Två och ett halvt år

Jag och min Alexander har nu träffats eller snarare varit ihop kanske låter lite bättre, i två och ett halvt år. Och det har varit helt underbart sen den dagen jag såg dig. Självklart har man upp och nergångar, men de de små motgångar man har ibland är en piss i nilen mot hur underbart vi har det tillsammans!

Tisdagen startade genom att jag gick upp med Hugo och vi mös lite sen väckte vi pappa från sin skönhetssömn med frukost på sängen, och jag hade gjort mackor som jag skrev med kaviar, I Love You ! Och min lilla älskling lös upp som en sol =)
Igår var vi på Lucia firande på Caspers dagis. Är så otroligt roligt att se alla små barn sjunga, och de sjunger verkligen i kanon.. haha. Hur gulligt som helst! Casper var en liten stjärngosse han. Och Hugo fick vara en tomtenisse han med =)

Och vad gjorde Alex i lördags, ett av det mest romantiska jag vart med om.
Han bad mig sätta mig i vardagsrummet och sen hämta han mig och sa att jag skulle blunda, och sen tog han mig till köket och där var det nersläckt och tända ljus plus att han hade på en kärlekslåt och fråga om vi skulle dansa. Alex du får mig verkligen att smällta ... snart är det bara 8 mån kvar tills vi ska gifta oss! aaah =)


Annars, så växer och frodas vår lilla son. Och det är helt underbart det med, hur underbart får livet bli? är det inte farligt att ha det så underbart? och livet har aldrig varit så stadigt och bra som de senaste åren har varit. Om jag räknar bort min barndom är klart. Men nu tänker jag på förhållanden och tonårsliv. Och fy f-n vad man har mått dåligt många gånger om. Försökt att bygga upp självförtroende genom åren, och jag har verkligen INTE haft tur i kärlek. Men nu, NU verkligen så har jag hittat rätt. Mitt hjärta slår för er ! Jag är så lycklig att jag börjar gråta vid tanken. Vi har hittat rätt. Vi har varann.


Min lilla älsklings-Hugo, den lilla busen. Han blir bara roligare och roligare för varje dag. Hans leende får mig att smällta. Han börjar bli så kramgo och mysig, men samtidigt kan han bli helt extas och vild när det gäller. Just nu har han varit väldigt ledsen på nätterna, tror han drömmer mardrömmar stackarn.

just nu sitter han i knät och ska absolut pilla på datorn, eller snarare ska han pilla och ha ALLT =)



UPP med händerna, detta är ett RÅN. *haha

image46


Mitt charmtroll !

image47

RSS 2.0