekterar varandra kommer man långt. :)

Nu vart det ett allvarligt inlägg men var tvungen att skriva av mig. Man blir så upprörd.

Saken är den...

Att idag ska jag söka jobb :) speciellt ett jobb som jag önskar att få. Vill inte berätte för mycket om den, betyder kanske otur? Det enda negativa är att den börjar nu i oktober, skulle kunna jobba lite deltid. Men om de godtar det i ett par månader. Jag kan om jag ligger i med min skrivparnter kan vi bli klara i december. Hoppas hoppas.
Ska försöka inte tänka mer på det, då blir man bara besviken annars när det inte blir av.

Nu ska vi käka lite frukost. Sen ska Casper till skolan & Hugo till dagis. Jag ska plugga och slipa på min jobbansökan. Sen ska Casper till sin mamma idag, men kommer till oss på lördag igen, för nästa vecka ska han till Mallorca med sin mormor & morfar så det är vår vecka han åker på, så vi ville träffa han lite innan han åker :) tre veckor hade det gått annars, det blir alltför lång tid att inte träffas.

Jag börjar piggna på mig. Men är lite lite snorig fortfarande, men jag lever :)
Vi bjöd våra päron på middag igår. Var mycket trevligt med alla här!
De sa att det smaka gott så jag får hoppas på det :P hehe.

Lite humor såhär på morgonkvisten









Hemma

Idag är jag hemma och pluggar, var i skolan hela dagen igår. Nu har bakisfyllan gått över till en j-vla förkylning. Hela mitt huvud sprängs, sover som en pisskratta... Hugo är gnölig mot morgontimmarna nuförtiden, drömmer nog mardrömmar. Men nu när jag är förkyld är det skitjobbigt att han ropar, väcker & petar på mig 4-5 snåret på morgonen. Orka? Ja ja, snart över får jag hoppas. Skulle ju träna idag, fått med mig massor av vänner och vi skulle köra ett pass. Jao, det får väll vänta tills detta snor försvinner :( så himla tråkigt. Hade sett fram mot idag.

Ser fram emot oktober månad. Då blir det ladies night med massor med tjejkompisar! Och en tripp till Ullared helgen efter det med älskling, sova i stuga en natt hade vi tänkt om det finns lediga kvar, ska kolla idag :) mysig & väldigt rolig månad.

Nu måste jag försöka plugga. Hjärnkapaciteten är inte den bästa just nu?


Är det sant?

Kan jag fortfarande lida av vätskebrist från lördagen? jag är inte på topp. Igår var en av de värsta dagarna detta året. Självförvållat, det gör det ju bara ännu värre. Hur smart är man på en skala? Nej men vi hade jättekul i lördags, många var här och vi umgicks och hade det super lajbans. Men hur kan man må så skit dagen efter? Och dagen efter det? Jag tror att jag börjar bli lite småsjuk nu, eller om det är biverkningar kvar? Lite snorig och kliar i halsen, men kan klia i halsen pågrund av "sura uppstötningar" från gårdagen. Jaaa kanske, kanske.

Tur så har jag inte seminarium förns eftermiddagen idag. Förbereda mig mentalt vore ju en fördel.

Min kropp börjar bli gammal, min kropp orkar inte med sånna fester längre. Jag längtar till att få känna kroppen i balans. Få må lite bra. Surt liv ;P hehe.

Idag blir det skola & klippning av håret efter det.
I veckan blir det lite träning, har fått med mig ett gäng med tjejer att pröva på ett träningspass, ska blir riktigt kul :)



Liten bild från festen, Mimmi & jag... mådde bra





Denna bjuder jag på. Dagen efter ... mådde inte bra





Dagens tanke: Ju roligare man har, ju mer skit mår man!

Allt möjligt skit

Fanns det i vårt skjul, nu har Alex & jag packat in i en stor lastbil, ända upp till taket. Ändock finns det kvar skit. Hm? Ja skönt att bli av med det ialf. Alex blev lite matförgiftad igår, så han var hemma idag från jobbet. Men tur så är han bättre. För på lördag ska vi ju ha födelsedagsfest för han :D

Tittar nu på unga mödrar. Alltid lika kul, men får lite ångest. Speciellt för en tokblond brud som är då mamma såklart. Nä fy sjutton vilket stoltskott. Alla får vara hur de vill, uppfostra sina barn som de vill. Men hon tar priset. haha. Fast underhållande, det är väll det som är meningen?

Imorgon, ska jag sola, handla plastskydd till altan & frukt till bålen. Alex ska köra skiten till tippen. Ska även plugga ska jag göra. Hoppas att jag ska hinna träffa syster min & Noah :) sen blire lungt.

Nu

Ska vi väcka pappa. Sedan ska jag läsa lite, därefter åker vi in till bauhaus eller jula, vi ska ha tag på terassvärmare + plast. Så vi kan göra ordning på altan på lördag, så man kan sitta ute. Inte allt för varmt på kvällarna längre. Därefter kommer Monica & Selma på en kopp kaffe. Sedan kommer Carro och ska klippa mig. Sen ska jag träna ett pass attack. Så fullt idag, dags att sätta fart.


GRATTIS PAPPA på 56 årsdagen. Och GRATTIS imorgon också, pappa har två födelsedagar. Blev lite fel när har flytta över till Sverige när han var liten. Så i Finland står det att han fyller idag & enligt Sverige (eller vad man ska säga) så fyller han imorgon. Han säger själv att han har två födelsedagar :)

Sjukt

Tittar på en mamma som fött åttlingar, som innan hade sex barn. Om man är duktig och plussar ihop det så blir det, ja 14 barn. Hon är ensamstående. p.g.a konstbefruktning. Herrej-vlar vikken jobb, får panikångest när jag ser programet. Nej här räcker det med tre barn för oss, kanske kanske fyra ;) men stannar nog på tre barn när man räknar med Casper, om han kommer bo hos oss på heltid i framtiden. Så nog räcker tre ;) ?

RSS 2.0