Avund

Avundsjuk, jag är så avundsjuk...
Den blogg jag följer mest med både avund och innerlig värme är www.underbaraclara.nu hon får till allt, hela hennes sätt att vara är fullkomligt underbart. Hon klär sig helt fantastiskt och bor i ett hem fullt av värme ... jag blir nästan förbannad över att någon kan hitta hem i en sådan tidig ålder. Hon får verkligen till allt! Jag blir frustrerad och vill ha det hon har ... fast samtidigt så älskar jag mitt liv, men jag vill orka vara mer kreativ. För jag vet att jag är en kreativ människa. Men orken finns inte. Jag vill också finna mig och bli harmonisk som Clara. Jag har följt henne länge och blir lika förvånad varje gång ... hur får hon till allt?




Bild : Underbaraclara

mer bilder finns : www.styleroom.se (alias underbaraclara)


Just nu vill jag inget annat än att få bo i ett Pippi hus ♥
Där inga nya saker får sätta sin fot i huset.
Där jag får använda min fantasi.
Jag vill ha min fantasi tillbaka.
Var är du?


Nytt

Dagen hitintills har varit ganska boring, men på alla rätta sätt. Då och då måste man se till att inte göra något speciellt, inte tänka eller ta ut sig fysiskt. SÅ det har blivit veckohandling, för jag har inte pallat storhandling än... på över två månader... fatta det är illa. Men nu blir det större veckohandlingar istället på maxi! Vi handla lite godis och stötte på lite vänner :) vi panta burkar för nästan hundra spänn, alltid lika gött. Nu ligger vi här som sopptorskar allihopa, alla är trötta. Jag har ont i huvudet, inte ovanligt nuförtiden. Är absolut skiträdd att få migränanfall på Ullared... vad gör jag då? ambulans? för när jag får det så kan jag varken titta eller stå... kan hända att jag spyr. Nej nu tar vi ut skit i förhand , klart jag inte ska få det då!

Men detta är ganska bajstråkigt, men jag orkar faktiskt inget mera än att ligga här i soffan såhär på Halloween. Måste bara se till att se en skräckis ikväll.



Det var en gång...








En liten liten prins...
Tiden flyger bort, det är så påtagligt när man ser dessa bilder då min lilla prins som inte är så liten längre. Dags att få en till liten "snart" (men går tiden såhär fort så är det faktiskt snart) .

Till annat så har jag bara drömt massa mardrömmar inatt... våldtäkt och försök till mord... fast någonstanns kom Edward Cullen in i drömmarna, och det kan man väll ändock inte kalla mardröm ;) haha. Så läser min älskade karl detta. Men det är inget illa menat :) det är ju dig jag älskar!!! PUSS


Influensan?

Någon ny jävla influensa påväg? Hong Kong influensan? what ... och självklart är man gravíd och de är i riskgrupp. Ah men in my ass alltså. Får se vart detta leder, ingen lust med vaccin men har man något val när influensan faktiskt kommer hit? Ingen lust att få lunginflammation och dö heller.


Till annat, idag skulle vi storstäda... men Alex har jobbat över några nätter nu, så han är inte pigg. Ska väcka han vid 10 tiden, blir nog marieberg och käka doncan :) som Pappa lovat Hugo :) Men blir nog inte att gå i så mycket affärer. Eftersom jag ska ju till Ullared på tisdag ... YEAS! Längtar, var ett år sen nu. Och fyra år sen när jag var gravid med Hugo och var i ungefär samma vecka då när jag shoppa som nu :) blir nog lite lite bebiskläder... men vi har ju ett lager så mycket behöver vi ju inte. Just det skulle ju börja skriva en shoppinglista ju

....

Just det blev påmind av Tessan inlägg att de var här igår och vi spela Alias. Hahahahaa... alltså Corn, Corner, Hörn ... Majs? Hhahahaha, alltså jag dog för en stund där!!! PS. Jag och Alex sög multipung på spelet. Men så dålig förlorare som jag är skyller jag på Alex :P hahahaa.


VI VILL HA REVANSCH ;)

Växer

Jag kan känna att magen t.o.m har växt under dagen, har haft sådan växtvärk eller molvärk? Under dagen... blir så dålig i magen på köpet som vid mensvärk. Kul att veta?! Men kan nästan kännas som förvärkar, jag vet ju hur värkar känns idag efter jag har födit en gång innan :P MEN kan man ha det så tidigt? Vet inte, undrar om det är farligt? Fast kanske beror på till vilken grad man får ont kanske... några gånger har jag varit orolig MEN blir det värre får jag nog ringa barnmorskan. På jobbet kommer jag nu bli avlastad, p.g.a det tunga jobbet ... så det kommer kanske resultera i mindre belastning på rygg och bäcken. Det är skönt! MEN det sitter smått i ryggslutet, ibland låser sig hela bäckenet... ungefär som ischias... ja ja jag hoppas att det inte blir värre bara... känns lite tidigt att få ont och skit.

Just nu är man själv hemma. Hugo och Alex är hos farmor & farfar och Casper är med en kompis som ska träna dans, så han ska titta på. Det är kul och hoppas han får ett intresse så kan han kanske börja på dans nästa år! Tycker att barn ska ha en fritids aktivitet där de känner att de växer och har kul. Sen om det är tennis, schack eller dans... det spelar ingen roll.

Just nu

Sitter jag i köket och smälter choklad i min mun... killarna sitter och har hemma"bio" i vardagsrummet. Det är ju lördag och då blir det godis ätande som vanligt. För övrigt så är jag rättså trött efter gårdagen som bjöds på STORstädning, min mamma insistera och vi tog min lediga dag och vi städa igenom heeeela undervåningen. I varje vrå utan att överdriva... nu kan man slicka bakom soffan. Det är så rent att jag äter försiktigt min frukost vid bordet utan att spilla. OCH barnen får inte äta kex i vardagsrummet, never! Nu äter de popcorn så det svider lite i kroppen, men får damsuga direkt eller plocka de för hand. Och kredit till mamsen som skura vårt badrum, jag fick inte vara där p.g.a starka medel... men nu är det så rent att inte änns Jockiboi skulle våga pissa i duschen.


På måndag är det me and I party. Tyvärr kan inte så många komma, inte så pepp men hoppas de som nu ska komma kan komma... annars får jag ha party för mig själv!


Igår kväll var Henrik & Malin här och vi käka lite onyttigt, blir så idag med fast Tessan & Mogge kommer :) blir nog att spela lite spel, det kommer vi inte undan ;) haha!


Till annat börjar jag känna mig som en flodhäst... ush. Är rädd för att denna graviditet kommer endast inte lägga sig på magen :P jämför mig med hugos graviditet då jag var smärt som en ärta... nu börjar det dra åt alla håll...

Helgen

Har varit underbar... jag började piggna till i fredags så jag kunde vara hyfsat normal i helgen. I lördags så var det tjejkvälll hos Tejlan med Ela och Carro... vi körde på med spel och gamla godingar där man ska rita gubbar i delar och vika undan. Ja jag vet inte när jag skratta så sist. Det var länge sen! Skönt att bara få vara jag och få vara störd lite grann och vara älskad ändå. hahahahaa. Och söndagen bjöds ytterligare på vänner av Henrik och Malin som de är lika härlig störda de, hahaha ;) sen åkte vi vidare till Tejlan och Mogge där de bjöd på tacos. INGA FEL! Och vi körde plump och skratta och prutta som bara vi kan. Fast jag var nog den enda som inte fick till en prutt... hahaha... ja tur att vi är så härligt trygga med varann ;) blir en dubbeldejt på torsdag till robsinsson :)

Till annat så var vi på ultraljud idag. Gud vad härligt att se hur välutvecklat det barnet redan är. Den sprattla på för fullt och mådde prima :) jag hade det på känn men klart att det är skönt att få det bekräftat att barnet mår bra ! Nu är det ca 5 veckor till nästa ul... så då ska vi nog ta reda på snopp eller snippa ;) spännande!

Något inte så spännande är att jag börjat fått riktigt ont i svanken :( fogar? vet inte... men det lär väll tiden utvisa för sånt blir ju inte direkt bättre. Men typiskt när illamående börjar ge sig så börjar man få ont istället. Haha. Lite ironiskt eftersom jag mådde prima med Hugo. Kanske är en tjej?

Bulle





Jag har en bulle i ugnen MEN kors i taket att jag faktiskt bakade bullar igår. Första gången jag gjort själv, vet inte vart energin fann sig och min extra-mamma (moster nettan) kom som räddare i nöden med pärlsocker som jag klant nog inte hade hemma.

Idag är första dagen efter migränen som jag kännt mig helt normal. Bortsätt från övrigt smått illamående och svimningar som befinner sig och trött... ja för fan jag kan ju faktiskt öppna min egen bok av rent klagomål igentligen ... men idag ska jag faktiskt njuta av min lilla energi och väntar på att Alex ska komma hem. Vi ska nog ta en promenad fram på torget. Mysa och hade gott. Jag har inte gått på en promenad, inte änns korta... på flera veckor tror jag. Det är illa. Men orken har aldrig infunnit sig tyvärr. Ska nog faktiskt cykla fram snart och köpa hårfärg. Då jag inte änns orkat göra det på över två månader



?

Var hos barnmorskan idag. Vad hände? Jo vi prata om allt möjligt. Var skönt att fråga. Var många frågor trots man redan har barn. Men man kan ju inte veta allt. Vi kolla allt från vikt till förlossning... ja vikten kan ju kanske varit lägre, men va fan är ju gravid men får nog se till att hålla mig i skinnet ändå. Vägde 63 kg ... för vissa är det säkert inte mycket men för mig är det lite mycket, om man jämförde med när jag var med Hugo. MEN var smalare, ja jag vet. Tränade som en tok , så inte så konstigt. Vägde kanske 57kg när jag var i vecka 13 med Hugo. Ja ja ... det är som det är! jag är ju inte tjock ... ÄN :)

Fick remiss till specialist på USÖ då vi inte haft den "ultimata" förlossningen, har förlossningsrädsla... så det ska bearbetas. Lågt HB och Lågt blodtryck. Måste redan äta järn... inte konstigt jag känner mig svimfärdig för jämnan? Ja och jag börjar redan känna ont i bäcknet och sista ryggdelen... så ja denna graviditet lär nog bli lite "tuffare" än med Hugo. Då mådde jag prima ballerina, förutom slutet. Men hade en jävligt bra graviditet med Hugo. Men kanske jag får en jävligt bra förlossning denna gång? ;) och en för jävlig graviditet? ;) skulle vara en revansch om jag fick en bra förlossning... men vad är bra igentligen?

Suck

Det där migränanfallet satte sig hårt. Jag har bakis idag också!? Ska nog igentligen inte sitta här, känns som någon trycker in ögonen. Mår fortfarande illa och trött som gatan trots jag sovit i säkert 10 tim. Det är faktiskt riktigt synd om mig. Jag orkar inte göra mycket, ändock rastlös... man är ju van att jobba. Hugo är just nu på dagis, hämtar han efter lunch. Borde ta en dusch och sätta på en tvätt snart, borsta tänder. Alex sover för han ska ut och jobba kväll. Han har varit hemma nu eftersom jag vart dålig.

Imorgon ska vi till barnmorskan på inskrivning :)



Jerry Springer, det kan väll inte vara på riktigt?




.....

Igår natt började jag pissa kvinar... tack som vänligt nog börja avta under dagen, men då inföll ett migränanfall... så blev liggandes ungefär resten av dagen, idag är jag "bakis". Blir att vila idag, tanken är att jag ska jobba imorgon. Så ska vila så gott det går, fortfarande illamående och huvudvärk :( stackars mig.

Ja ja, kan inte göra så mycket nu faktiskt...





blir inte till att jobba att imorgon :( långdragen migrän och piss kiss så måste ringa VC imorgon och kolla läget om jag behöver komma på urinprov. Läste på att det inte är bra med bakterier i urin om man är gravid. Inga tydliga symtom fortfarande, men gäller att vara på säkra sidan. Men migränen sitter i, dock bättre än igår... men men nu blir det att VILA jag har mer än bara mig själv att tänka på ♥

Dude...

He looks like a lady.


Gustav vasa och Bröderna Lejonhjärta släng er i väggen.





Hugo har gjort sitt första klipp på håret sitt. Kunde inte göra annat än asgarva... han ser ut som en prins från 1800 talet. Hahaaahahhaaa.... han har lekt frisör och pappa Alex försökte rätta det så gott det gick. Klipp klipp av till en riktigt bandana lugg... alltså jag MÅSTE ta ett kort och lägga upp. Den är prisvärd. Fast han är så söt samtidigt! Min lilla älskling.

.....

Dagen började tidigt på morgonen som vanligt i denna familj... dock är barnen så stora nu tackolov så de ser på tv själva en stund på morgon så jag och Alex drog oss till 8 :) välbehövt MEN är ialf trött som skit just nu. Vi ska se på Grown ups efter Casper lagt sig. Vi tittar just nu på Rädda Willy 2 samtidigt som de töntar sig med Alex nya Iphone som har ljudförvräningar, alltid lika kul för barn som vuxna :D

Vi var bjudna till svärföräldrarna på middag. Älgstek, brunsås, stekta kantareller med lök och potatis. FY FAN VAD GOTT. Var länge sen jag åt så mycket, är fortfarande MÄTT. Ska försöka på mig en liten liten chokladbit till filmen, men tar emot lite känner jag. Ibland mår jag illa och ibland inte och då är jag hungrig :S vart ska detta sluta? har en tydlig kula tycker jag eller fettvalk snarare kanske? den är lite dallrig... men blir nog snart hård. Går snart in i vecka 13. Det går snabbt och bara en vecka snart till UL, oooooh längtar så ♥

Hugo fick en liten LCD 22 tums tv på sitt rum av sin mormor & morfar. Han var superglad och han försvann mot kvällen upp på rummet, jag gjorde välling och gick upp och där låg han på sin ryamatta med kudde och täcke hade han gjort mysigt till sig själv. Då blir man inget annat än varm i kroppen, jag blir så knäppt rörd att jag nästan börjar gråta! Hormoner? eller bara allmänt fjantig mamma ;)

Mitt charmtroll


VILL

Få energi NU. Vill göra så mycket. Inspiration just nu är


Ugglor - Vill ha ugglor i mitt hem







Söta kakburkar i massa olika färger - har fått för mig att börja samla på kakburkar





Gardin till hallen - en färgrik ... just nu är hallen kal och tråkig






GUD GE MIG LITE ENERGI

Överraskning

Fick jag och Alex igår av Tessan och Mogge, en trevlig överraskning :) de kom med chips och dipp och vi kikade på Robinson. Vart lite piggare när de kom :) jag går ju som en zombie nuförtiden på kvällar, kanske på dagarna med? MEN tycker att det börjar gå åt rätt håll... peppar peppar. Tycker mig inte känna mig lika illamående under dagarna, nu mest på mornar. Så det kanske börjar ta sig nu :) skulle vara sååå skönt.


Ikväll ska jag vara vaken och titta på idol i alla fall :)



Körd




Jag tittar på detta kort och funderar hur i helsike man kan glömma bort känslan av att ha en sådan liten i sina armar? Här är Hugo 5 dagar gammal... han ser ut som en liten gubbe :) NU är han STOR den där galningen, mitt älskade´, Mitt allt! Snart kommer jag få en till och jag kommer inte dela min kärlek utan den kommer fördubblas. Men jag sitter och dagdrömmer, vem är du lilla vän? det kommer jag snart att få uppleva. Älskade barn.




Jag är helt körd idag för övrigt... min kropp har tagit helg! Jag ska ligga och dra en stund i sängen imorgon men måste se till att Casper kommer iväg med frukost i magen innan skolan. Men jag ska inte klä på mig kläder innan kl 12 ;) nej för jag är ledig.





Make my day

Det gjorde Tessan med sitt blogginlägg idag med att hon skrivit fel på ett bord och nyckelskåp... Sweat istället för Sweet , hahahhahahaaa... alltså det är så makalöst roligt att det lätta upp min deppiga dag. Det är lite tufft just nu med arbetet som jag ska försöka hålla huvudet över vattnet, mer kan jag inte eller varken får säga. Men var länge sen jag mådde såhär. Men jag tänker framåt, måste. Snart har jag min bebis i mina armar och bara in familj som betyder något. Det är mitt mål. Snart Ultraljud om 12 dagar =D sen ska jag till Ullared den 2 nov.. då är jag lång ledig =)

Härliga

Lördag, det får gärna vara lördag året runt. Vill att det ska gå snabbt till jag får ha mitt lilla pyre i mina armar, vara mamma ledig :) för det blir nog sista gången! Men vi får ialf se den lilla den 18 okt på UL. Ska bli så spännande, bara två veckor kvar!!! Underbart!


Idol igår var spännande, och trevligt sällskap såklart :)
MEN dock blir jag lite irriterad på Minna som kör den avskalade versionen av Paparazzi... och hon inte erkänner vart hon fått sin inspiration ifrån? Hon var skitbra, men stå inte och låtsas som det var en påhittad version av dig själv.









HEJÅHÅ

Nu är det fredag kväll och den ska bjuda på härliga vänner som Evelina, Linda och Malin :) Vi ska beställa lite gott och sen blir det idol. Jag är trött som sketan men jag ska vara vaken ;) Jag ska bara dammsuga lite nu. MÅSTE! Städa lite imorse men dock inte i den skalan jag tänkt för vi åkte till Marieberg. Det blev mama-kläder för en viss summa pengar :P Tejlan vet som stod i kassan. Men det var ett måste. Då jag direkt inte blir smalare för varje dag...


OCH jag får stå mitt kasst och gått i två affärer på marieberg ... jag är sönderbombad. Helt förstörd! Vi som planerat Ullared i slutet av oktober nångång.. men jag har svårt att se att jag änns skulle orka bilfärden ner just nu. Finns inte på kartan tyvärr :(


RSS 2.0